*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*
Raspunsuri - Pagina 18
aleinad.g spune:
!
Incerc sa refac o parte din mesajul pe care il scrisesm inainte de a stinge Teodora calculatorul! 
Am vazut cozonacei frumosi, Elisa copia fidela a Anei si la figura si la comportament si la imbracaminte
, David cel avansat care mananca si se dezbraca singur
, Sara fotomodel imbracat si in roz si in bleu, oare cine vrea si baietel, mami sau tati
(si Teodora are o gramada de hainute bleu
), Stefanut cel buclucas, ascuns dupa masina de spalat si cu ligheanul in cap.
Cherieactiv, sanatate multa lui Ale, imi pare rau ca ati patit-o mai ales dupa vaccin. E posibil ca vaccinul sa accentueze starea proasta dar alte probleme nu creeaza, si noi am patit-o la Bogdan de cateva ori. 
Anes, ma bucur sa aud de bine de voi, chiar ma intrebam ce mai faceti. Distractie placuta la munte! 
Mav, ma bucur ca ati venit cu vesti bune! 
Otilia, Criss parca e la Paris
, de Olivia nu stiu nimic
.
manumanu spune:
CHERIE, multa sanatate lui Ale!!
BEBECRIS, Chamomilla CH15 parca, sunt niste granule homeopate care se dizolva in putin lichid. Cand a avut Raducu crize similare, i-am dat o doza de Nurofen, ca altfel nu s-a linistit
.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
criss703 spune:
Bonsoir 
Otilia
am aterizat si noi de ceva timp de la Paris (cum bine si-a amintit Aleinad
)dar inca ne revenim dupa marsaluit si vizitat muzeeeeeeeeeeee/castele/piete si alte obiective turistice
.Bineinteles ca a fost f. frumos desi a nins si a fost viscol/ger ....eeeei da eram la Paris
.O sa pun si cateva poze numa sa ma lase Sofi ca e de o zburdalnicie feroce
.
Am vazut poze faine cu Stefanut ,gemenele Andutzei (La multi ani ! ), Zibelina-frumusica si sagetelele Otiliei (vai ce mare mi se pare Ana deja si frumusica foc , iar inca mezina familiei
ii calca pe urme bine de tot ) si pe pletosul Thomas l-am admirat printre floricele si pe Raphael calare pe-o sticla
...imi place ce gagii are Sofi 
Sanatate bolnaviorului Ale !
Si Olivia cu David sunt bine sanatosi ![]()
poze http://family.webshots.com/photo/2889869550104281140sVeSzm
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
manumanu spune:
CRISS, soyez la bienvenue, ma chere
!! Of, ce dor imi e de Paris
! Abia astept sa vad poze de la tine!!
DANIELA, cum mai papa Teodora?
OTI, fetele sunt DELICIOASE!!!
CHERIE, cum ati trecut noaptea si ziua de azi? 
manu
manumanu spune:
CRISS, am vazut pozele
! Ai dreptate ca e frumos si pe ninsoare, ger etc....Si noi am prins toate anotimpurile si "intemperiile", de la ninsoare la canicula, dar a fost la fel de frumos de fiecare data.
manu
criss703 spune:
Manumanu
daaa e frumos ! ...inca sunt in dubii ce-mi place mai mult Paris sau Roma ?...desi inclin spre Roma , deci trebuie sa mai merg si la una si la alta ca sa ma pot decide
.Ce mai fac gemenasii mai preferati
??
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bebecris spune:
cris....ma bucur ca ti-a placut parisul..cui nu-i placee!!!! eu am fost acum din nou prin pozele tale...ce dor imi este!!!! desi am avut ff putin timp la dispozitie am vizitat enorm...
iar rugaciunile ridicate sf tereza de la NOTRE DAME mi-au fost ascultate si peste cateva luni aveam sa raman insarcinata....
am gasit cu chiu cu vai CH 9...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
ginye55 spune:
Neatza!
Hai ca dau eu cafeaua in dimineata asta! 
Aseara cu chiu cu vai l-a luat somnul pe Edi, pe la 11, pe jos.
Acolo a vrut el sa faca nani.
Ma gandeam ca daca s-a culcat asa tarziu o sa doarma bolovan. Vezi sa nu....
4 treziri si la 6 juma in picioare. Acum am o cana maaaaaare de
in fata si incerc sa ma trezesc.
Aleinad Criss 
Cherie sper ca toate's bune pe la voi! 
Criss bine ai revenit! 
O zi excelenta fetelor! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
Gynie, multzam de
, si la noi a fost crunta noaptea. Na, deja e rutina, doar ca ma obisnuisem la 3-4 treziri. Dar Stefanutz era cel cu dormitul toata noaptea... o fi ceva in aer
, restul cozonacilor cum au dormit?
Criss, vazut poze de frantuzoaica mare si mica
, eu zic ca mai bine dai in cadre pariziene decat romane.
Sa va fie de bine! Cum a reactionat Sofi cand v-ati intors?
Cherie, cum e Ale?Laura, cum mai sunteti? Mirtha, ai trantit momentul poetic si-ai fugit?
Ama, citisem de reusita cu bibe.
Bebecris, a avut efect Ch9? Sara cand e in plina eruptie nu mai tine nimic. Am renuntat demult la Chamomilla, am tot incercat in reprize, dar la noi nu merge. Insa stiu sigur copii la care tine. Poate va numarati si voi printre fericiti.![]()
Fetele cu sesiunile, ati razbit? La mine s-a mai dus un semestru, am dat si restantele, stiu ca v-am omorat cu masteru vietii, dar daca nu pe voi, atunci pe cine?
La vara dau de baut si gata, ati scapat de mine.(dar sigur gasesc eu altceva de care sa ma plang)
Astept ziua de marti, sa vina sorela de Cj, o iau si pe z, si mergem la ai nostri, o saptamana. Imi iau si eu o vacanta. Sa vad daca rezist o saptamana, de obicei cam dupa a treia zi am dor de duca deja.
Eli, tu pe unde disparusi?
Burticile cum se mai simt?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Ginye buuuuna rau cafeaua aia!
Anca si noi chiaunei ca si voi....ca sa nu stricam trupa
.
Pana pe la 5 a dormit ok, apoi s-a jelit 2 ore
....plangea putin...punea capul jos si dormea 5-10 minute..si tot asa. Era si usor febril
. La fel ca si voi, e in plina eruptie dentara. Daca ma uit in gura lui nici nu stiu sa spun ce i-ar da mai intai...
...atat de umflat este!
Noi avem noroc ca inca doarme bine la pranz si recupereaza atunci ce mai pierde noaptea. Doarme cam 3 ore sau 3 jumate, iar seara nu adoarme mai tarziu de 22. La culcarea de seara, la noi secretul consta in punerea in pat cam cu 40 min sau o ora inainte de ora dorita sa faca nani
. Cam atat dureaza culcarea de seara
.
Da Anca vad ca si aseara a mers sa-i dau din canuta cu cioc si supapa lapte cu niste cereale in el. Probabil simte mai pregnant aroma cerealelor si de asta il accepta. Mult n-a baut (vreo 30-40ml), dar eu sunt multumita ca pe asta nu l-a mai scuipat.
Azi am facut o saptamana intreaga de cand l-am intarcat de tot.
Am incercat sa nu ma mulg si nu am facut-o decat de 2 ori in astea 7 zile si atunci doar cat sa detensionez.. plus comprese reci la greu. Nu beau mai mult de 1 l de lichide pe zi si-n litrul ala se regasesc 2-3 cani de ceai de salvie. Si aveti impresia ca nu mai am lapte?...sau ca au de gand pepenii mei sa dea inapoi?
...da de unde! Dupa primele 36 de ore s-au umplut ochi si asa au ramas
. Acu' astept sa vad cand or avea de gand sa nu mai produca...ca periodic simt cum vine un nou val..probabil in functie de cum il aud pe Luca ca plange....deh', dorinta de a-l alapta exista..
Partea buna e ca nu simt noduli aproape de subrat. Partea proasta este ca de cate ori se foieste Luca noaptea cand il mai iau langa mine...si ma atinge
/impinge/loveste...imi vine sa ma sui pe pereti.
Ca tot vorbeam zilele trecute cu una din mamicute
, am si eu o intrebare: "ce fel de triciclete le-ati luat sau intentionati?.
poze aniversare 1 an