Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

se ia sigur, de fiecare data cand am facut transfer, nu stiam ca se ia si din contul celui care primeste, oricum nu e probl

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu, daca platesc prin ING onlie, mi se ia un comision, sincer, nu stiu exact cat, cativa lei. De la ghiseu stiu sigur ca mi s-ar lua 7 lei daca as face o depunere intr-un cont de ING. Si bineinteles i se ia si beneficiarului un comision, in momentul in care retrage banii, in functie de suma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

am inteles, nu stiam exact la ce comision va referiti.

( pe online se ia comision in functie de suma.)

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu cand am facut plati prin internet banking am platit comisionul de transfer. Inseamna ca ambele banci isi iau comisioane. Cred ca mai bine trec media de 3 lei, caci fiecare banca are alte comisioane.
Nu vorbim de comisioanele care se percep cand titularul retrage bani din cont, ci de comisioanele pentru primirea banilor.

"Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate."
Este bine asa?

Referitor la noile cazuri, este in regula daca isi dau responsabilii acordul?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sugestie pentru reglementarea acceptarii noilor cazuri la bazar:

"Acceptarea noilor cazuri la bazar:

- persoana care doreste deschiderea unui nou bazar sa fie activa pe forum, sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor, precum si cu stadiul donatiilor (cati bani mai sunt necesari sau sa confirme plati efectuate la bazar); de asemenea, pentru a asigura continuitatea bazarului, este rugata sa incurajeze persoane noi sa doneze produse pentru cazul respectiv."

Nu stiu exact cum sa formulez, ca sa se inteleaga bine ce se vrea cu aceasta regula.

Ideea este ca dorim sa ajutam in primul rand membrii acestui forum (nu conteaza cat de activi sunt, de vechi sau noi) care au nevoie de ajutor, insa vrem sa stim cum evolueaza tratamentele, de cati bani mai au nevoie, sa confirme unele plati efectuate la bazar.

De asemenea, trebuie incurajate persoane noi sa doneze produse pentru bazar, in primul rand pentru a fi mai avantajos pentru cazul respectiv(se strang mai multi bani), iar in al doilea rand, pentru a nu dezavantaja cazurile existente deja la bazar. Daca se aduna multe cazuri, iar produsele nu cresc ca si numar, sumele primite de fiecare caz in parte vor fi mai mici.

Rog pe toata lumea sa-si spuna punctul de vedere cu privire la aceasta regula, orice sugestii sunt binevenite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Un vot pentru

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

- persoana care doreste deschiderea unui nou bazar sa fie activa pe forum, sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor, precum si cu stadiul donatiilor (cati bani mai sunt necesari sau sa confirme plati efectuate la bazar); de asemenea, pentru a asigura continuitatea bazarului, este rugata sa incurajeze persoane noi sa doneze produse pentru cazul respectiv."

Nu stiu exact cum sa formulez, ca sa se inteleaga bine ce se vrea cu aceasta regula.

Ideea este ca dorim sa ajutam in primul rand membrii acestui forum (nu conteaza cat de activi sunt, de vechi sau noi) care au nevoie de ajutor, insa vrem sa stim cum evolueaza tratamentele, de cati bani mai au nevoie, sa confirme unele plati efectuate la bazar.

De asemenea, trebuie incurajate persoane noi sa doneze produse pentru bazar, in primul rand pentru a fi mai avantajos pentru cazul respectiv(se strang mai multi bani), iar in al doilea rand, pentru a nu dezavantaja cazurile existente deja la bazar. Daca se aduna multe cazuri, iar produsele nu cresc ca si numar, sumele primite de fiecare caz in parte vor fi mai mici.

Rog pe toata lumea sa-si spuna punctul de vedere cu privire la aceasta regula, orice sugestii sunt binevenite.

Si propun ca un membru DC de incredere sa verifice situatia celor care au bazar.
Efectiv pentru ce strangem banuti. Pentru ca nimeni nu cred ca a castigat la lotto, dar eu personal vreau sa dau din putinul meu UNDE ESTE NEVOIE pentru copil sau pentru TRATAMENT, NU PENTRU ALTCEVA.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui kid

Si propun ca un membru DC de incredere sa verifice situatia celor care au bazar.
Efectiv pentru ce strangem banuti. Pentru ca nimeni nu cred ca a castigat la lotto, dar eu personal vreau sa dau din putinul meu UNDE ESTE NEVOIE pentru copil sau pentru TRATAMENT, NU PENTRU ALTCEVA.

subscriu, subscriu!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai procedura nu este aceasi de pana acum la acceptarea unui caz nou?Nu se mai trimit acte?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am asa un nod in gat de cateva zile.
Imi cer scuze daca supar pe cineva, insa eu vreau sa ajut, atat cat pot si vreau sa o fac cu tot sufletul.
Imi pare rau.
Mi se pare de bun simt sa vii si sa povestesti despre ce faci pt acel copil din banuti.
Nu sunt multi, poate povestind aflam si noi de nevoile lui, zic si eu.
Inafara de DODO nu cred ca mai povesteste cineva despre ce anume face BOGDAN.
Pana acum.
Imi cer inca o data scuze celor care ajuta.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput