*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*
Raspunsuri - Pagina 12
malinas spune:
Otiliav, Mirtha, Anca, multumesc de sfaturi.Reteta de la "Mamicile de cozonacei (mai si) gatesc!" vreau sa o folosesc.Am vazut ca David e mare amator de supa crema si ma gandesc sa incerc fiindca de luni nu s-a prea omorat cu mancatul si chiar nu mai stiu ce sa-i mai dau.
Pt seara asta am facut papanasi fierti, daca tot are dezlegare la lactate, iar in una din zilele urmatoare as face gomboti cu prune, dar ma intreb daca merge sa fac cu prune din compot.Ati facut careva?
cherieactiv, stiam si eu de pestele pangasius ca nu e bun pt copii.Cred ca am cumparat de cateva ori inainte sa raman insarcinata, apoi am citit un articol in care nu scria de loc de bine de acest peste, am mai gugalit si am ajuns la concluzia ca nu mai cumparam peste din asta.
Am comandat si eu cartile de care vorbea cameliam: apasa si asculta si Insula animalelor.Sper sa aiba succes si la David.Weekendul urmator mergem la Danes si ma gandesc ca o sa ne prinda bine pe drum.
oceanborn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Pt seara asta am facut papanasi fierti, daca tot are dezlegare la lactate, iar in una din zilele urmatoare as face gomboti cu prune, dar ma intreb daca merge sa fac cu prune din compot.Ati facut careva? David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor |
am facut eu mai demult gomboti cu prune din compot
, au iesit f bune. prunele nu erau moi si le-am scurs bine inainte sa ma apuc de treaba. ce pofta mi-ai facut!mami de Thomas
Amalia spune:
Otilia multa sanatate!
Da, am terminat de tot!
Acum astept sa vad si reduceri la mine...ca dupa 36de ore am devenit ca o bomba cu ceas
...Felicitari pt. dintisor!
poze aniversare 1 an
Mirtha spune:
"Meiii draga " tu decat si tii partea soatei mele fobic de par scurt la femei (pentru el cauzator de depresii
) mai bine tragi o privire la cozonacei si dai un vot pe o frizura. ![]()
Ca lucru e sigur : de tuns ma tund. Iar astazi dimineata chiar imi falfaia o lampa intrebandu-ma : oare la chelie mi-ar sta bine ? Sa nu crezi ca fabulez. Nu , pur si simplu asta mi-a trecut prin cap la un moment dat.
Ma tund si ma tund scurt. De ce ? De mult timp cochetez cu ideea de par scurt a la moda tifoida. Am avut parul lung pina la soduri , apoi pina la talie apoi pina umar si acum trece binisor de urechi. Nu ma caracterizeaza pletele . Asta e .![]()
Le admir si public dar mai ales in secret pe femeile care pot sa-si etaleze feminitatea si prin acest aspect dar in sufletul meu am stiut din totdeuna ca sunt departe de acest aspect. Nu chiar de tot dar destul de departe.
Gata a venit timpul a adopt acea frizura cae stiu ca mi se potriveste temperamental si de ce nu chiar pe personalitatea mea.
Nu vreau sa mi-l mai aranjez nici in 3 secunde , nici in 2 .Am tot arsenalul de piese si cosmeticale care ma pot ajuta ca in 2-3 minute sa fie super gata , aranjat , buclat , coafat , etc.Acum insa vreau sa dau cu peria prin el si gata.
Si cu fardurile sunt cam la fel. Pentru ca nu imi place sa am timpi morti mi-am luat si farduri tip creion : la un capat este dermatograful la celalalt fardul propriu zis.(motiv pentru care eu sunt gata prima cand plecam undeva 

).
Asta sunt si nu de azi de ieri ci de cand ma stiu. Nu imi place sa imi aloc timp pentru machiat , facut freza etc. Le fac obligata de imprejurari(in special din imprejurarea ca sunt femeie , biologic si social vorbind
) dar nu cu placere. Pentru mine e un soi de corvoada si asa a fost dintotdeauna. 
Aaa..daca ma duc la salon si ma face o tanti e ok. Am rabdare sa stau pe un scaun sa ma coloreze cineva. Altfel...nah. Nu umblu nefardata , nemachiata , nepieptanata etc. nici prin casa dar asta nu inseamna ca imi place ci o fac pentru ca stiu ca trebuie. Si daca trebuie , asta e ne conformam.![]()
Deci saptamana viitoare spre final va pun poze cu noul meu look. Sper doar sa gasesc un frizer cae sa inteleaga ce tunsoare vreau. Voi merge si cu una dintre fotografii. 
| citat din mesajul lui cherieactiv mirtha...de acord cu sotul(tau),parul scurt ingrasa si nu e potrivit tuturor...ho ca nu zic de tine ,insaaaaaa...dintotdeauna mi s-a parut ca da bine unei tipe cu caracter buclucas,adolescentin bla bla...depinde de fapt si de frizura(nu am vazut pozele la care ai facut referire)...io sunt pt par lung, semilung...il poti aranja in 2 sec,imi amintesc ca nici nu ma pieptanam ,statea mai bine nepieptanat si prins in n moduri ...io nu ma suport cu par scurt ,sunt grasuta la fata acum si ma prinde tare rau... dar daca ai chef de o schimbare ,aia conteaza ,sa iti placa tie... oceanborn...th e de coma...ai grija la numele th...pe toti pe care ii cunosc sunt niste "peste" (in it)----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
bebecris spune:
amalia...felicitari pt intarcarea fara pb!!!! baga comprese reci la greu!!!!
noi am fost afara azi...era plin de copii la aer..am facut si cumparaturi..i-am luat lui david un laptop de jucarie, dar ieftin ...nu face mai nimic, dar imita bine un laptop, are si mouse si ii capteaza atentia....asa o per nu o a mai umble la al nostru...
acum asculta muzica la casti si danseaza...
i-am luat si o masinuta de metal, portocale...etc...
am facut si mancare si acum ne jucam prin casa...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Mirtha spune:
Dumping . Vietnam mina de lucru ieftina , preturi scazute la vanzare scade vinzarea altor specii "locale".
Nu cred in aceste povesti de groaza cum nu am crezut nici in povestea cu dioxina lui Danone.
Nu ii servesc in mod obisnuit pangasius nu pentru nu ii place Evei - pentru ca il adora - ci pentru somonul aduce mai multe beneficii organismului in crestere si ii place la fel de mult. Il inghesuie cu pumnul in guritza.
Cum nu-i servesc nici Danone nu pentru care are nu stiu ce cantitati excesive de dioxina ci pentru ca are o fixatie puternica pe iaurtul Campina. Cum ii dau alta marca cum se strica sandramaua.
| citat din mesajul lui cherieactiv aaaa..azi dimi citeam in ziar ceva scandal ( a n oara)ref la psetele PANGASIUS , cred ca v-am mai spus in vara....cand am timp incerc sa fac traducere ,sau poate ma credeti pe cuvant....incercati sa-l evitati...mai ales la copii...chit ca e congelat si se gaseste pe piata (aici doar la discounturi)...nu am suparati pe mine ca v-am spus ... ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Mirtha spune:
Profund marcata de cele ce povestesti am facut "planul cincinal" pe 6 ani.
L-am discutat si cu mama cat a dormit Eva la prinz. Ma coordonez excelent cu ea la capitolul planuri , organizare , programe etc.
Motiv pentru care am hotarit ca la 01.09.2014 Eva merge la scoala.
I-am stabilit si programul de scoala , somn , de masa , lectii cu mama. Din toata povestea bb2 se pare ca va fi usor dezavantajat. Exista "riscul" sa stea la cresa pina la ora 16 cand il ridic eu ca mama sa poata face lectiile in liniste cu Eva incepind cu ora 15-16.

Ei.....te-am batut la planuri si organizare ???
Glumind vorbind mi-a placut organizarea ta , am imprumutat cite ceva pentru eficientizarea propriei "gospodareli".
Tin pumnii sa nu mai ninga ca sa deschida governoiu gradinitzele cat mai repede ca altfel.....bani nene nu gluma pt. 2 bebelaci.
| citat din mesajul lui kita Mirtha imi cere 13 mil vechi pentru un copil nu pentru doi, chiar a specificat asta la cunostinta mea, si oricum pe Andrei l-am tinut acasa de cand a inceput anul scolar in vacantele astea dubioase, de sarbatori si pana in craciun cand au inchis astia gradinitele si zilele astea cand au fost ninsori mari.Asta inseamna trei saptamani consecutive in dec+ ian si inca doua acum in februarie, iar daca e si pentru al doilea copil ar fi ceva in plus de dat, pentru el (am cam mirosit un mil pe saptamana in plus) KITA si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005) |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
Mirtha spune:
Daca nu este reteta la capitolul cu specific culinar rooogggg sa o postati !!! 
citat din mesajul lui oceanborn[/iam facut eu mai demult gomboti cu prune din compot , au iesit f bune. prunele nu erau moi si le-am scurs bine inainte sa ma apuc de treaba. ce pofta mi-ai facut!mami de Thomas |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
anca_27 spune:
Mirtha, pana tu te gandesti si razgandesti, eu m-am tuns azi.
Am taiat ciumafaia, si-am vrut mai scurt. Acu nu ma pot hotari daca-mi place dupa ureche au ba.
Am mai pus si draga mea de orhidee inflorita, si bineinteles, prezentarea colectiei iarna-primavara 2010.
Uf, sunt pe fuga, maine am o restanta ce n-am dat-o cat am fost cu z in spital, si am un stil de ma autostresa de nu exista.
De ce-i dau voie profei asteia sa ma streseze in halu asta?

Si pozele nu se updateaza odata... revin cu un edit cu linku sa nu pierd mesaju ca z e in preajma....
Si noi, si noi iubim Campina. Da tot nu refuzam Danonino daca se ofera. Shhhhht, nu spuneti la nimeni, z a inceput sa manance bine. Si-i dau ulei de peste zilnic. Omega 3, Lysi cu aroma de lamaie. No, azi am sarit. Da` cica e bine cam 2 zile pauza pe sapt, deci suntem in grafic.
Si face un kk fain de mi-i mai mare dragu`. Da, ma bucur la kk fain, maroniu deschis, nici moale, nici tare... si zilnic. Inainte constipata, iesea la 3-4 zile, si miroseeeeaaaaaa groaznic.
Amalia, deci gata?
Pfai ce rapid v-ati executat, toate intarcarile (sau intarcaturile? m-am ticnit) sa mearga ca cea a la Amalia&Luca.
Edit, linku: http://family.webshots.com/photo/2975615360100702717TdzoUU
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
cherieactiv spune:
mirtha...mi se pare ca in poze e vb de aceeasi tunsoare insa aranjata diferit ...oricum..2si 3
anca...ce avem toate cu nevoia asta de schimbare??????incarca pic...
hahaaaaaaa....si io merg maine la coafor...ma intorc la suvitele mele reci ca gheata,albe, agri, negre,satene,blonde...

citat din mesajul lui oceanborn[/i