*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*
Raspunsuri - Pagina 14
babyzapi spune:
Ginye e adorabil Edi
, are un zambet de milioane si e atat de haios cu lighenasul in cap
si un ingeras scumpic cand doarme 
Cherie astept poza de la carnaval 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
babyzapi spune:
Am postat o super simpla, buna, rapida si economica reteta de tarta cu mere (reteta de la soacra) : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=4.
O prepar acum tarta, cand e gata va pun si poza. Nu o sa fie asa aspectuoasa ca a soacra-mii de zici ca e cumparata, dar o sa fie buna si cel mai important facuta de manutzele mele.
manumanu spune:
M-am distrat cu pozele lui EDI de Ginye si ale SAREI de Anca!!!
... Care cu ligheanul, care cu hainele parintilor... super-distractie!!
ANCA, iti sta foarte bine si dupa si peste urechi! Apropo de par scurt,si eu m-am tuns dupa nastere, desi eram adepta parului lung (ma rog, nu foarte lung, l-am avut pana aproape de talie in studentie, cand m-m casatorit l-am tuns pana la umeri si inainte de sarcina l-am avut destul de lung). De cand m-am tuns scurt, m-am simtit asa bine ca n-am mai vrut sa-l las lung, e mult mai usor cu el asa... dar acum am inceput sa cochetez insa cu ideea de a-l mai lasa sa creasca... asa ca saptamana viitoare ma duc la salon si-i spun hair-stylistului sa "mi-l lase lung"... sa vedem cat rezist
MIRTHA, cred ca ti-ar sta bine au toate frizurile, eu votez pt nr. 3.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Ginye ce scump e puiutul!
Pup frumosul mic!
babyzapi multumim de reteta!
Ce-ti face nazdravanul mic?
poze aniversare 1 an
Amalia spune:
Mirtha mi-a placut mult ce ai scris aseara!
Astea sunt trairile sublime pe care le are o femeie care are fericirea sa fie mama
. E placut sa te navaleasca asa sentimente si sa reusesti sa-ti faci vreme sa le constientizezi.
poze aniversare 1 an
ginye55 spune:
Iza MAnumanu Ami
pt complimente!
Iza in week-end cred ca incerc si eu tarta. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
bebecris spune:
nu mai stiu care din voi intreba de leeloo..am vb azi cu ea (david
tocmai cazuse in noroi sub geamul socrilor ei.....si ea era acolo cu damian)...dami este ract f rau...a fost cu el la camera de garda la gomoiu acum 2 nopti...vomita muci si nu putea sa respire...face aerosoli, dar tot face febra.........
poate pun si eu niste poze cu david...sa vad
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
Leeloo multa sanatate lui Damian 
Ginye 
Amalia mersi de intrebare. Raphael ma uimeste saptamana asta princumintenia lui, lipsa crizelor fara motiv, chiar si cand are motive nu mai urla/plange asa tare/mult. Si in plus e atat de iubitor, daca am treaba la bucatarie el se joaca singurel, vine la mine sa-mi dea o imbratisare, asteapta sa-l mangai putin si pleaca din nou la joaca fericit...si iar vine si iar se joaca. Sau isi aduce jucariile la bucatarie sa se joace langa mine. In rest ne jucam impreuna si ma imbratiseaza si pupa atat de des incat nu-mi vine sa cred
. Pupici si tie
si lui Luca
si lui David
.
V-am zis ca m-am ars duminica cu ulei incins la mana dreapta...marti m-am ars la mana stanga cu coada ibricului...si azi m-am ars la un alt deget de la mana dreapta cu manerul cratitei din cuptor
. Am apucat toarta cu carpa dar degetul mijlociu
drept pe cratita. Nu stiu ce am de sunt atat de aiurita.
oceanborn spune:
Am incarcat si eu niste poze cu miros de primavara, iarba verde si floricele, la cozonacei. azi a fost f cald, soare, primavara serioasa, sa vdm cum o fi maine..
Am vazut frumusete, da' frumusete domnule!
de Sara alias Zibe.. s-o mananci! mi-au placut ocupatiile ei.Anca,imi place cum te-ai tuns!
Si pe Eduard
, frumosul cu ochi mari.am pus si eu o poza cu ligheanul in cap![]()
Babyzapi, suna bine tarta, o s-o fac si eu 
mami de Thomas
manumanu spune:
IZA, suna foarte bine reteta de tarta! In weekend sigur o incerc, plus una cu dovleac
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq