Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dat fiind ca e un forum pitic ala acolo scriu aici, e vb de bebelusultau.
Sa nu-mi dati ban, dar nu e nicio concurenta, parol

Pe mine ma roade curiozitatea dc nu intra mai multe mamici.
Oi fi eu defecta si-mi place sa fac astfel econimii pt lucruri importante ... io si voi adica

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Daria M-am tot plimbat pe situl de care ai spus, insa nu am gasit bazarul; unde sa caut?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Si eu m-am plimabat un pic pe acolo dar din cate am vazut (s-ar putea sa gresesc) sunt noi si de aici si pretul... Repet poate nu m-am uitat eu cu atentie

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Si eu m-am plimabat un pic pe acolo dar din cate am vazut (s-ar putea sa gresesc) sunt noi si de aici si pretul... Repet poate nu m-am uitat eu cu atentie

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Nu sunt toate noi.Cunosc bazarul,dar sunt fete care pun preturi exagerat de mari la niste produse folosite..Insa daca cauti gasesti si produse ieftine..(asta vara i-am luat lui David protectie de ploaie pt carut de acolo,caci in magazine era foarte scumpa si am gasit un pret bun)Insa trebuie sa cauti..caci e foarte stufos bazarul ala..Si repet nu sunt noi produsele,cel putin nu toate,multe sunt folosite si vandute,dar traficul este mare intr-adevar.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

kid, de acord cu regulile.

M-ati facut curioasa, am sapat dupa bazarul concurent. E la forum, nu in magazin. Dar cum n-am cont acolo, subiectele nu se vad cum trebuie si am renuntat repede.
Eu cred ca al nostru e mai usor de urmarit si am senzatia ca incepe sa prinda volum, e drept ca nu de persoane, dar poate, poate.
Marturisesc ca, dimineata cand dau paginile subiectului de Bazar si citesc licitatii, modificari, produse noi, confirmari astepta cu sufletul la gura cate-un "actualizez" sa stiu ca-i treaba facuta

Despre produsele SH, cu si fara caz umanitar, le folosim cu bucurie, se vede pe ele cum au fost folosite. Eu am acasa toate hainele mici ale nepotilor mei mai mari, ca altfel as licita mai multe.
Totodata mi s-a cerut de la cine le-am primit sa le tin pentru viitori copii in familie, ca altfel as dona mai multe.
Toate avem cu siguranta si hainute super uzate, dar punem la bazar doar din cele bune...

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Iar daca cumva s-a expediat produsul - pe incredere si nu s-a achitat, sa fie trasa de maneca persoana respectiva.

La asta ma refeream si eu cand am zis ca sa nu tinem asa stricta regula ca un produs sa nu fie expediat pana apare confirmarea platii.
Eu am trimis celor pe care le strim active aici de mult timp pachetele fara sa astept plata.
Acum in plus avem albumul de "Finalizate". De-acolo nu pleaca produsele pana la confirmare si putem trage de maneca.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

In forum m-am uitat si prima oara, insa credeam ca este vorba tot de un bazar umanitar, genul acestuia de pe DC, nu bursa.
Parerea mea este ca e normal sa fie trafic mai mare acolo, deoarece sunt mai multe produse; mult mai multe persoane doresc sa vanda produsele, decat sa le doneze. Si aici pe forum la 'mica publicitate' sunt de vanzare multe produse si este si aici trafic destul de mare.

Pana la urma, completez regulamentul cu:

"Acceptarea noilor cazuri la bazar:
- persoana care doreste deschiderea unui nou bazar sa fie activa pe forum, sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor, precum si cu stadiul donatiilor (cati bani mai sunt necesari sau sa confirme plati efectuate la bazar); de asemenea, pentru a asigura continuitatea bazarului, este rugata sa incurajeze persoane noi sa doneze produse pentru cazul respectiv.

Scoaterea cazurilor din bazar se face atunci cand:
-s-au strans bani suficienti
-nu mai avem noutati despre caz de mai mult de o luna

Produsele licitate si castigate, dar care nu sunt achitate sau revendicate in decurs de o luna, vor fi reintroduse in bazar."

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Pe mine ma roade curiozitatea dc nu intra mai multe mamici.
Oi fi eu defecta si-mi place sa fac astfel econimii pt lucruri importante ... io si voi adica

Mamagiuliei, am liciat si eu pina la urma si am donat si niste lucruri. Dar sa-ti zic sincer, imi este greu sa continui. Trebuie sa fiu atenta sa vad cui i se adreseaza banii. Am vazut mai multe lucruri dragute, insa nu am putut licta pentru ca cele care ofereau erau persoane diferite, la fel si cei care vor primi banutii. Nu pot sa ma duc sa fac slalom la banca si sa depun cite 5-6 lei la fiecare, iar mamicile respective ar trimite cite 1 singur pachetel cu un dres de exemplu.
Ceea ce vreau eu sa spun e ca mie personal imi e mai uosr sa licitez lucruri oferite de o singura persoana si banii sa se duca intr-un cont agreat de mine ( adica nu banci care jumulesc).
Asta e problema cu care ma confrunt eu.VOI cum va descurcati? Invatati-ma si pe mine sa reusesc ca si voi.
Am mers pe principiul ca decit sa le dau la altii pe aici, mai bine mai donez citeva si platesc doar taxa postala, cumva dau doar maxim 5 lei si citeva hainute purtate sau nu. Dar ma bucura stiind ca poate datorita mie copilul acela a primit un sfert de sfert de pastila si parintii lui au rasuflat usurati.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ana, ai dreptate.
Pt mine e usor ca am homebanking si virez online in orice cont fara sa ies din birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si eu am online. si la plati intrabancare platesc 1 leu, dar la extra 3 lei. si la primire nu platesc nimic, doar la extragere 30 bani. de aceea nu inteelg de ce sa pun in plus 3 lei la comision. ar trebui sa se verifice cu atentie bancile la care e comisionul cel mai mic la depunere si extragere inainte de a se deschide conturi.
Oricum, daca mai cumpar, voi urmari doar cazurile cu cont la banca mea.
am mai intrebat amice de pe alt forum daca nu vor sa cumpere de aici si cind au citit cu atentie conditiile, la fel au raspuns si ele: comisionul de 3 lei plus costul si eventual transportul nu se justifica.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Si eu am online. si la plati intrabancare platesc 1 leu, dar la extra 3 lei. si la primire nu platesc nimic, doar la extragere 30 bani. de aceea nu inteelg de ce sa pun in plus 3 lei la comision. ar trebui sa se verifice cu atentie bancile la care e comisionul cel mai mic la depunere si extragere inainte de a se deschide conturi.
Oricum, daca mai cumpar, voi urmari doar cazurile cu cont la banca mea.
am mai intrebat amice de pe alt forum daca nu vor sa cumpere de aici si cind au citit cu atentie conditiile, la fel au raspuns si ele: comisionul de 3 lei plus costul si eventual transportul nu se justifica.

mamica lui Andrei

poate sunt un pic mai dura si am mai spus chestia asta,cred ca daca vrei sa ajuti,nu te lovesti de acei 3 lei....stiu,toti avem nevoie de bani,pt fiecare conteaza orice banut in plus,dar chiar asa sa ne luam la infinit de acesti de 3 lei mi se pare.....daca ai sa urmaresti subeictul de la inceput ai sa constati ca s-a tot dezbatut problema asta....

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput