*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bebecris acum am inteles de ce speli zilnic..., eu nu am rabdarea asta; daca vrea sa manance in scaun bine, de nu...jos si gata; uneori l-am surprins pe Andrei ca ii mai da in tarc sa rontaie cate un biscuit sau cateva bucatele de cereale de la Nestle (Cinimini);
Malinas asa am patit si eu din cauza lui Vlad, si dupa Craciun-Revelion si pana acum am plus 3 kg; la mine se aduna probabil ca mai mananc si ce ramane de la masa de seara de la Andrei; Tot zic ca o sa imi iau inima in dinti sa arunc ce ramane, dar vad ca nu am reusit;
Mitha ei la tine am mai mult de spus:
1.despre minunea ta, sa stii ca este unica; e bine ca esti pregatita cel putin moral sa te mai gandesti la un bb2, dar ai grija in perioada sarcinii 2; eu la a doua sarcina ma tot intrebam daca o sa am puterea sa imi iubesc si al doilea copil, caci primul mi se parea perfect si imi umplea toate golurile sufletesti;
2.am senzatia ca toate zodiile de foc sunt mai carcotase
3.eu ma cam fardez dimineata la prima ora, dupa ce ma spal pe dinti, chit ca nu ies in ziua respectiva din casa; mi-am furat-o de cateva ori si arat suuuuuper naspa in unele poze facute cu Vlad, asa ca m-am lecuit, plus ca dupa aceea nu mai am timp;
O matusa de a mea mi-a spus ca sa ma aranjez si sa arat bine nu pentru altii ci pentru mine, iar daca eu ma simt bine aranjata si fardata zilnic, ce mai conteaza ...
4. acum 5 ani am facut si eu planuri si pentru Andrei si cand sa apara fratiorul, sic e sa fie...; s-au realizat in mare masura, si cu unele intarzieri; sarcina trebuia sa apara dupa 2ani si sase luni de la nastere, sa se nasca copilul in zodia BERBEC (neaparat asta e fixul si off-ul meu), si in al doilea an de crestere al copilului incepem sa ne construim casa; Am obtinut o sarcina dupa 3 ani de la nasterea lui Andrei, copil nascut in zodia Sagetator...si... baiat; De construit casa nu se mai pune problema, cel putin deocamdata, cu crizele astea economice si cu doi copii acasa parca nu iti vine sa facirate, si sa te muti la marginea Bucurestiului, caci nu ai cu ce sa vii in Bucresti la o scoala-gradinita-cresa mai de soi;
Dar eu tot sper....si ma uit in buzunar si zic ca inca nu ma incumet nici sa incep casa, nici sa mai imi fac o fata (sau baiat dar neaparat berbec, dar ma mai uit si la varsta)

Si ca sa va spun ca nu sunt prea carcotasa, si incantata si multumita de minunile mele, sa va spun ce bucurii mi-au facut baietii: Andrei este nascut intr-o zi de 10 (februarie)iar sotul tot de 10 (martie) si Vlad nascut intr-o zi de 27 (noiembrie) la fel ca mine tot 27 (iulie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia imi place mult poza cu Ana pictata pe obraz si ELisa este adorabila aici : http://family.webshots.com/photo/2382523430102047664RRNYBk. Wow si ce frumos fac ele sport impreuna
Bebecris Doamne ce-am mai ras cum papa scumpicul de el si ce vitezoman e la dezbracat.
Cherie LOVE YOU
AndutzaLA MULTI ANI FERICITI! Multe bucurii si realizari impreuna cu cei dragi

Am facut acum pe seara galuste cu prune si......la aluat cred ca trebuia un pic mai multa faina + ca nu le-am fiert suficient + ca am ars pesmetul . Cu putin noroc poate le papa catzelul, noi in niciun caz. Mi-e ciuda ca asa aveam o pofta . Offf! Toata saptamana mi-amers prost la bucatarie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mmmm...mmm...ale are prima bronsita...ok ca toata iarna am tinut-o in muci si raceli usoare, dar de data asta am comis-o...tuseste ca un magar,n-a reusit sa doarma azi deloc, se trezea la 5 min in tuse si plansete...acum la fel..sper sa nu faca si febra ca tre sa-i dau antibiotic atunci...sper ca siropul face efect si maine sa fie mai bine..in plus,avem si 3 dintoci gata sa sparga ...

intrebare:acu 2 zile am facut si vaccinul trivalent(asa se cheama aici),il amanasem deja de 2 ori din cauza racelilor...nici de asta asta nu doream sa-l dfac pt ca-l simteam un pic racit si cu niste muci, insa m-au convins ai de acolo ca daca n-are febra e ok...asa rau imi pare...sa-i fi sporit starea nasoala din cauza vaccinului?si inca tre sa ma astept la reactii zilele astea...mama ei...

si iarna asta nu ne mai lasa in pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

nightyyy....ama poate faci o cafeluta maine dimineata ca presimt ca o sa avem o noapte alba...

l-as tine in brate toata noaptea numai sa se odihneasca un picut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha Otilia MAlinas

Cherie cum ati trecut noaptea?

Iza si eu mai am intamplari de genul asta la bucatarie.

Otilia e criminala Elisa cum o imita pe Ana.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami hai cu cafeaua!

Noi am avut in sfarsit o noapte linistita.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicute dragi!
Va astept la o cana aburinda de !
Ginye la cat mai multe nopti dormite bine!
Cherie multa sanatate puiutului! Ati reusit sa va odihniti?

Eu imi savurez cafeaua de o ora deja. Puiul meu mic nu stie ca azi e weekend si nu mergem sa-l ducem pe David la scoala si s-a trezit tot la 7. Cat am facut cafeaua, s-a sculat si David. Lor le arde de joaca...si eu ce as mai dormi...

Am facut doi pasi inainte cu Luca. Primul consta in 2 seri la rand in care a baut din canuta cu cioc cate 100 ml lapte (Milupa Junior 1+) cu cereale...m-am gandit ca daca dimineata il accepta cu lingurita, sa pun ceva cereale si-n asta de seara si poate l-o lua. Nu-l bea in pat, n-a agreeat pozitia (nici sa-l tin in brate), dar sincer nu ma deranjeaza, pentru ca asa putem merge ulterior sa-l spal pe dinti.
Al doilea pas consta in faptul ca reusesc sa-l culc la el in patut de cate ori se trezeste peste noapte. Doar spre dimineata il pun intre noi. Ma bucur ca-n 2 minute maxim, se linisteste si se culca....cu interventia mea, desigur..mangaiat, vorbit, pupat...dragul mamei drag..

Cred ca este intr-un puseu de crestere. De o saptamana si jumatate nu are altceva in cap decat mancare...la masa, intre mese, ba si-n somn pomeneste de ea. Super schimbare...de l-ar tine..

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andutza cu intarziere...iti urez LA MULTI ANI si muuulta sanatatate! Sa te bucuri de minunile tale mici si sa ai parte numai de bine!

Otilia sunt scumpe foc sagetelele tale! S-au schimbat teribil! Elisa are poze in care seamana cu o fetita (nu cu un bebe) si e frumoasa foc! Avem vreo sansa la manuta ei delicata?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor de care chamomila le dati copiilor pt durerile de dinti?
de 30?
este sirop, unguent? ce este?
treb sa iau ceva pt david pt ca se chinuie graznic...musca din calorifer de durere

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Si eu la cafea, tot asa si ale mele, desi este we la 7 sunt in picioare. Acum a plecat mama cu Elisa la plimbare, boierie cu Ana, beau cafea si citesc o revista. Afara fulguie.

Flori, Iza, special am lasat toate pozele sa va amuzati cum se tine Elisa dupa Ana, e umbra ei efectiv. Ana ii inchide usa daca vrea sa vada desene sau sa se joace la Polly Pocket (Elisa a inghiti in cateva randuri sandalute/pantofiri minusculi de la papusele). Mai nou se rostogolesc impreuna prin casa.

Ami, mai ce cerere timida , bineinteles ca nu refuzam. Care va sa zica acum va place ca seamana a fetita. Numai sa stii ca de fapt e inca sugar dar rezolvam noi. Ah si suntem codase la dinti. Le facem noi o intalnire data viitoare cand mai poposim la Bucuresti, atunci sa vedem care-i reactia lor.

Cine mai stie ce fac Criss, Olivia, ne-au parasit fara preaviz.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput