*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

fetelor....avem si noi pb cu scaunele...are diaree in sensul ca face apa...am pierdut numarul...dimineata la 6 a vomat...s-a chinuit toata noaptea, s-a zvarcolit de durere de burta si a vut febra...cum a vomat i-a scazut febra...de la 6 nu am mai avut episod de voma in schimb kk la greu...nici febra....voi ce le-ati dat copiilor pt diaree? lapte fara lactoza? ce fel de saruri?
vreau sa fug la farmacie!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

ceai de menta sau afine, smecta sau hidrasec.e bine sa cumperi de amandoua ca nu stii de care tolereaza.Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Off, ce restanta sunt si la citit si la scris, nu-mi mai ajunge timpul, foarte greu imi gasesc ritmul zilele astea, sunt tot pe fuga.
Aseara le-am lasat pe fete la socrii si asteptam sa ma relaxez vizionand un film, stand de povesti cu sotul...ha! Pe la 22 suna telefonul, era socrul, Cati adormise pe la 21 si s-a trezit dupa vreo jumate de ora in niste urlete teribile, n-au mai putut-o calma nicicum si ne-au sunat sa mergem dupa ea, asa ca s-a dus seara mea de relaxare Dar mi-a trecut supararea cand i-am vazut fatzuca super fericita, chiuia de bucurie cand ne-a vazut la usa Pe Rebeca am lasat-o, ca ea adormise deja. A fost a doua tentativa de dormit la bunici, prima a decurs ok Vom mai incerca dupa ce-i ies toti molarii, ca asta este motivul principal, a fost agitata toata ziua, ii simt sub gingie coltul celui de-al 3 lea molar, s-a trezit de vreo 4 ori azi noapte....
Bebecris, imi pare rau pentru David, incearca sa-l hidratezi cu saruri, vor sti farmacistele ce sa-ti dea. In rest...orez, branza de vaci, banana, mar copt...totusi daca mai face febra mare, as merge la doctor.

Chamomilla eu ii dau CH15, cate 4 granule, direct in gurita, ca le suge singura (si vit. C o suge singura). La noi da rezultate bune, insa stiu ca nu toti copii reactioneaza la fel, se prea poate ca la unii sa nu aiba efect.

Otilia, mai ce ti-am mai admirat fetele Eu am mai vazut ceva poze cu Ana si tot am vrut sa-ti spun ca mi se pare ca s-a mai subtiat Ana, arata foarte bine Elisa e tare frumoasa si s-a schimbat mult, a trecut parca dintr-odata la fazta de fetitaCriss, bine ati revenit din Paris! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Ce mai face Paula??
Anca, am vazut-o si pe Z minunata!!

Am fugit ca s-a trezit sagetica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am plecat bou si m-am intors vaca...nu mi-au dat nimic..mi-au recomandat sa-l duc la o camera de garda...acum doarme...dupa ce se trezeste, incerc niste orez cu morcov si apoi mergem la budimex...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, bine ca-s acolo bunicii. Eu dac-o duc la 100 de km tot n-ajung la ea decat in doua ore... Mai exersati, mai iese molarul, si tot iese relaxarea pana la urma. Matusa cum se simte?

Bebecris, eu zic ca daca i-ai pierdut numarul scaunelor nu e de bine. Hidratat la maxim cu orice, ceai, apa, saruri, si smecta sau hidrasec. Pai de ce n-ai luat? Se dau fara reteta. Si poate, pentru linistea ta, mergeti la o camera de garda. Stiu ca stii ca ei se deshidrateaza fte repede. Sanatate!

Oti, si eu am vazut-o pe Ana, asa, mai lunguta. Domnisorica, ce mai! Si si Elisa s-a lungit. Poze cu burti nu pui? Ca ne e dor...

Gynie, nu te-am uitat, da` laptopul meu e tot mort, trebuie sa-l duc satpamana asta la alt mester. Sper doar sa pot salva datele, ca am tone...

Ramo, Monicus, Cami, parca nu v-am mai zarit.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

nu mi-au dat nimic de la farmacie...david bea ceai si apa...incerc cat pot de mult sa-l hidratez...o sa-l duc la cam de garda

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc de primire sunteti dragute ca de obicei Manumanu ,Bebecris(insanatosire rapida lui David !) ,Anca (Paris zici?...felicitari pt.incheierea semestrului ,Gynie ,Babyzapi si Otilia ce mi-a crescut inima de la laude ..prind bine din cand in cand pt. moral ,Lauramiron ,Amalia si cine a mai intrebat de Paula sa stiti ca a fost destul de cuminte/linistita cat am fost plecati (ne asteptam la ceva crize de plans-nopti nedormite dar din fericire n-a fost cazul) insa in momentul in care am intrat pe usa a ramas incremenita cu manutele la fatuca fara sa mai respire am fost socati de-a dreptul nu ne gandeam ca reactioneaza asa ...era ca un om mare "vaaaaaaaiiiii cine a venit ...credeam ca nu va mai vad" of draga de ea nici nu stia la care sa se uite mai intai , sa-l ia in brate , sa planga , sa rada ?! tare draguta a fost
Pentru excursie/cazare tin sa-i multumesc Arlei (pe unde ai disparut??)pt. ca de pe situl dat de ea anul trecut am facut rezervarea si am fost f. multumiti ..desi era prima data cand incercam genul asta de cazare (apartament inchiriat de la particulari) si trimisesem si avans.. dar a fost totul f. bine am stat chiar in centru la pret convenabil .

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La noi a fost cu urlat/marait/tanguit alternativ de la 1:30 la 4:30...

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Gynie, multzam de , si la noi a fost crunta noaptea. Na, deja e rutina, doar ca ma obisnuisem la 3-4 treziri. Dar Stefanutz era cel cu dormitul toata noaptea... o fi ceva in aer, restul cozonacilor cum au dormit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

anca pe-aici sunt, citesc aproape zilnic, ma mai uit la poze, simpatizez cu cozonaceii bolnaviori...mai in umbra asa
Fain c-ai terminat cu examenele, si eu am scos-o la capat chiar bine tura asta, sa vedem la vara cum va fi.

Si pe mine ma intereseaza o tricicleta din aia, am vazut ieri in parc una foarte faina, avea tavita de pus piciorusele daca copilul n-are chef sa pedaleze si avea si maner de impis. Nu stiu ce model era, ca pana ne-am invartit noi pe-acolo au disparut copilul si parintii si n-am apucat sa-i intreb pe parinti ce si cum.
Pana una alta eu am de gand sa cumpar un carucior sport, stiu ca majoritatea acum renunta la carucioare, dar a mea inca sta cuminte si am pus ochii pe unul de nu-mi da pace, musai sa-l iau

Mergi la inceput

david doarme si acum...o sa-i fac mucilagiu si o sa cumpar lapte praf sa i-l fac asa
noi suntem pe zuzu, dar il sistez pana termina cu diareea..maine o sa-l programez la pediatra lui...sa-l vada un dr totusi...o sa mergem sa luam saruri si smecta...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele cu 2 copilasi, eu am o problema si tot am vrut sa va intreb cum e la voi.
De vreo 2 luni Cati o loveste constant pe Rebeca, nu o suporta pe langa ea cand se joaca, nu suporta s-o vada la noi in brate, nu suporta sa ma vada ca o pup/ii prind parul/o spal etc, vine si o loveste, a muscat-o de 2 ori de burta, o trage de par....si mie-mi vine sa urlu de draci ca nu stiu de ce face asa (banuiesc gelozia) si ca nu stiu cum sa gestionez situatiile astea Rebeca este foarte intelegatoare si rabdatoare, nu se supara, nu riposteaza cu aceeasi moneda, DAR nu cred ca va tine la nesfarsit calmul Rebecai Plus ca nu mai stiu cum sa-i explic de ce face asa sora-sa.
Sigur ca sunt si momente cand se joaca frumos impreuna, cand vine de la gradinita o pupa si o cuprinde in brate, probabil i se face dor cele cateva ore fara Rebeca, dar la fel de multe sunt momentele cand o loveste
Deci, ceva idei?? Pe la voi se intampla dintr-astea??

Mergi la inceput