Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
X-ggg

Bruce by Iulika
Bogdan by Luhtien, carol by Ioana, Vladimir by Tulibu, Dinu by Anomis, Mihai by Laura78nico, Carina by happy Uka si Ruby by Crystina.

Iulika, initial m-am speriat cand am vazut ditamai bolul dar pe urma cand am vazut ca se mai risipeste si pe masa m-am mai linistit.
Selen, dar ce coafura i-ai facut printesei. Foarte frumos e si sarafanul. Tu nu prea ai trasaturi de tataroaica, dar sorela si Ebru au.
Iulia dar ce grasuta s-a facut Luta ta si are si niste ochi tare frumosi.
Eu astept sa vad tortul Carinei.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

6 luni!!!! Brucu sa fii sanatos si sa-i aduci multe bucurii lu' mami! Vazand acum pozele pe care le-a postat mami, imi amintesc prima poza pe care am vazut-o cu tine si imi dau seama ce repede ai crescut. Sa-ti traiasca baiatul, Iulika!

X_ggg La multi ani!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Meli la multi ani va doresc! Sa fiti fericit impreuna pana la adanci batranesti si sa va bucurati de comorile voastre!

Techila pentru ca imi place cum povesteti, serios, parca ma vad acolo, in mijlocul actiunii.

Monique ce frumos sta Andreea si ce mare s-a facut, am vazut-o si pe Teodora cea talentata. Faina povestea cu Romica Puceanu.

Am o nelamurire legata de branzica facuta in casa, mie doctorita mi-a spus sa fie lapte cu grasime 3% (noi oricum bem doar lapte gras si de aceea nu am intrebat), v-a explicat cumva de ce?

Oare ce mai face Emy si a ei printesa?

Azi am fost la supermarket ca vroiam sa-i luam lui Alex scaun de masina si am intalnit o super mami cu fetita frumoasa foc, asa m-am bucurat cand am recunoscut-o pe Fraguta ca repede m-am dus sa o salut, sper ca nu s-a speriat. Ma bucur tare ca ne-am intalnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Un tip se trezeste noaptea si se duce la baie pentru un pisulica.
Uitandu-se la jucarie, ii spune :
- Vezi, eu ma scol cind vrei tu ...

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

lullaby multumim.Ce fain så va intalniti voi asa la supermarket..

Selene hehe super mailul de la sot..daca as sta så fac o comparatie si al meu e genul så trimitå stfel de mailuri de ziua pupåcitilor dar fara partea cu iubitul fotbalului ca al meu nu e microbist

Hepi super bancul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara de la noi
Am vazut poze faine de la SElen, Iuliapapusa, monique si iulika. Iulika bravo mama lasa baietul sa se mozoleasca.
Diana multa sanatate. Vad ca tot mai multe fete sau confruntat cu DA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Multumesc Dana15 ,s-ar putea sa am nevoie de mai multe,am un stol intreg de pasarele.
Iulika,Baiatul tau e un dulce,e asa scump cum sta el acolo plin de supica,cum te ajuta sa il hranesti
danangie bine ca s-a terminat cu bine,nu cred ca a realizat ca a facut ceva rau,nici nu si-a dat seama ca te-a speriat,e inca mic.
diana bebitul dulce sa se faca bine.
carinablanca da,azi sunt mai bine,mai am si eu bazdacii mei uneori... Imi pare rau ca am intristat atata lume.
selen esti o dulce,chiar imi doresc sa socializez,eu sunt genul prietenos,lipicios,care sufera tare la sarcasm si priviri 'de sus',cred ca de aia am si avut reactia aia exagerata... ( UKA )
UKA azi ai fost cumva in carrefour?
Noapte buna fetelor. Ma bag la somn,ne 'citim ' dimineata,cu ceva fierbinte in fata,ce-o fi:cafea,ceai,ciocolata calda...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

seara buna dragelor..
am intrat si eu scurtut sa vad cum mai sunteti;
Draguta de Iulia!~ cum a intrat ea sa ne salute, dar nu era nimeni prin zona..ce ochisori frumosi are Stefania!

Selen cred ca a facut senzatie Ebru printre rude..este o dulcica cu clama aceea in par

Nicholas ma uimeste..cum sta el in fundulet la 4 luni..foarte faine pozele cu casca de pompier si clopul; si se pare ca nu ati dus lipsa de zapada
imi pare rau ca si voi va luptati cu dermatita atopica..medicii de acolo ce recomanda?

am intrat si pe mailul comun si am tras cu ochiul la surpriza Iulikai..
Uka, multumim pentru carte..acum ma bag sa o "rasfoiesc putin";
Am vazut si frumushatza Carineiblanca..mai ce ochi mari si frumosi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna seara,
ne-am intors si noi de la nasi...am vazut ca ati fost plecate ca putintel s-a scris. tocmai cand a reusit si papusa iulia sa intre...n-a gasit pe nimeni acasa. data viitoare trebuie sa o primim cum se cade...

hepilica, mama de langa paduri, doctorita noastra este si medic homeopat...la ieuroclinic mergem noi

diana sper din tot sufletul sa nu fie dracul chiar asa negru...sper sa se rezolve repede

fug ca plang puii

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Buna seara fetelor! Nu stiu daca ma mai tineti minte ca eu nu am mai reusit sa mai scriu nimic de o gramada de timp, si cand zic asta ma refer la vre-o 4 luni. Am mai citit, recunosc ca nu tot, n-am putut tine pasul, dar pana sa zic si eu ceva voi erati la un capitol doua, distanta. Asa ca acum ca au inceput sa se mai linistesca lucrurile revin si eu, sper ca in forta.
sicer sper sa nu va suparati prea tare pe mine, ca nu am mai dat nici un semn de viata, recunosc ca am fost ca nesimtita dar sper sa ma intelegeti si sa ma iertati. Daca ma iertati ma bag si eu la o forumeala, ca zau ca mi-ati lipsit.

Ioana
Vladimir Ioan

Mergi la inceput