*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
Anca ma bucur ca Zibe e mult mai bine. Mai nu as fi crezut sa ne bucuram atita la vederea unui kk.
Deci si voi tot pe Campina. . Gusturi fine au fetele astea.
Nu , nu m-am razgandit deloc in privinta tunsorii , problema e transata irevocabil. E doar o chestiune de alegere a modelului tunsorii si de timp in privinta programarii.( am coafeza care ma tunde in mod regulat la Slatina).
Astept o foto cu tine. Sunt convinsa ca iti sta bine. Chestia cu urechile , parul inainte sau dupa cred tine mai degraba de imaginea cu care erai obisnuita anterior.In citeva zile se va atenua senzatia si vei reusi sa te decizi.
Cherie da , e cam acelasi tip de tunsoare cu doar citeva elemente diferite . Aproape insesizabile. Multu" pentru vot.
Carmen pe la voi cum mai este ?? Victor si-a mai revenit ?? Sanatate. 
Oceanborn am luat Evei plastilina. Cam ca Thomas , incantata nevoie mare , dar tinde sa o bage in gura cu mult mai multa frenezie decat culorile. Asa ca sunt cu ochii pe ea. Folosim formele iar cand se plictiseste arunc totul in galetusha si pun capacul.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
bebecris spune:
anca..sa-ti fie de bine tunsul....si eu m-am tuns...
mirtha...de care plastilina ai luat? am tot vazut si eu prin magazine, insa am stat pe ganduri....
maine fac si eu papanasi....
am vrut sa mai scriu ceva, dar am uitat ca a tot butonat david la tastaura si mi-e dat peste cap tot pe aici.....offf!!! frate ce uituca sunt
edit: gata!!!!!!! david tot CAMPINA PAPA....i-am mai dat si muller...si napolact..insa no.1 este campina
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
malinas spune:
Legat de Danone, ca am vazut ca Mirtha pomenea intr-un topic, am uitat sa va spun ca atunci cand am fost cu David la dermatologie i-am zis doctoritei si ca David vomita cand ii dadeam iaurt si prima intrebare pe care mi-a pus-o a fost daca i-am dat iaurt Danone.I-am zis ca nu, ca i-am dat iaurt facut in casa, iar ea a zis ca e ok orice iaurt cata vreme nu e Danone, fiindca a avut reactii urate la copii mici de la iaurtul Danone.Nu a mai intrat in detalii, dar m-am gandit ca ebine sa va zic.Eu personal mai stiu un caz cu un copil cu mari probleme cauzate de iaurtul Danone, asa ca eu nu cumpar nici daca e singurul produs din raft.
Mirtha, reteta de gomboti nu e la culinar. Eu nu am facut niciodata, dar voi lua reteta de la sora mea.Dupa ce o testez o postez la culinar, sau daca oceanborn o are si are timp sa o postez atunci e ok.
anca, spor la invatat si bafta maine la examen.Sa-ti fie de bine tunsoare, cred ca iti sta bine si asa si asa (intelegi tu ce am vrut sa zic).
Mirtha spune:
Bebecris plastilina la galetusha Simba. Are citeva forme separat - imita animale, citeva forme pe capacele de la borcanelele in care este depozitata plastilina si vreo 4 tuburi care prin apasare scot diverse modele. Punem un cub de plastilina peste forma , presam si apoi ghicim ce reprezinta. Deocamdata a recunoscut be-he-he adica oaia , co-co - un cocos si Ila - pisica, ma rog o chestie care seamana a pisica dar nu sunt convinsa ca e chiar pisica. Si mie mi s-a parut ca e o pisica si am convenit ca e pisica Ila.![]()
Plastilina este toxica - in sensul ca nu trebuie ingerata - si este recomandata doar de la 3 ani. Am luat-o exclusiv pentru a vedea cum reactioneaza si pentru a-i stimula motricitatea. Nu este lasata nesupravegheata nicio secunda cu plastilina. Deci ne jucam "interactiv"(si cu ochii ca pe butelie
) pina se plictiseste si isi indreapta atentia spre alt joc/jucarie.
. Sa imi povestesti cum reactioneaza David in cazul in care ii vei cumpara.
Mai recomand cartea 365 de "CURIOZITATI DESPRE ANIMALE" - Editura Flamingo .Are poze relativ mari , disparate pe pagina , viu colorate si cate o scurta povestioara despre respectivul animal.A facut furori astazi.
Acum , la ora aceasta tarzie pe mine ma tot macina oarece ganduri. Si trebuie sa intreb ,ca trebuie. Ma rog cam presimt ca o sa-mi bat cuie in talpa dar daca trebui e musai.
Fiecare este asa cum este . De felul meu am fost si probabil inca sunt mai carcotasa. Sufleteste vorbind nu prea au fost multe lucruri in viata mea de care sa fiu pe deplin multumita. Mai tot timpul gaseam ceva , sufleteste vorbind , care sa atraga o mica pata chiar asupra a ceva aparent deplin.
Nu se putea mai frate sa nu gasesc ceva acolo care sa ma nemultumeasca.
Ei bine cand o privesc pe Eva si nu numai cand o privesc, e suficient sa ma gandesc doar la ea lucrurile stau altfel. Adica sufleteste vorbind nu simt decat sentimentul de deplin , de liniste sufleteasca, de frumusete , de multumire de bine. Si sentimentul asta e....deplin. Deplin , deplin adica in mod real fara nicio pata.
Culmea nu caut acest sentiment, nu-l cer , nu-l pretind si totusi el exista zi de zi in permanent contact cu mine fara absolut nimic rau , fara sa ma oboseasca, fara sa ma agaseze fara sa nu stiu ce aspect negativ de care o mai fi el.
Oricat as fi de obosita de iritata in anumite momente , de frustrata in altele nu exista vreo zi in care intr-un moment aleatoriu sa nu am acest sentiment. E permanent si e bun. Cand privesc acest copil nimic nu simt nimic rau , nimic nu simt nimic grav , nimic nu e la nelalocul lui , repet sufleteste vorbind. E o chestie pe care nu stiu cum sa o descriu.
Am mai avut de vreo citeva ori acest sentiment .Nu are rost sa detaliez ca incep sa divaghez.
Dar cu Eva , cu Eva e ceva ce ma depaseste. Pentru ca e permanent si ii simt aceasta permanenta. E parca mai permanent decat bilogicul fiintei mele. Impuscati-ma va rog...Am acelasi sentiment cand ma gandesc la bb2 .
Mai fetelor ce vroiam sa va intreb : mai e real sau e doar o iluzie , ceva aevea , vreo himera ? Mai aveti cumva careva aceste sentimente ???
Sunt dusa rau , nu ???
Nu astept neaparat raspunsuri , mai degraba simteam nevoia sa le impartasesc si voua. Ca mamici ma gandesc ca poate mai sunteti in situatia mea sau ati fost cumva si poate veti recunoaste acest sentiment.
Gata , am plecat , va las pina nu ma hotarasc sa sterg mesajul. Parca prea incepe sa sune a nebuneala miorlaicioasa si temporara.![]()
Va doresc o noapte cat mai linistita.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
oceanborn spune:
tocmai ce am scris-o ,http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=4.
Malinas daca reteta ta e diferita, cand o ai , posteaz-o si tu.
Mirtha , plastilina...peste muuult timp la noi
, la cat e de pofticios fiu-meu la tot ce nu e comestibil, mai putin la ce ar trebui
. Citisem in urma cu ceva vreme pe un site italian o reteta de biscuiti de modelat impreuna cu copii. pe cand mai cresc putin mi se pare o idee buna, asa in loc de plastilina.
Si de par.. in primul an de faculta, dupa ultimul examen, prin iunie, cred, m-am tuns periuta, scurt ,cam 1 cm ,
, asa mi-a casunat mie atunci si aia am facut.. 
Anca, asteptam poze
, bafta maine la examen, nu te mai stresa!
cherie astept poze si de la tine cu schimbarea de look.
mami de Thomas
cherieactiv spune:
io-s inca pe baricade, numai ce l-am adormit,azi vaccin ,3 ore de akergat afara ,somn de seara asa ca ceau nani pana la ora asta...
1.ref la pestele ala...io am dat duma...oricum avem atatia alti pesti de mancat ca n-avem guri deci putem trai si fara el..(scriu in paranteza ,nu m-am gandit ca e dumbling ,astia importa mult peste gen crabi si a sa familie de prin japonia,tainlanda si la fel la pret concurential, insa numai de uratu asta se vb de rau, deci o fi ceva cu el..io nu sunt una care se uita dupa e-uri,care mananca biologic, insa cand citesc ca uratu traieste intr-un rau unde vietnamul isi arunca gunoaiele ,hmm...inchis paranteza)
2.mirtha,mah...berbecii...veeeeeeeeesnic nesatisfacuti,veeeesnic tre sa rupa nervii celorlati din jur,veeesnic care se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga...cunoastem..
ce povestesti tu (m-ai emotionat,parca nu te cunosteam asa de mieroasa),ori ca ti-a ramas in minte "luceafarul" printesei si te apuci sa filozofezi cu himere,realitate,hai coboara-te tu ,ma io nu pot, ca va privesc nemuritor si rece, mai bine hai tu...ori ca eva e de "vina"...mah, ai facut o capodopera,e frumoasa, e desteapta ,te umple de satisfactii ,si e a ta!asta-i iubirea pt eva..e sentimentul ala unic ,iubirea de mama...ne schimba, ne invata...
si io as vrea sa delirez un pic pe tema asta, dar chiar ca merg la nani pt ca e tarziu...
aaaaa....am avut carnaval duminica, pe alessandro l-am imbracat in cangur....abia astept sa pun o poza...
Mirtha spune:
Cherie deci asa care vasazica ???
Dela berbec ni se trage veesssnnniiiccaa nemultumeala. Dah mai momentul lirico-psihedelic-mieroso-miorlaiesc s-o fi datorind faptului Eva a implinit ieri 1,4 luni. Abia dimineata am realizat.
Sa treceti usor si fara reactii adverse de la vaccin.
Eva cand isi aminteste spune : puuuf-pufff auuuuu si pune minutza pe piciorus unde a intepat-o. Incep sa retina pe termen lung anumite chestii neplacute.![]()
[b]Oceanborn[/b] multumesc pentru reteta. Din intimplare chiar am prin casa compot de prune.
Daa..sa vezi ce casuneala mi s-a casunat si mie.
Exista si plastilina comestibila. Pe aici zonal nu gasesc. Dar pe la voi pe acolo sigur se gaseste lejer acest produs pentru bebelaci pofticiosi.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
ginye55 spune:
Neatza fetele! 
Am pus niste poze noi cu plod
:
http://community.webshots.com/album/563666485LzSWtA?start=204
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
oceanborn spune:
Neata!
Andutza, La multi ani!
Mirtha cu placere!
Mai stiti ca in urma cu ceva vreme a aparut o persoana cu id-ul mariutza_mea , aici la cozonacei? ia cititi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148705&whichpage=8
penibil de ce sunt in stare unele persoane!
(am editat). stiu ca unora le este foarte greu, dar sa-ti bati joc de bunatatea altora, asta nu!
mami de Thomas
bebecris spune:
doamnee cate nesimntire.....cum poti ma sa faci asa ceva...sunt atatea pers care au nevoie de ajutor si ele isi bat joc!!!!RUSINE!!!!
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI