Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela77O spune:
e foarte adevarat ca in urma reogarnizarii bazarului,eu una nu m-am mai ocupat asa de mult de bazar....nici nu prea am mai avut timp,iar cu noul album am zis sa nu-mi prind urechile,insa vreau sa-mi spun punctul de vedere in legatura cu propunerea noului caz,al Mikaelei
una din reguli era ca cel care propune un nou caz,Mikaela(a intrat sa spuna sa bagam si cazul ei la bazar),sa fie o persoana activa pe forum,ea are cont deschis de pe 12 martie....
iar in al doilea rand,mi se par prea multe cazuri urgenta,cum ar David,pt care trebuie stransa urgenat suma,pt acel aparat de care are nevoie,robi,care din cate stiu nu s-au strans toti banutii....haideti sa le luam pe rand,vor fi prea multe cazuri si nu vom putea face fata.....astept si parerile fetelor,mai ales,Alexandrina,Kid si Dodo-pui,ele au cel mai important cuvant de spus!
Sa nu dati cu pietre,mi-am spus doar parerea!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
Laura25 spune:
Ana, in primul rand, cei 3 lei nu au fost niciodata obligatorii. Apoi, dupa mai multe dezbateri si intrebari am ajuns cu totii la concluzia ca daca platesti de la ghiseul bancii, cash in contul persoanei pt care ai licitat, nu se ia nici un comision de la nimeni, deci cei 3 lei nu intra in discutie deloc. Daca se face plata prin transfer bancar, atunci apar niste comisioane, dar dupa cum spuneam, nu e nimeni obligat sa suporte comisionul celui ce primeste banii, daca nu vrea sa o faca.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O .....vreau sa-mi spun punctul de vedere in legatura cu propunerea noului caz,al Mikaelei una din reguli era ca cel care propune un nou caz,Mikaela(a intrat sa spuna sa bagam si cazul ei la bazar),sa fie o persoana activa pe forum,ea are cont deschis de pe 12 martie.... iar in al doilea rand,mi se par prea multe cazuri urgenta,cum ar David,pt care trebuie stransa urgenat suma,pt acel aparat de care are nevoie,robi,care din cate stiu nu s-au strans toti banutii....haideti sa le luam pe rand,vor fi prea multe cazuri si nu vom putea face fata.....astept si parerile fetelor,mai ales,Alexandrina,Kid si Dodo-pui,ele au cel mai important cuvant de spus! Sa nu dati cu pietre,mi-am spus doar parerea! |
Hai sa-mi spun si eu parerea, desi nu sunt una dintre cele 3 persoane de la care astepti un raspuns....
Aceasta regula, cum ca cel care propune un nou caz sa fie o persoana activa pe forum,..... se pare ca nu s-a tinut cont de acest lucru cand a fost vorba de cazul lui Sorin..........keops007 e inscris din 18.02.2010 si in aceeasi zi a scris subiectul, iar in 28.02.2010 avea prima donatie de bani de la bazar. Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva acestui caz,(sau a altuia) chiar eu am fost prima persoana care am donat cateva hainute pt. cazul lui.
Hai sa nu mai fim asa rigizi, nu toata lumea stie de acest forum, iar acum cand au probleme e firesc sa intrebe in dreapta-stanga dupa ajutor si sa ajunga la acest forum, si doar pt. ca nu sunt membri vechi sa nu-i ajutam?
Intradevar toate cazurile sunt grele si urgente, dar eu cred ca trebuie sa-i ajutam pe toti, fie ca e vorba de bazar sau donatii in bani.......atat cat putem fiecare.
Sa nu fim egoisti si sa o primim si pe Mihaela la bazar, ca sa nu ne para rau mai tarziu ca nu am incercat sa o ajutam.
Si la fel ca tine, zic si eu, nu dati cu pietre, a fost doar parerea mea, a unei persoane care de abia dupa 4 ani de DC, a descoperit ca exista si un subiect cu Ajutor umanitar.
Si jos palaria si tot respectul meu pt. voi cele/cei care sunteti aici si ajutati de cativa ani buni, pe cei care au avut nevoie.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
kid spune:
Este alegerea fiecarei persoane la ce banca isi deschide contul, nu putem noi impune nimanui sa isi deschida cont la o anumita banca sau sa schimbe banca.
Intr-adevar, pentru cine considera o problema cei 3 lei, merge si depune banii pentru produsele castigate la ghiseu; si cum au spus si Mihaela si Laura25, nu este obligatorie aceasta depunere suplimentara pentru comision, chiar daca plata se face online.
Cat despre taxele de transport, cumparatorul le plateste, personal nu consider asta o piedica, asa este pe toate siturile de cumparaturi si la persoanele care vand produse la mica publicitate(din contra, la bazar, de cele mai multe ori, fetele care trimit pachetele platesc si transportul).
irlandeza Mihaela a cerut parerea tuturor fetelor care activeaza la bazar, mai ales a celor care au mai coordonat bazare pana acum.
Dupa ce a fost acceptat cazul lui Sorin, am propus aceasta regula cu privire la acceptarea noilor cazuri. Si nu scrie nicaieri ca este doar pentru membrii vechi, am scris si cateva pagini mai in urma, este pentru membrii activi, chiar daca sunt noi, activ insemnand sa intre la topic(nu la bazar neaparat, ci la topicul dedicat) sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor, cati bani s-au strans/ de cati mai este nevoie. Este firesc sa ceri oriunde ajutor atunci cand ai nevoie, insa la cazurile acceptate la bazar dorim sa stim cum evolueaza lucrurile. Si pentru ca acest bazar sa fie cat de cat profitabil si sa aiba continuitate, trebuie sa facem cumva sa atragem noi donatori; daca acestia nu vin o data cu noile cazuri, este cam dificil de tinut bazarul functional cand se aduna din ce in ce mai multe cazuri iar produsele cresc nesemnificativ.
Acest topic este de dezbateri, sa facem bazarul mai functional, deci orice sugestie buna este binevenita.
Edit: tot conform noii reguli, daca nu aflam nici o noutate despre un caz timp de o luna, acesta va fi automat scos de la bazar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
irlandeza spune:
Kid, ai si tu dreptate, dar totusi , asa cu putini donatori , parca nu m-ar lasa sufletul sa refuz pe cineva care are nevoie de ajutor.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
kid spune:
irlandeza Tot din acelasi motiv a fost acceptat si cazul lui Sorin la bazar, pentru ca nu a putut spune nimeni 'nu'; insa este necesar sa fim mai rezervati in acceptarea noilor cazuri la bazar, iar cred ca regulile de acceptare la bazar sunt destul de usor de indeplinit. Oricum, toate persoanele au deschise topicuri la acest sub forum, iar cine doreste sa ajute, o poate face.
Si nu eu decid ce cazuri sunt acceptate, trebuie sa isi spuna si celelalte fete parerea.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
szivarvany spune:
Eu va spun cu mana pe suflet, momentan vreau doar sa pot sa-l ajut pe David pt acel aparat si sa poata veni Ledi la Timisoara, la centru, sa poata fi evaluat corect si sa invete ea personal tehnicile de fiziochinetoterapie pt ca in Constanta NU stie nimeni.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ana l spune:
Of, nu am vrut sa sune asa de rau ce am zis. Eu va ziceam doar si parerea altor mamici pe care am incercat sa le aduc aici. Si eu sunt noua, nu am cumparat de valoare mare, dar fiecare banut conteaza. Sper sa se stringa bani pentru toate cazurile.
mamica lui Andrei
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Mamagiuliei, am liciat si eu pina la urma si am donat si niste lucruri. Dar sa-ti zic sincer, imi este greu sa continui. Trebuie sa fiu atenta sa vad cui i se adreseaza banii. Am vazut mai multe lucruri dragute, insa nu am putut licta pentru ca cele care ofereau erau persoane diferite, la fel si cei care vor primi banutii. Nu pot sa ma duc sa fac slalom la banca si sa depun cite 5-6 lei la fiecare, iar mamicile respective ar trimite cite 1 singur pachetel cu un dres de exemplu. Ceea ce vreau eu sa spun e ca mie personal imi e mai uosr sa licitez lucruri oferite de o singura persoana si banii sa se duca intr-un cont agreat de mine ( adica nu banci care jumulesc). Asta e problema cu care ma confrunt eu.VOI cum va descurcati? Invatati-ma si pe mine sa reusesc ca si voi. Am mers pe principiul ca decit sa le dau la altii pe aici, mai bine mai donez citeva si platesc doar taxa postala, cumva dau doar maxim 5 lei si citeva hainute purtate sau nu. Dar ma bucura stiind ca poate datorita mie copilul acela a primit un sfert de sfert de pastila si parintii lui au rasuflat usurati. mamica lui Andrei |
Faptul ca sunt relativ putine persoane care doneaza ma face sa ma organizez la modul urmator.
Caz actual, am 6 produse castigate de la 4 persoane pentru 3 cazuri si o licitatie pe rol. Cred
Cu plata la 3 banci nu e mare problema, uneori astept cateva zile sa se mai termine cate-o licitatie sa lipesc niste sume impreuna, intotdeauna la ghiseul bancii cazului.
Daca de la o persoana am lucruri foarte mici, cand nu e graba si persoana e activa pe forum, o rog sa o mai tina o vreme la ea, poate mai licitez si altceva.
La cele care sunteti din orase mai mari, va puteti aduna si la trimis si la primit. Eu asa as face in locul vostru. Ca-s zgarcita cu orice leu de dat in plus degeaba la posta, la banca, la orice intermediar.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Si eu mai am un mare avantaj: la servici imi vine postasita din sat si duce ea coletul, apoi imi vine cu chitantele si platesc ziua urmatoare. Cand e colet mare, imi trimit colegul.
Deci iar nu am niciun deranj.
De asta am si primit cu drag cutia mare de hainute de la Ayla, ca mie imi este mult mai usor sa trimit.
Ana, sa stii ca aia 5 lei sunt de ajutor, pt ca sunt eu asa consider
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela