Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai procedura nu este aceasi de pana acum la acceptarea unui caz nou?Nu se mai trimit acte?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Anca, una e sa fie acte, la inceput
eu zic de evolutie copilasului, tratamente, costuri
poate eu habar n am ce inseamna o terapie
dar cand citesc una alta pe forum si despre copil NIMIC, imi vine rau.
poate eu am donat 10 lei in loc sa-i cumpar copilului meu o ciocolata.
na, dau din casa acum, stau si eu rautz cu banutii dar asta nu inseamna ca nu ajut.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aici ai dreptate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Sunt perfect de acord cu mamagiuliei.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Eu nu vreau sa arat cu degetul, departe de mine acest gand, Doamne fereste sa avem probleme de sanatate la copiii nostri, insa nu vreau sa am niciun dubiu.
Nu am ajutat cat au ajutat altii, insa cat am putut am pus mult mult suflet pentru fiecare in parte.
Nu vreau sa-mi para rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ok.

Eu mai citesc la subiecte la acest sub-forum, chiar daca nu scriu, mami de Emma ne tine la curent cu ce mai face Emma, mami de Alex la fel, ne-a spus despre Alex, acum sunt in Israel, dar ne tine Marius la curent cum decurg lucrurile, la fel si mami de Robi.
Sper sa nu se supere nimeni de ce am sa spun, dar la Sorin nu mai intra nimeni sa mai spuna nimic, parerea mea ca acest caz a fost pus prea repede la bazar, si eu am fost de acord cu acceptarea lui, nu prea poti sa spui nu cand citesti astfel de cazuri ... Din pacate, noi nu ii putem ajuta pe toti, iar acest bazar vrem sa se concentreaze pe cei care sunt activi pe acest site.

Nu cred ca este necesar ca un membru sa verifice situatia celor care au bazar, deoarece ne vor informa mamicile/ persoanele care au propus cazul. Mai ales ca la terapii banutii sunt necesari in fiecare luna (si nu intra foarte multi, ca sa putem spune ca sunt peste costul terapiei), iar mamicile pun aceasta terapie pe primul loc, iar cand este cazul de operatii, ne tin la curent cu cati banuti intra in cont si de cati mai au nevoie.

Edit:
Pentru a fi acceptat un caz la bazar, nu se mai solicita acte, deoarece acestea au fost deja trimise la administrator initial pentru aprobarea subiectului de la acest sub-forum.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Ok.

Eu mai citesc la subiecte la acest sub-forum, chiar daca nu scriu, mami de Emma ne tine la curent cu ce mai face Emma, mami de Alex la fel, ne-a spus despre Alex, acum sunt in Israel, dar ne tine Marius la curent cum decurg lucrurile, la fel si mami de Robi.
Sper sa nu se supere nimeni de ce am sa spun, dar la Sorin nu mai intra nimeni sa mai spuna nimic, parerea mea ca acest caz a fost pus prea repede la bazar, si eu am fost de acord cu acceptarea lui, nu prea poti sa spui nu cand citesti astfel de cazuri ... Din pacate, noi nu ii putem ajuta pe toti, iar acest bazar vrem sa se concentreaze pe cei care sunt activi pe acest site.

Nu cred ca este necesar ca un membru sa verifice situatia celor care au bazar, deoarece ne vor informa mamicile/ persoanele care au propus cazul. Mai ales ca la terapii banutii sunt necesari in fiecare luna (si nu intra foarte multi, ca sa putem spune ca sunt peste costul terapiei), iar mamicile pun aceasta terapie pe primul loc, iar cand este cazul de operatii, ne tin la curent cu cati banuti intra in cont si de cati mai au nevoie.

Edit:
Pentru a fi acceptat un caz la bazar, nu se mai solicita acte, deoarece acestea au fost deja trimise la administrator initial pentru aprobarea subiectului de la acest sub-forum.

total de acord!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Buna ziua.
Sunt noua pe forum in privinta postarilor, insa in ceea ce priveste urmarirea subiectelor pot sa spun ca citesc forumul de citiva ani.
Sa-mi fie cu iertare faptul ca postez aici, insa vreau sa vin cu citeva sugestii.

Cineva aici zicea ca e nevoie de oameni noi si produse noi pentru a merge licitatiile si a cistiga mai multi bani. Acesta este cea mai buna sansa pentru reusita. Mereu m-am intrebat cum reusiti voi intre voi sa licitati. Sunteti mai mereu aceleasi mame inimoase si rar vad nume noi. Insa nu stiu cum sa cooptati membre noi. Si mie mi-a luat mult timp pina m-am hotarit sa scriu.

Am vazut ca discutati mult de comisionul bancar. Eu am cont la raiffeisen. Daca fac plati on line intrabancare platesc comision 1 leu si la cele extrabancare 3 lei, asta pina la sume de 300 lei cred. Daca primesc bani in cont nu platesc comision, iar la extragere 100 lei am platit 30 bani, iar la 1 000 lei , 3 lei .

Si mai zicea cineva aici ca e interesata de urmarirea cazurilor. Intimplarea face ca am intrat pe cazul Emei, si il urmaresc zilnic. Imi place ce zice mamica despre evolutia fetitei.

Succes in ceea ce faceti si nu renunttati!

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

ana_l Multumesc pentru interventie si te asteptam si pe la bazar am vazut ca esti activa si pe topicul de donatii.

Deci cum ramane pana la urma cu aceasta regula de acceptare a noilor cazuri?

mamagiuliei Daca e sa aplicam si regula cu supravegherea cazurilor de catre un memru DC, cum crezi ca s-ar putea face acest lucru?

Si inca o problema: produsele licitate si castigate, dar care nu sunt achitate in decurs de o luna(zic eu), propun sa fie reintroduse in bazar.

Edit: Iar cazurile participante la bazar de la care nu aflam nici o veste noua timp de o luna, sa le scoatem din bazar.

Ce spuneti?

Mergi la inceput

Kid, excelenta ideea cu produs neachitat - repus in bazar.
Iar daca cumva s-a expediat produsul - pe incredere si nu s-a achitat, sa fie trasa de maneca persoana respectiva.

Si as vrea daca vreti un subiect - sondaj opinie - dc nu cumperi / cumperi produse SH pt copilul tau - daca acest produs este calitativ, a costat putin si prin gestul tau ai ajutat un copil - si nici nu-ti pare rau de investitie, banii economisiti ii poti investi in jucarii ... sau ceva de genul.
Poate aflam si noi reticenta userilor DC.
Nu stiu daca pot spune care bazar il moderez eu pe alt forum, insa acolo e un trafic imens de produse

Mergi la inceput

mamagiuliei Daca e tot un forum de copii, nu stiu daca poti. Te rog sa-mi trimiti pe PM si mie link catre acel bazar, sa vad si eu.
Mi se pare foarte buna ideea de sondaj.

Mergi la inceput