*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Kita, mama ce organizare! Pe mine ma imbolnaveste organizarea, strictetea. Nu vreau sa stiu ce fac maine. Nici de mancare. Vad eu diseara daca scot sau nu ceva de la congelator, sau dimineata daca dau o fuga sau nu sa iau proaspete. Hainele le-oi spala cand o fi timp, toate cand prind timp sau am chef. Curat la fel, ori acu ca e z afara, ori cand vine ea, printre picioare, depinde cum ma simt la momentul x. Insa, bv voua, va admir.

Laura, ce bine-ar fi sa gasesti o femeie. Din vorba-n vorba, din prieteni in prieteni, poate-ti recomanda cineva pe cineva. Cum s-o dai pe bucalata la gradi?

Da, topicul cu neuronul e demential, singurul unde-am mai ras asa bine e cel cu doctorul de pe softpedia.

Malinas, deci nu e dracul asa negru, ce ma bucur. Hai ca se face Davidelu barbatel mintenas si fug de la el toate relele.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Acu mi-a revenit neuronu din deplasare... ce citii eu ieri la postul Berthei? Se impun niste peste vreo 7-8 luni si pentru Darling?

============

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor!

Nu am mai scris de multisor si va citesc asa..pe apucate. Si eu imi fac probleme la capitolul organizare, mai ales dimineata cand apuc sa ma spal pe dinti abia pe la ora 10 .

Cristi al meu a avut dureri de maselute acum vre-o 2-3 sapt, i s-au umflat rau gingia in 3 locuri (3 maselute) dar acum s-au retras umflaturile si nici nu da semne ca ar iesi ceva de acolo . A mai patit cineva asa?
In martie tb sa merg cu el sa-l decaloteze chirurgical . Nu se desface si pace. Are fimoza si dr ne-a spus ca asa e cel mai bine. Sa-i facem acum cat e mic

Va pup, sa aveti o zi frumoasa , mai ales ca a iesit si soarele!!!

PS: Sunt in asentimentul Berthei in ceea ce priveste zapada: 2 ani nu mai imi trebuie!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Madutza felicitari pt burtica! O sarcina usoara si un bb sanatos!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Jos palaria si de la mine pentru fetele organizate!Kita, am ametit citindu-ti programul, apoi daca ar trebui sa ma tin de el, vai de mine! nu cred c<as avea vreo sansa sa ma tin de planurile facute dinainte.. fac haotic tot..pana si revistele le rasfoiesc de la capat. cu thomas langa mine , am putine sanse sa fac una alta, in general astept sa doarma si apoi ma apuc, de ex acum s-a culcat iar eu fac curat.

Anca da, scoatem agitatele si pentru Darling, saptamana trecuta mi se pare ca a scris de marea veste
Madutza sarcina usoara iti doresc!!!
Kita, despre somn si pofta de mancare pot spune ca al meu doarme si mananca o perioada dupa ce ii iasa vreun dintisor, poate e si la voi aceeasi problema daca zici ca are 5, e posibil sa-l sacaie mai multi de-odata si atunci e normal sa fie si el sacait.
bertha, lasa ca in poze am vazut un mic carliontz si la voi.
Babyzapi, da e mai usor cu saten, blondul cam cere machiaj.. iti sta bine! cum au spus fetele, pari mai matura, in sensul bun al cuivantului, oricum si blondul iti statea bine! L-am vazut pe Raphael in filmulet
Mirtha , cateva din tunsori te fac pustoaica! imi plac vreo 2, nu mai stiu care. si eu sunt o mare iubitoare a tunsorilor scurte.
Olivia pe unde umbli? mai da si tu un semn de viata!

Ce m-am mai distrat la juma de neuron! haha , rade ciob de oala sparta!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Madutzaaaa, ieeeeee! Felicitaaaaaari! Ce zarva o sa fie iar, am emotii. Deci pampoanele incep sa fie scuturate de praf, cine mai doreste, cine mai pofteste?

============

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

!
Madutza, felicitari si sarcina usoara, fara probleme! Da, Teodora a patit-o cu dintii de sus, pana si medicul de familie ne-a zis in august ca-i dau curand si ... au aparut abia acum. De ce? Nu stiu, dar problema lipsei de calciu nu e reala, Teodora are calcemia chiar pe limita superioara.
Mirtha, frumos site-ul cu tunsori, am vazut multe dragutele, eu m-am uitat dupa tunsorile cu par ravasit ca al meu n-are nici o sansa sa stea organizat, seamana cu mine. Dar, ma intreb daca coafeza e in stare sa respecte liniile de acolo, la mine niciodata n-a reusit. De cate ori am fost la ea cu vreo idee, facea ce facea si tot la tunsoarea obisnuita ajungea.
Malinas, ma bucur ca, pana la urma, nu e nimic grav si ca ai primit explicatiile cuvenite.
Bertha, . Ioana este un copil inteligent daca deja face rationamente analogice. Felicitari!
Kita, mama ce organizare. Eu nu sunt in stare sa-mi respect programul zilnic, daramite unul saptamanal. Jos palaria!
Caruciorul eu nu vreau sa-l desfiintez definitiv, afara il voi folosi in continuare cand va permite vremea. Ceea ce am schimbat a fost adormitul la pranz care se facea in carucior, plimbata prin toata casa. Acum pot spune ca are si ea un somn normal, la ea in patut.
Si noi suntem in cautari de solutii, cresa, gradi de stat, particulare, bone, inca nu ne-am hotarat.
Laura, . Sanatate multa fetelor, tie putere sa poti trece peste soc si sa reusesti sa-ti gasesti cadenta si, nu in ultimul rand, sanatate matusii, un strop de speranta trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ziua buna,

am pus si noi 2 filmulete cu ultimele isparvi...

http://www.youtube.com/watch?v=7e0ws4Bg9yo
http://www.youtube.com/user/cristinagavrila#p/a/u/1/1tnA7jo-pkE

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am fost si l-am tuns ZERO pe Vlad; un sunet nu a scos; a zis frizerita ca e primul copil care nu a plans; este aceeasi care il tunde si pe Andrei si era libera si am zis sa incerc ca era si liber coaforul in momentul in care am trecut; As putea spune ca i-a placut; adevarul este ca lui ii place sa il usuc cu foenul dar mi se parea mie destul de greu sa il usuc pe cap e fiecare data;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumesc fetelor, sunteti niste dragute!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput