*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad multumesc si felicitari pt reusita eliminarii suzetei.
Kita vopsea am folosit nuanta asta de la L'oreal : http://www.lorealparis.ro/colorarea-parului/culori/recital-preference/m3-toscane.aspx , dar mie mi-a iesit un pic mai inchis si cu o usoara tenta de visina putreda. Eu o sa mai stau acasa inca un an cu copilul, deoarece daca ma intorc la serviciu salariul meu l-as da la cresa particulara. Asa ca mai astept inca un an, cand va trebui sa mearga la gradi si cred ca o sa-mi caut si un alt job.
Mirtha votez pt look-ul din a doua poza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

LAura multa sanatate Rebecai. Sper ca micuta sa nu ia!

Kita ce program ai! Cred ca eu n-am fost asa organizata in viata mea, dupa cel l-am nascut pe Edi sunt chiar catastrofa. Niciodata nu reusesc sa fac tot ce-mi propun. Mereu uit ce am de facut . De mancare e singurul lucru de care ma tin cu sfintenie. In rest, rufele le spal cand nu mai am unde sa le pun sau nu mai avem ce imbraca , de calcat ...asta deja e o gluma buna. Asa ca...tot respectul.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura multa sanatate Rebecai! Tu incearca sa o iei usor, important e sa fiti sanatosi, restul le faci tu pana la urma!
Kita si de la mine toata admiratia! eu n-as putea spune cand fac activitatile zilnice. Functionez pe principiul..."e timp acum, copiii se joaca linistiti/dorm/fac lectii..etc...acum e momentul!".
Ma apuc de multe ori de cate o treaba, fara sa am certutudinea ca o voi putea termina, dar nici nu ma stresez. Ma opresc si o reiau cand e posibil.
Monicus iti multumesc! M-ai facut sa rosesc, o sa mi se urce la cap atatea laude.. Pup dulce scumpa Ana! Pentru ea e o incantare ca a nisns si astazi...

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Kita, vad ca esti foarte organizata De altfel, nici nu vad cum cineva ar putea face fata cu 2 copii mici si cu casa si mancarea fara putina organizare.
Eu de felul meu sunt foarte organizata, deci nu-mi va fi greu, niste repere am deja, doar ca am ramas dintr-o data singura, fara preaviz, fara nimik aranjat, fara ajutor. Casa mea este imensa, curtea si gradina de asemenea, o perioada ma descurc, insa probabil ca ma voi apuca de cautat o femeie.
Ma deranjeaza ca nu mai am timpul meu, mi-e foarte greu sa-mi gasesc timp sa ma duc la sala, plus ca trebuie sa ma nimeresc cu sotul acasa sa stea cu fetele.
Imi trebuie putina mobilizare si o scot eu la capat
Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca, probabil, va trebui sa apelez la gradinita din toamna pentru Cati...lucru la care nu m-am gandit deloc, nici nu-mi puneam problema, o aveam pe matusa.....

Ma duc sa culc cretzele, azi va fi premiera: il las pe sot s-o adoarma pe grasana, eu musai sa stau cu Rebeca, care, bolnavioara fiind, m-a solicitat, cica s-o mai adoarma si tati pe Cati si sa-i citesc eu povestea in seara asta. Vedem ce-o iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, , te cred ca e soc si e si obisnuinta, dar tu esti o mami puternica si echilibrata, o sa fie bine! Sanatate matusii! Si Rebecai!

Mirtha, mie-mi place www.topcoafuri.ro/coafuri-femei/coafuri-par-scurt?pid=3544" target="_blank">asta si asta. Si eu m-am jucat pe taaz.com cand m-am tuns si pana la urma tot la mana coafezei m-am lasat.

Iza, chiar te prinde fain.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am fost la dermatolog cu David si am venit sa va dau "raportul". Nu are alergie, asa zice doctorita. Daca ar fi fost alergie sau sensibilitatea si nu am fi continuat sa-i dam lapte praf, asa cum am facut, fara nici un tratament bubitele s-ar fi extins si ar fi avut si o componenta respiratorie a alergiei:tuse, stranut in reprize f lungi, etc.Spune ca ceea acele corelatii pe care noi le-am facut intre aparitia bubitelor si diverse alimente sunt coincidente sau ghinion. Faptul ca a vomitat la iaurt l-a pus pe seama aciditatii crescute, iar pt mirosul urat al respiratiei ne-a recomandat sa facem exudat, dar a zis ca problema o depaseste si e mai bine sa vb cu medicul nostru.Lucru pe care l-am si facut, fiindca doctorita lui David era si ea cu baietelul la dermatolog, deci am gasit-o la usa cand am iesit si am vorbit cu ea.A ramas sa ma duc sa imi dea trimitere pt analize, si ne-a recomandat sa le facem la cantacuzino. Hai ca m-am dus prin balarii cu povestea.Concluzia este dermatita atopica.Cauza...initial suzeta care a tinut umezeala si a favorizat dezvoltarea unei eczeme, apoi lipsa tratamentului adecvat si probabil apa dura (eu cred ca in tot bucurestiul este aceeasi apa, ea zicea ca nu este asa). Tratament: gel de dus dermatocosmetic (atoderm gel moussant sau trixera) si crema atoderm pp emolient. Ne-a zis ca nu e cazul de restrictii alimentare si sa reincepem sa-i dam lactate, iar daca cumva situatia se inrautateste sa ne intoarcem pt a ne trimite la un alergolog. Nu mi-a placut ca ne-a recomandat sa-l dam cu crema pe tot corpul, in conditiile in care el are pb doar pe fata.M-am calmat.Sper sa aiba dreptate si sa fie bine.

MA duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, ma bucur ca te-ai mai linistit putin. Hai ca-s bune vestile. Urmari tratamentul o perioada si vezi care-s rezultatele. Treaba cu exudatul ma duce cu gandul exact la ce-a povestit Ginye, cu stafilococul.

Laura, m-am gandit ca esti mult mai ocupata acum, fiind singura. Tu esti o buna gospodina si te vei descurca f bine, sper sa gasesti repede o persoana cumsecade care sa te ajute. Sanatate multa matusei, cum se simte, cum sta cu psihicul?

Babyzapi, iti sta bine noua culoare. Sper sa nu te necajesc daca spun ca mi s-a parut ca ai mai slabit. Cred ca Raphael te alearga serios. Ce m-ai distrat cu palariile protectoare! Mare smecher e Raphael, chiar catelus in calduri.

Mirtha, Darius ar sta bucuros pe olita, chiar o mai avem, dar nu cred ca-i mai incape fundul in ea. O sa mai incerc dupa o perioada cu olita, apoi o sa iau reductor, sa vedem cum va aprecia Ioana gestul. Darius a urat din tot sufletul reductorul, olita era prietena lui de suflet, acum e baiat mare, sta pe capac normal. Baia de serviciu ii apartine in exclusivitate, noi folosim baia mare, musafirii la fel.

Monicabo, ma bucur ca ai mai scris. M-am gandit de multe ori la tine cu admiratie. Sa stii ca Ioana avea la un an 6 dinti si uite-o acum mare dintoasa, maseloasa si caninoasa. Asa stiu si eu ca dupa 2 ani apar molarii, baiatului i-au iesit pe la 2 ani jumate. Poze recente aveti pe undeva?

Kita, chiar ca te organizezi minunat. Eu seman oarecum cu mama ta, dar sunt o varianta putin mai relaxata, in sensul ca mai mult de 2 zile nu consum un fel de mancare, a 3-a zi o arunc direct, fara s-o gust. Sotul e la fel, cred ca ni se trage din familie, asa am fost crescuti ambii. Mult timp am crezut ca asa-i in toate familiile, am ramas masca atunci cand o colega mi-a zis ca in we gateste 2 ciorbe si 2 feluri doi si mananca toata saptamana.

Aleinad, felicitari triple: pt suzi, nani fara carucior si pt cele 9300g!

Ginye, si eu uit ca naiba, vai de capul meu. Nu stiu cat o sa mai dau vina pe oboseala, deja incep sa cred ca asa-s eu, desi acum cativa ani eram spirt. Ca sa va distrati si sa va consolati, citit subiectul "Juma' de neuron" de la generale, e absolut fabulos.

Monicus, iti spun un secret, dar sa n-auda Ana, ca sigur se supara: m-am saturat de zapada pt cel putin 2 ierni de-acum inainte. Sstttt!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata: la un capuccino va invit
Malinas vad ca pana la urma dr sunt chititi pe crema de care am zis: atoderma
Aleinad eu am folosit caruciorul la greu la primul copil, probabil ca si din comoditate; in cazul in care plecati pe la mare, sau in alta localitate in concediu si vreti sa va plimbati dupa ora 9 seara cum procedati; noi astavara , la cererea fratiorului de 4 ani il culcam in carucior si pe Vlad il mai tineam in brate pe la terasele de pe malul marii;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha foarte tare topicul. Razi cu lacrimi.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata! Se impune o .

A vorbit cineva ieri cu Mav?

Ocean, m-am inverzit de invidie citind ca va uscati cu foenul. Sunteti pe drumul cel bun, in curand va vad asa !!! Pupa mama pletosul mic!

Ginye, eu am citit si anul trecut subiectul si deja uitasem multe faze. Azi-noapte am reusit sa recitesc jumate, am ras cu lacrimi. Cel putin cand am citit cu copilul uitat in portbagaj, cu iaurtul sotului sau cu "unde-i frana?", radeam in hohote, mi-era ca o sa trezesc fata din somn.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput