Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
Diamar multumim de urari!
..Ce simpatica ai fost cu speriatul la vazul bolului![]()
..daca ai sti ca trei sferturi din bolul ala zboara in toate pårtile..
Ce mai fac baietii tai??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
tulibu spune:
Techillaa, ce bine imi pare sa te vad, ce fac bebeii?
Sa va arat si eu poze cu bebelusul meu Vladimir Ioan
http://picasaweb.google.com/Vladimir.Ioan2009/VladimirIoan02?authkey=Gv1sRgCKGsxLbnnqnyOA#
sa imi spuneti daca le vedeti.
Ioana
Vladimir Ioan
Dana15 spune:
Inante sa va urez somnic usor, vreau sa-i spun lui Tulibu, bine ai revenit!
este un frumos puiul tau
(si are niste geneeee..wow!!)
gata!
pe maine, dragelor!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
buna seara tulibu
, uelcom bec
foarte frumos puiul tau, sa-ti traiasca
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
tulibu spune:
merci frumos dana! tocmai ma uitam la pozele cu ana, e dulce foc, mai ales cum dormea in timp ce faceai gimnastica in parc. super dulce!!!1

Ioana
Vladimir Ioan
tulibu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna seara tulibu , uelcom becfoarte frumos puiul tau, sa-ti traiasca Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
merci! ce fac bebei au adormit la loc?
au crescut incredibil de mult de cand i-am vazut eu in dec! daca mai tii minte ne-am intalnit la dr.
Ioana

Vladimir Ioan
anomis28 spune:
Buna seara fete dragi,
dam si noi cate o feliuta de tort
si cate un pahar de vin
sau cola
(dupa preferinte) si binenetles multe frapucine pentru Nela si Sabina si Kawa ![]()

pentru ca azi sarbatorim 2 lucruri.
1. am scapat de raceala 

2. implinim si noi azi 5 lunite

La multe lunitze pentru toti sarbatoritii de azi:
Bruculinu' - e total la masa
. (buna ideea cu bavetica cu maneci
o sa-i cumpar si eu)
Bogdan de luhtien
Carina cea eleganta
de Uka
Carol fotomodel de revista Mami
Vladimir de tulibu
Ruby scumpa de lady O'Dell (sper ca am scris bine
)
Mihai cel cumintel si iubit de surioara lui cu mami fericita laura78nico
Lali
pentru ca desi nu crezi, esti puternica si foarte bogata sufleteste (asta ca sa nu-i mai mentionez pe cei doi baieti de aur pe care ii ai acasa)
Raluk, m-am topit cand ai spus ce face Alex

. si eu dau un vot mare mare pentru sotul tau, pe care l-am simtit aproape de tine intotdeauna, calm si bland. (si mi-a placut mie tare mult cand dansati voi toti 3 la botez 

- de cate ori ma gandesc la tine eu va vad, pe toti trei dansand fericiti in mijlocul ringului0.
Diamar si liliac, multumesc frumos pentru raspunsuri
, oscillo imi daduse dr. sa-i dau 5 zile si ca prin minune dupa ce am terminat tratamentul a trecut si raceala
mamicile dragi (asa vreau sa fiu si eu mamica de 2 copii, de preferinta al doilea fata, dar ce-o vrea Doamne Doamne)
techila, al doilea vot la soti este pentru al tau

, pe care il simt atent si supportive in toate cele

si sotz de Lucia e super sotz si al Danei15 e de pus la rana, al liliacului te tine in glume faine atunci cand ii se naste pruncu'
sigur imi scapa si altii care sunt probabil tot asa sau chiar mai bine. Ma bucur ca avem alaturi de noi asemenea barbati cu care sa ne impartim viata si bucuria imensa de a creste copii.
ca sa il laud un picutz si pe al meu, noi sarbatorim valentinu' doar ca sa primesc eu cadouri
si mi-a adus mos valentin o pereche tare faina de pantofi
, si of course va veni si babycucu ala si azi a gatit si a stat cu bebe ca sa ies eu la cafea cu fetele
.
ma duc sa mai citesc din urma si revin
tulibu spune:
apropos1 au amandoi ochii albastrii sau numai Stefan? nu reusesc sa imi dau seama!
Ioana
Vladimir Ioan
Fragutza spune:
Bun gasit!
Girls, multumesc mult ca v-ati gandit la problemutza cu Natalie
Parca tot mai rau se inroseste fetzisoara...
Vad ca si Diana are aceeasi problema. Daca mai intri, poate imi spui ce remedii ai incercat tu.
Hepilica, am facut initial programare la Grivita insa abia vineri am gasit loc. Apoi am incercat si la Favorit si am gasit maine la 19. Am pastrat si programarea initiala, ca am de gand sa cer mai multe pareri. Si da, m-am gandit sa merg si la homeopat. Daca ai un nr de telefon al dr respective, te rog sa mi-l dai.
Techila, imi spui pls cum o cheama pe doctorita puilor?
....cred ca am luat-o razna, m-a afectat prea mult ce am citit si vazut ref DA pe net...
V-a povestit Lulluby deja ca ne-am intalnit in supermarket! M-am bucura tare mult ca a venit la mine sa vorbim. Te pup draga mea si abia astept sa se faca mai frumos afara sa iesim cu puii in sling!
Am intrat azi si la Imaginarium si-am vazut produse bpa free..f scumpe mi s-au parut.un castronel de papica era aproape 60 ron, canutza la fel..brrr..Insa am vazut jucarele fff frumoase acolo.
Va pupa fata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.