Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uka, foarte frumoase pozele..nu mai zic de comentarii! Ai mare talent, o prinzi in niste ipostaze f misto.

Liliacule, sper mami sa-mi dea o solutie dermatologul!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata

Stiu ca mergeti la nani,eu la birou,asta e viata omului...cata nedreptate
Las cafea

Aaa si avem o victorie,prima noapte dormita fara suzi de catre Erika.S-a trezit in vreo 2 randuri si a bazait putin,dar daca am luat-o in brate s-a linistit si a adormit la loc!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello ,hello

Sunt happy am reusit sa ducem "traditia" mai departe

Multumim tuturor pt urari

Diana,imi pare tare rau de problemele cu Nicholas

Iuliapapusa,bine ai revenit pe la noi cum sa te uitam,mami? Am vazut si pozele cu puiutza ta, e dulce tare

Am vazut si poze cu Bruculica baiat mare care papa in scaunel ,cu frumoasa Carina,pe care o sarbatoreste mami din luna in luna, si cu cocheta Ebru,dichisita si aranjata sa-i fie pe plac lui Bruculica . Si am vazut si pe puiul Vladimir,care e un scump are niste gene mama,mama ; O pup pe mami lui si ne bucuram ca a revenit

Sabina,albumele sunt pe privat
Numai daca pun link merg
http://picasaweb.google.com/MelyCmm/Februarie2010#

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pfuaii,ce mesaj pupacios am scris ...se vede ca a fost Ziua Iubaretilor la mine

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Melania Sa-ti fie de bine iesirea...si la cat mai multe impreuna.
Sabina sa ai o zi usoara

Fetele, va pupilez si eu dulcic si ma duc la coasta sotului care deja sforaie.
Noapte buna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

noi am sarbatorit V day la restaurantul chinezesc .. acum sa vedem cu ce se lasa la burta annei .. eva a ramas la ai mei si dupa plimbarea de seara, mititica nu mai vroia sa intre in bloc, plangea si suspina "veau a mama mea, veau a tati meu" .. mi se rupea sufletul cand o auzeam in telefon. pana la urma, a pacalit-o mama si a urcat-o sus .. iar anna a ramas cu socrela.

luci

lali meriti o pentru sinceritatea ta! sunt in asentimentul danutei. esti o femeie puternica si frumoasa!

danutza uf de ce nu i-o fi iesit branzica, eu numai asa o fac ..

iulika vai cat de dulce este brucu in scaunel si ce frumos papa el!

andra sar-mana de info! musai sa-i iau si eu zuzei.

danutza imi pare rau ca ai trecut prin emotii cu alessio. stiu cum e, eu cateva secunde am pierdut-o din ochi pe eva si a disparut din raza vizuala, m-a luat cu rau .. noroc ca a aparut imediat de dupa un raft ..

diana of, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treceti cu Da .. eu tin pumnii sa treaca puiului si sa nu-l mai chinuiasca! am vazut si pozutele .. Doamne ce flacai .. iar ochisorii piticului mic ma dau pe spate!

monique ce bine sta andreea in popo si ce frumos sta teo la pian! o mica artista ai tu acolo!

iulia ce frumoasa e luta ta! si ce ochi are!

selen vai ce motz are ebru .. s-o pup eu pe ea de frumoasa!

tulibu frumusel baiat ai! si tu mami esti tare frumoasa!

anomis eu am ramas gravi la 1 an dupa prima ceza .. am auzit de cazuri cand a ramas la 3 luni dupa ceza si a dus sarcina la capaat. dar, mai bine nu risca .. si bucura-te de puiul tau .. eu am facut prea repede pe bb2 (a fost un accident) si imi pare ca o cam neglijez pe evuta ..

uka ce bine sta in popo carina si ce fatuce dulci face! e o frumoasa! musai sa-mi zici de unde e palaria cu fundita .. o ador!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

fetelor va multumesc pentru urari, si mai ales pentru reprimirea calduroasa. promit solemn sa imi personalizez si semnatura, si mai ales sa particip de aiciin colo cat mai mult, va pup pe toate si sa auzim numai de bine. Somn usor!

Ioana
Vladimir Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Tulibu,bine ai revenit.Cum sa nu te primeasca fetele bine?! Sigur ca te primesc,primesc ele si pripasiti ca mine,daramite pe cineva cunoscut.Dar ce gene are Vladimir,te topesti nu alta!
Techila m-am uitat si eu acum la pozesunteti niste frumosi.Ce-mi place cum dorm ei asa,cand fata in fata cand spate in spate.Iar poza cu tine in fotoliu cu bebeii in brate si catelul trist rau e incredibila.Techila,dar nu-ti e frig mami cu parul atat de scurt?Glumeam,eu nu am fost niciodata atat de scurt,nu stiu cum mi-ar sta
Fragutza cred ca dermatita atopica am avut si eu cand eram mica,(asta din ce am vazut din poze,ca nu stie nimeni sa imi spuna sigur),pentru ca de cand ma stiu la variatii de temperatura,emotii mai mult sau mai putin puternice, ma fac toata pete-pete pe fata,pe gat,piept,iar dermatologul(acum o gramada de ani,prin clasa a IX-a) mi-a spus ca nu-mi trece nici cu mama cremelor si medicamentelor.mamica grijulie.
Anomis sar'na de tortulet,eu iau juma' de pahar de cola si juma' de pahar de vin,se poate?Merci si de cana aburinda,ce-o fi acum,acolo nu mai fac nazuri.
Uka am vazut pe cineva care semana cu tine foarte bine,cu o doamna care semana cu "buni Mela"(probabil imaginatia mea bogata si faptul ca ma simt inca naspa fata de tine).Fetita e o dulce si tu un fotograf si un comentator excelent.2 fete frumoase.
Elle asa am fost sincera mereu,si nu am avut de castigat intotdeauna.De cele mai multe ori sunt mai apreciati oamenii care mint frumos,in dfavoarea celor care spun adevarul frumos.
Eeei,si uite ce fac unii oameni la 5.30 dimineata,se uita la poze si zambesc tamp visand cu ochii deschisi.Ma mai bag la un somnic.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata,

noah ca Nela inca sarbatorese revelionul familia regala de struzti.

Fraguta si Monica si Diana imi pare rau ca treceti prin forme mai acute sau mai putin acute de DA. Ma pentru voi sa va dea Dzeu sanatate la puiuti. Acum ca o sa putem sa-i sccoatem la aer, nu ajuta?

Las cafea aburinda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Wooooaaaw Iulika e un scump Brucu, sa vezi cand o sa pape tort o sa ajunga si la vecini.
Diana_nte rog sa nu te sperii de DA, poate fi o forma usoara, sa treaca repede dupa ce descoperiti cauza, idem Fragutza si Monica. Nicholasul meu face pe obrajori cand mananc putina ciocolata.Si lactatele joaca un rol important in aparitia dermatitei.

Eu sunt happy ca s-a reglat Nicholas cu scaunul,nu i-am mai dat demult nimic.Eu iau enterolactics, el ia probiotice dar cred ca cel mai mult m-a ajutat alternatul sanului mai des ca el inainte papa numai din unul, celalalt era deja in vacanta.
Ca sa vedeti ce motive de sarbatorit am eu.Ce valentines day.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput