Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Iuliapapusa, ce bine ca mai auzim ceva de voi. ma bucur ca luta creste bine si totul e ok.

Selen, am vazut surpriza pentru Brucu. Foarte frumoasa minunea voastra si ii sta tare bine in rochita. Noi nu am prea fost in vizite asa ca nu am avut ocazia sa o imbracam asa prea mult.
Multumim de aprecieri.
Imi pare rau ca iar ati fost la ortoped, dar nu cred sa fie nici o problema. SI la Maria ii mai pusa asa cotul.

Diana imi pare rau ca ati trecut prin atatea. Uite o de la noi. Stiu ca e tare rau cu dermatita asta, chiar daca la noi e o forma mai usoara (inca si sper sa nu se agraveze). Acum cum sunteti?

Dana va multumim si voua de aprecieri.

Tulibu sigur ca te tinem minte. Te primim cu drag. Ti-am vazut puiutul la botez si e un scump si mamica e tare frumoasa mai ales in poze cu celelalte 2 tanti.

Anomis, bine ca ati scapat de raceala. As lua ceva din oferta dar acum chiar ma bag la cura si nu mai pot.

Va urez noapte buna doamnelor si fug sa ma bag in pat ca bebelinea imediat incepe frecusul de noapte si eu nu am prins nici o ora de somnic inca.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

tulibu, normal ca tin minte ca ne-am intalnit...timp de 3 secunde jumate...ca nici nu am apucat sa ne vedem ca lumea bebeii. andreiului meu i s-au inchis la culoare ochii, sigur i se incapruiesc. stefan ii are ceva mai albastri, poate poate or ramane asa.

fragutzo, doctorita noastra se intituleaza Mirica Cristiana. este foarte draguta si mie imi inspira incredere si experienta.

anomis o sa ii zic sotului meu ca l-ai apreciat pentru votare...i-am zis ca se voteaza "sotzul anului", zice "fac eu gratar la toate fetele, zi-le ca-s minunat". e foaaaarte mandru de cand i-am zis ca i-a dat cristina ana votul ei...e asa curcan

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

fetili, plec la somn ca ma ia cavaleru' de fresh la noapte. Va pup si ne vorbim dimineta.

i'm backkkkkkkkk!!!

Ioana
Vladimir Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buenas noces Cicas!

M-am pierdut si eu uitamdu-ma la pozicile voatre .
AM vazut o Ebru cu motz, frumoasa foc, care sade in scaunel ca belferoaica, frumoasa foc si eleganta din cale-afara.
Am vazut-o si pe Luta cu niste ochi superbi..si n-am putut sa nu remarc faptul ca si Iulia a intrat in randul "scurtelor"
L-am vazut si pe Vladimir care seamana cu mamica lui leit mie-n suta
Mai fetelor, frumosi copii mai avem.

hepi superbanc Mai ai si altele??

Vad ca nu prea le aveti cu velantainsdeiul...nici noi dar mi-a adus sotul totusi un buchetel de ghiocei, manca-l-ar mama pe el de simpatic. Si unul pentru Andra si inca unul pentru Radulescu pe care i l-am dat sa-l miroase si grasu', hop cu el la gurita. I l-am atarnat de-o jucarie in cele din urma.
Ah, si-am primit si-o dedicatie in timp ce-mi oferea ghiceii: "Hai, ca ailaviu babi!" M-am enervat ca am evoluat de la "beibi" la "babi" dar uitandu-ma in buletin mai-mai ca are dreptate
Selenica, tu trebuie sa fii tare fericita ca macar iti mai trimite imeiluri

Pup iu ol!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

deci, inca n-am plecat!
cele doua demoazele sunt pretinili mele ale cele mai bune! si ma bucur ca iti place ca e preferata mea!(nu se vede burta)
Techilla, io zic ca daca acum sunt inca albastrii asa raman, nu ca ar conta, sunt frumosi orice culoare ar fi, dar pe mine ma roade curiozitatea de cand eram insarcinata in vre-o 5 luni, si se pare ca acum am extins curiozitatile si spre ceilalti copii.
Azi noi am sarbatorit 5 luni, asa ca am bagat cereale in diversificare, si am avut un succes nebun, credeam ca imi mananca vladimir si castronul asa de tare i-au placut.

Ioana
Vladimir Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Techilo thx!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

mama ce m-am umflat in pene, ca mi-ai zis ca seamana cu mine! ai dreptate liliac, avem copii frumosi. Insa eu inca ma intreb cum mi-a iesit mie un copil asa frumos, ca nu imi explic, dar tare as vrea ca bebe2 sa iasa la fel, cred ca cu putina munca o sa imi iasa, sper. bine sa mentionez, peste un an doi, ca acum cred ca as ceda nervos cu atata frumusete in jurul meu. a se citi somn in loc de frumusete.

Ioana
Vladimir Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

tulibu mami ce frumoasa esti si ce scump e Vladutz apropos, voi cum ii spuneti?

Dana15, tare mult imi place freza cea noua te prinde fain (cam orice pe tine, da nah, am siz si eu acum asa :).

iuliapapusa, am vazut bebeluta ta frumoasa, sa-ti traiasca si te mai asteptam cu vesti despre ea.

am iesit si eu din cura de slabit cu 5 kg mai usoara, insa acum trebuie sa ma mentin, asa ca vin si intreb (emoticon cu doo dejte ridicate si agitate, de tip eu, eu, eu,) :
care din voi se inscrie la o piscina in IDM, sau la o sala de aerobics, ca sa am si eu cu cine merge ca singura sunt o putoare si nu ma indur?.

mada, pe unde umbli? sper ca te distrezi si astept cu nerabdare sa intri sa ne spui ce mai faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Anomis Bine ca ati scapat de raceala Dinului sa-l pup eu pe el de baiat fain.
Mamis, daca vrei doi copilasi, pai trebuie sa va puneti pe treaba. Acum, ca o fi fetita, ca o fi baietel...ce mai conteaza?? Fata sa iasa Multe "succesuri". Ca pana iese treaba buna, procesul in sine e chiar misto . Valabil pentru toate fetele care vor bb2! Sau bb3

Fraguto neaparat sa mergeti la un dermatolog. Si...ceea ce ai citit tu pe net nu e valabil pentru fata ta. Alea-s cazuri izolate la copii. Aveti grija de voi. Stau cu sufletul la gura sa ne spui cum a fost.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

UKA azi ai fost cumva in carrefour?

Buna seara !
Pic de somn, am avut o zi plina ochi!
Multumim mult de urari, sunteti scumpe
Lali, nu am fost in carrefour azi, de ceee?
Am lasat cateva poze la semnatura, de la obisnuita aniversare a micutei noastre
Ma culc ca mor de somn! Vorbim maine, sa va zic ce m-a mai sfatuit pediatra (vine dimineata)
Somn usor bambinelor!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput