*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Criss bine ati revenit!
Mi-au placut foarte mult pozele voastre! Mi se pare minunata o astfel de iesire cum ati facut. La cat mai multe de acest gen!
Cum a fost micuta ta acasa? Pup zambareata mica!
Cherie cum se simte Ale?
poze aniversare 1 an
babyzapi spune:
Criss bine ati venit acasa! Era si de asteptat sa va distrati in vacanta, mai ales la Paris cui ii mai pasa de frig?
Am vazut pozele, esti superba 
Cherie
micutul sa treaca tusea repede si sa nu faca febra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Ca tot vorbeam zilele trecute cu una din mamicute , am si eu o intrebare: "ce fel de triciclete le-ati luat sau intentionati?. |
Triciclete? Sara o sa stie sa stea pe tricicleta?
Banuiesc ca pt Luca... Cred ca de aia cu maner, impinsa de la spate... nu?Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
Amalia spune:
Da, acela este tipul...
Problema este manerul acela de impins...pentru ca risti sa te coste si mult si sa ramai cu el in mana repede.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Triciclete? Sara o sa stie sa stea pe tricicleta? Banuiesc ca pt Luca... Cred ca de aia cu maner, impinsa de la spate... nu?Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin |
poze aniversare 1 an
ginye55 spune:
Ami buna intrebare.
Cele care ati mai luat pt fratiori, ceva sugestii?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Anca hai ca mai e putin si te asteptam cu cinstea. Doar termini masterul!
Tot respectul pt tine si pt fetele care au avut puterea sa faca un master cu copil mic in dotare.
Incepusem si eu unul, imi placea foarte mult, numai ca a tb sa renunt la el. Prima sesiune a picat cand l-am operat pe Edi prima oara, a doua sesiune s-a nimerit cu a doua operatie. Nu am prins nici macar un ex in nicio sesiune. Asta e. Poate anul asta ma apuc de ceva. Vedem.
Flori, mami de
ginye55 spune:
Eli voi ce mai faceti? Ce face Dimitrie? Cu invatatul pt titularizare cum stai?
Sper ca mai bine ca mine. ![]()
Flori, mami de
Otiliav spune:
Eu nu pot decat sa va spun, nu luati asa . Nu se poate regla distanta sa-picioare-ghidon, e greu de mers cu ea din cauza rotilor groase, maner de impins nu are. Practic cand incapea Ana in ea nu avea putere sa dea din pedale si la 4 ani putea da din pedale dar statea incomod.
Sfatul meu este sa puneti copilul in ea inainte sa o cumparati sa vedeti daca se potriveste cu conformatia lui si recomandabil sa si o folositi din acel moment nu peste 1 an doi.
Criss, pai tu in orice poza apari o infrumusetezi cu zambetul tau. Zau ca faci orice cadru sa straluceasca. Am admirat geanta si cizmele tale, sun lesinata dupa maron inchis de ceva vreme.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
bebecris spune:
fetelor....avem si noi pb cu scaunele...are diaree in sensul ca face apa...am pierdut numarul...dimineata la 6 a vomat...s-a chinuit toata noaptea, s-a zvarcolit de durere de burta si a vut febra...cum a vomat i-a scazut febra...de la 6 nu am mai avut episod de voma in schimb kk la greu...nici febra....voi ce le-ati dat copiilor pt diaree? lapte fara lactoza? ce fel de saruri?
vreau sa fug la farmacie!!!
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
manumanu spune:
BEBECRIS, trebuie sa-i dai saruri de rehidratare (eu nu le-am dat niciodata dar stiu ca sunt eficiente, s-a discutat si pe-aici la un mom dat) HUMANA ELECTROLYT de exemplu. Mai este eficient mucilagiul de orez (laptele formula preparat cu mucilagiu de orez in loc de apa), dar daca a avut mai multe scaune apoase cel mai bine ar fi sa suni dr sau sa mergi cu el la camera de garda... Multa sanatate!!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq