*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mirtha, intr-adevar e frumos patutul; si pe margine se poate pune o canita cu apa ca sa aiba in timpul noptii nu? stiu din experienta ca dupa ce culci copilul gaseste destule motive sa mai coboare din pat (gen sete, foame, pipi), asa ca tu reusesti sa elimini macar unul;
Abia astept poze cu camera cand e gata;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

aaa La multi ani pentru Teodora cu ocazia zilei numelui( scz, intarziata ca de obicei)

Multumim! Stai linistita ca poimaine e altul Daca ma iau dupa calendar o tin numai intr-o betie si mai isc si gelozii intre frati ca sf. Bogdan nu exista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Daniela da , vreu sa merg. Mi-ar placea sa am o imagine si in privinta creselor publice. Anunta-ma cu 1 zi inainte ca sa tratez cu bunicul. Mai , mai ce de progrese. Asa perseverati , perseverati.Si noi luptam din greu si cu wc si cu linguroiul. Pina la urma trebuie sa reuseasca.Folosim si una si alta -reductor /olitza. Depinde pe care o uitam prin vacante. De la Real , Chicco.

Multumim! Cel mai probabil joi pe la 3. Vorbim la telefon dimineata. Cand am fost eu la Real chitita sa cumpar nu aveau decat disney.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Al meu puturos vorbeste cam putin.. actioneaza mai mult, adica tot timpul...

Daca spune cuvinte gen "ochii" e avansat de-a binelea Felicitari pentru actiune! Asa era si Bogdan, asa e si acum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
POZA cu noua culoare :
http://good-times.webshots.com/photo/2526708670104281140sUqBim

Wow, super!!! Arati mai matura, mai "mamica", mai responsabila, intr-un cuvant schimbarea e de nota 10.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aleinad.g felicitari pentru scoaterea suzetei! Ce fetita mare si cuminte ai! A inteles foarte repede sa doarma la ea in patut si sa scapi de carut! Super! Vad ca si ea e cu invatitul...sa se ia de mana cu Luca..

Multumim! Daaa... doi cozonacei titirezi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kita

Este aproape 4 si jumatate si nicic acuma nu mi-a adormit Vlad de pranz

Am avut si noi o astfel de zi, credeam ca s-a dus somnul de pranz, a revenit la normal a doua zi.
Citat:

Asta e problema noastra de fapt, caci pe langa somnul tare prost mai suntem si super mofturosi si agitati la mancare; mancarea numai pasata, mai roade singur cate o feliuta de mar,biscuite sau cereale dar prea putin.

cunoastem ... si noi tot la stadiul asta suntem. Ii mai plac bucatelele de carne, dar de legume bucati nu se atinge, daca mai sunt si ude din supa sunt de-a dreptul "cahhh"
Citat:

Vlad are de-abia 5 dinti si al saselea cred ca i-a plesnit gingia zilele astea;

Si Teodora tot in stadiul asta e cu dintii si mai sunt si altii, Luca, Elisa, Arianna, Zibe si acum imi scapa, dar sunt destui, asa ca stai linistita.
Citat:

aaaa. iar de babetica ce sa spun ca nu accepta decat de aia de bbc,

Fii fericita, a mea nu mai poarta de cateva luni bune, ariel si vanish-ul (s-au cum s-or scrie) sa traiasca.
Citat:

Cartoful simplu fiert, facut piure, copt nu il accpta nici fortat cred;

Si la noi merge doar in combinatii.
Citat:

nici pana in ziua de azi nu stiu sa ma uit la olite si sa stiu care e de fete si care e de baieti;

nici eu nu stiam ca sunt diferite si nici care e diferenta, dar ma gandesc ca daca e roz ... Multumesc pentru pont.

Mergi la inceput

Aleinad cata rabdare la raspuns pentru mesaj; multumesc mult;

Voi ce o sa faceti cu copilasii cand incepeti serviciul?

Eu o sa incerc pana la sf lui martie sa gasesc un loc la o cresa de stat, daca nu caut una particulara; Am gasit prin intermediul unei cunostinte pe cineva care vrea 1300RON si sta de dimineata de pe la 7.30 si pana venim noi acasa pe la un 18-19, si ma gandesc ca la banii astia clar trebuie sa asigur si mancarea 2 mese pe zi (dim si pranz).Problema care se ridica indiferent ca e cresa de stat sau particulara este cam ce fac cand apare o raceala ceva, cu cine il las? Hai, o zi doua poate pe luna mai ingros obrazul, dar la doi copii nu cred ca o sa se limiteze numai la atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari Da Mirtha, Anca, despre doamna din filmulet este vorba, care o indruma pe Cati la primii pasi. Din pacate situatia este urata, asa ca nu mai sta cu Cati de o saptamana, adica sunt singura cu amandoua si cu casa si cu toate Ea ma ajuta foarte mult si cu menajul, calcat haine, prin bucatarie si muuulte altele. Sincer, trecand peste socul initial, sunt putin debusolata, am ramas dintr-odata singura cu toate si ma tot organizez si-mi fac tot felul de scenarii si planuri. Va dati seama ca vine zilnic la noi de 5 ani....in fine...
Cam asta este motivul lipsei mele de pe forum, plus ca Rebeca este de 2 zile cu rosu-n gat si febra, deci nu merge la gradi. Ecaterinei i-au spart primii 2 molari cam deodata zilele astea, deci super agitata, treziri noaptea etc Sper sa nu ia si Cati virusul de la Rebeca, ca deja ma ia cu fiori cand ma gandesc....

Mergi la inceput

LAura , nu stiu ce ai patit, am mirosit numai ca esti fara ajutor acum;
nu ma dau grande dar iti spun cum fac eu: vinerea e zi de facut curat in casa dimineata si dupa amiaza facut mancare (mai rar invers); lunea e zi de odihna dupa weekend (cad lata dupa pune masa strange masa, asa ca o consider ziua mea de rasfat)sau fac mancare ceva usor; joi spal rufe si le usuc (spal la greu rufe colorate, rosii cu albastre si/ sau negre, rufe albe, prosoape de bucatarie si babetele, si o masina de rufela program scurt(de 30minute sau programul de mana) si le usuc in masina de uscat); Adica se termina o masina de spalat trec rufele in cea de uscat si tot asa; cand termina masina de uscat ma duc si le impaturesc si sortez cam ce e de calcat (am cam renuntat la calcat-calc camasile sotului si ale copiilor, tricouri/bluze unde e cazul nu pe toate, lenjeriile-inca nu am renuntat, si pijamalele dupa toane); marti fac mancare si calc; miercuri imi programez ce se iveste peste saptamana (gen plata impozite, cumparaturi-piata daca nu le face sotul, sau alte cadouri pentru petrecerile de week-end); Pe Andrei il duce sotul la gradi, iar de luat acasa, in functie de anotimp, ma duc cu Vlad cu masina, am fost spre primavara cu caruciorul cu autobuzul caci am facut greseala sa fie gradi cam departe sau il aduce mama mea gradi e mia aproape din intamplare de mama si il mai ia uneori dupa gradi pe Andrei pe la ea si il aduce acasa sotul-asta s-a intamplat de 3 ori pana acum de cand a inceput gradi in septembrie si de doua ori a dormit la mama- dar e cam frig iarna la ea);
Pentru racelile lui Andrei, genul rosu in gat l-am "imprietenit " cu albastru de metil dat in gat de trei ori pe zi timp de doua zile si apoi a treia zi numai dimineata; am pus albastru intr-o sticla care are pulverizator de gura si vad ca in anul asta scolar a trecut cu bine;dupa ce vine de la gradi fac ceva rapid de seara de mancare (gen friptura gratar, ceva la cuptor gen sufleuri, bazat pe carne de obicei); Cumparaturile mari le face sotul dupa servici, caci vine oricum tarziu dupa ora 20.00, dar si asa mai uit sa ii spun sa ia ceva sau nu gaseste asa ca uneori mai bag un rasfat sambata sau duminica; Tot in week-end mergem cu Andrei la patinoar sau la teatru sau la vreio zi onomastica, pana acum am gasit dfe facut cate ceva...

Mergi la inceput