*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, foarte interesant site-ul cu jucarii. Am incercat sa vad filmuletul cu David dar nu il mai deschide. Imi amintesc ca am incercat si atunci cand l-ai postat dar zicea ceva de "illegal use of youtube" si nu voia sa-l deschida... era o eroare, cel putin la mine. Poate il mai pui o data...

MAV, ma bucur pentru vestile bune! Multa sanatate baietilor!

CHERIE, la dieta mea zice ca avem voie 2 lingurite () de tarta cu fructe... asa ca... eu incerc reteta IZEI pt gashka si... gust si eu ... fix doua lingurite.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Bebecris, sa stii ca nu am putut vedea filmuletul, fiindca la vremea respectiva nu il afisa.M-ar tenta si pe mine sa cumpar morisca din lemn pt David, ca mereu trebuie sa aiba ceva in mana, dar trebuie sa vad care e comanda minima.

Gynei, am vazut un bucatar vesel si ochios.In poza cu castronul in cap si lingura in mana parca ar fi David.

Anca, ce parada modei mai face Sara.Dulce foc.

Am facut galuste cu prune cu aluat oparit.Am pus reteta la "Mamici de cozonacei...".Am si mancat 2, desi nu sunt tocmai reci.Au iesit un pic cam lipicioase, fiindca ar fi trebuit sa prajesc mai mult pesmet, dar sunt tarrrrrrreeeeeeee gustoase.Sper sa aprecieze David efortul si sa manance.La pranz i-am facut supa crema de ciuperci.A iesit o bunatate, dar el nu prea a fost de acord cu chestia asta.A mancat cateva lingurite apoi s-a cerut jos din scaun, semn ca masa s-a terminat din punctul lui de vedere.Am halit eu restul.In ritmul asta o sa ma fac cat casa poporului, ca de o saptamana nu mananca mai nimic, si ce ramane, adica aproape tot, mananc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am admirat si eu ieri doi grasunei zambareti. Zibe a facut la parada modei de m-am plictisit eu, manechina cheala . Anca, bine ca te-ai tuns, ai tu o poza in album cu pleata in vant si zau ca nu era bine. Stefanut smecheras dragut vine puternic din urma la cucerit fete. Apropo mi-am adus aminte, l-am vazut pe Rapha frecand sticla, doamneeeee, ce apetit promitator , mami, tati pregatiti averea ca parca-l vad cu 2-3 iubiri in acelasi timp.

Bebecris, ce preturi faine la jucariile de lemn. Mi-a placut rata din cuburi. Eu am puzzleuri si fiecare bucatica are un tumburuc de care copilul prinde si ridica. Si mai am o Arca a lui Noe, un trenulet din bucati de lemn, undite si pestisori cu magnet, fulgi de zapada care se intrepatrund.... Nu cred ca mai fac investitii .
Anduta, mami tanara cu 2 !
Oceanico, mie mi se pare chiar trist cum isi duc unii traiul, asa apeland pe net. Nu ma mir, am in familie, am vecini la mama care o duc foarte rau dar nici capul nu-i duce ca sa traiasca mai bine. Of, nu vreau sa-i condamn, de fapt ii ajut cum pot.
Mav, nu pot intra pe grup dar sper ca serbati!

Ia sa ma mai laud si eu cu grasele mele. Am pus cateva poze http://family.webshots.com/photo/2713394450102047664OAimmS . Am una favorita, e pe ecran si-mi vine toata ziua sa-i pup falcutele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

acum merg?

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

alina....nu treb comanda minima...daca iei peste 50 ron transportul este gratuit...
am primit deja comanda....plastilina e buna pt mine s ama joc eu...david a luat un sul si l-a bagat in gura...cuburile le pune unul peste celalalt si apoi le darama cu mana...mingea si broscuta au avut succes...

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Bebecris, sa stii ca nu am putut vedea filmuletul, fiindca la vremea respectiva nu il afisa.M-ar tenta si pe mine sa cumpar morisca din lemn pt David, ca mereu trebuie sa aiba ceva in mana, dar trebuie sa vad care e comanda minima.

Gynei, am vazut un bucatar vesel si ochios.In poza cu castronul in cap si lingura in mana parca ar fi David.

Anca, ce parada modei mai face Sara.Dulce foc.

Am facut galuste cu prune cu aluat oparit.Am pus reteta la "Mamici de cozonacei...".Am si mancat 2, desi nu sunt tocmai reci.Au iesit un pic cam lipicioase, fiindca ar fi trebuit sa prajesc mai mult pesmet, dar sunt tarrrrrrreeeeeeee gustoase.Sper sa aprecieze David efortul si sa manance.La pranz i-am facut supa crema de ciuperci.A iesit o bunatate, dar el nu prea a fost de acord cu chestia asta.A mancat cateva lingurite apoi s-a cerut jos din scaun, semn ca masa s-a terminat din punctul lui de vedere.Am halit eu restul.In ritmul asta o sa ma fac cat casa poporului, ca de o saptamana nu mananca mai nimic, si ce ramane, adica aproape tot, mananc eu.

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Otilia ce frumuseti rare am vazut ! Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, esti tare daca-l lasi pe canapea cu stofa sa se umple de mancare. Eu n-am nervi chit ca va invata la 3 ani sa pape. De fapt, cel mai bine o scot la vara in gradina si acolo poate sa faca ce vrea ea.
Deocamdata stie sa pape prune, atat la capitolul fructe mai mari ca struguri, stafide, prune uscate, caise uscate nu se pun.
Fluturasa, am zile si zile, uneori am greturi, alteori ma doare capul. Am scapat de raceala si spatele e binisor. Voi cand mai incercati pentru o fratioara pentru Iulia?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Otilia ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, asa da! Am ras cu lacrimi, ce frumos mananca el pe canapea! Si cum a reusit dezbracarea! Ai mei deocamdata stiu doar sa-si scoata papucii si sosetele. A, si Anastasia ii desprinde in mod sistematic bavetica lui Radu de la gat: cum il vede cu ea, cum se duce si i-o scoate!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

aia de pe pat este o cuvertura.....sa stii ca s-a curata f repede..am avut branza si pe covor, oglinzi, haine..etc
mananca singur cu mare placere si se supara daca nu-i dau lingurita...ieri la pranz a papat sg un castronel de mazare...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput