*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am si eu o intrebare la voi, le-ati dat piticilor supa crema de ciuperci? Nu mai siu ce sa fac de mancare si ma tenta o supa crema de ciuperci pt noi si ma tot gandesc daca pot sa-i dau si lui David.Ciuperci i-am mai pus in mancarici, deci a mancat fara probleme doar ca acum ar fi cantitatea mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !

Otilia vezi sa ai o raceala down stairs daca esti sigura ca nu operatia face probleme. Sau oarece infectie. Ma gadesc la temperatura combinata cu dureri chiar si asa mai lejere. Sanatate !Cand este urmatorul ecograf ???

Laura multa sanatate Rebecai si spor la organizare. Incearca sa te abonezi la diverse site-uri cu bone/menajere si poate gasesti ceva temporar care te ajute sa te pastrezi in limite rezonabile cu treburile casnice pina gasesti pe cineva de incredere sau care sa iti convina. La cresa - gradinita particulara unde intentionez sa o inscriu pe Eva de la 01.09. au si servicii extra prin care asigura bone pentru situatii temporare - gen petrecere la care merg parintii , cumparaturi etc. Gandeste pozitiv , poate Cati nu va prelua raceala de la Rebeca. Eva nu a a luat niciodata raceala sau gripa de la niciunii : nici de la noi , nici de la bunici. Mama e invatatoare si mai tot timpul este fie racita , fie gripata. Poate Cati va fi ok. Sanatate !

Kita laterala patutului nu am lasat-o desi modelul era prevazut cu acest accesoriu. Ne-am gandit ca , poate dimineata buimaca , se poate impiedica in momentul in care incearca sa coboare si am vrut sa evitam evenimente gen ruptul gatului. Pentru trucuri gen vreau apa sau mai nu stiu ce vom achizitiona o noptiera de mica inaltime. Deocamdata noaptea noi nu avem treziri si sper sa isi pastreze acest obiei. Dar mai sti...orice se poate intimpla.

Destul de mult 1300 lei + mincarea pentru bona dar tinind cont ca sunt 2 copii sa zicem ca merge . Oricum la o gradi particulara fie chiar numai cu unul dintre ei cred ca tot pe acolo ai ajunge daca adaugi restul cheltuielilor pentru cel ramas acasa. Nemaivorbind cand va fi nevoie sa mearga amandoi la gradi cheltuielile vor fi considerabile.
Super : masina de uscat rufe. Si eu as vrea sa scap de uscatorul de rufe...acum daca s-ar putea. Problema e ca nici suspendata nu mai incape vreo masina in apartament fie ea de rufe , fie de vase.

Daniela m-am uitat pe "actzibildul" de pe reductor. E tot Disney. Numai olitza este Chicco. Dar nu am avut niciun fel de probleme cu reductorul indiferent unde l-am luat cu noi. A fost foarte stabil oriunde l-am folosit. Mai degraba am avut probleme cu olitza .Cum a bagat Eva piciorul in ea cum s-a crapat.

Bertha acum ....nah. Factorul curutz de Darius - scuzoaie baiat mare , l-am uitat. Ce sa mai spun, amanunte de mamica de bb2 imi mai scapa.....momentan Eu zic sa incerci reductor. Cred ca Ioana se va impaca mai bine cu el.Evei i-am facut "lectie demonstativa" si mai degraba e incantata la wc cu reductor decat la olitza.

Malinas ma bucur ca ati elimant ipoteza alergiei. Sper sa depistati repede care este cauza mirosului urat al guritei lui David.

Multumesc pentru voturile date frizurilor(Anca si mie imi plac cele 2 cel mai mult). Saptamana viitoare , gata , jos cu el. Sa va spun pe post de amuzament care a fost reactia soatei mele : aaaaa...te ingrasa mai, toate frizurile astea scurte te ingrasa. Iar in ultima una care imi placea ie ff. mult si e scurta - ciufulici : in asta semeni cu mama !

Va pup , merg sa pregatesc prinzul.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, ce comentarii tari a facut sotul tau . Eu cred ca-i gelos ca nu-si schimba si el lookul asa drastic.
Mersi de intrebare. Pe 4 martie am urmatorul eco, poate aflu si ce culori de haine sa pregatesc. Tu zici ca-i o anexita? Ceva e pe acolo pe jos ca am transpirat in zona aceea aseara. Azi sunt bine, deocamdata.
Ti-ai baut ? Am observat ca nu-i prima data cand ii spui David lui Darius al Berthei. Pana la paste cred ca o tuma de miei trebuie sa pregatesti .
Ana doarme cu aceea laterala ca sa nu ajunga pe gresie la cat se misca noaptea.
Malinas, i-am dat si nu-s singura pe aici, e si o reteta la subiectul facut de Olivia. Oricum sunt mai multe legume si daca iti faci griji poti pune la prima supa crema mai putine ciuperci si sa cresti in timp cantitatea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Anes sa aveti un concediu placut la ski si sa veniti cu bateriile incarcate !! Cand te intorci la job ???

Malinas noi am facut crema supa de ciuperci. Eva a mincat supa si a eliminat ciupercile. Desi ciupercute la gratar , intregi , a mincat fara probleme. Dar ea mai face faze de-astea.Adica i-am dat 2 seri consecutiv ardei copti la tava a treia seara l-a scuipat parca era otrava. In prima seara mai cauta ardei prin farfurie , a doua seara mi-a sugerat mama sa ii fac 2 pt. ca ne-a parut rau in prima ca ii cauta cu indarjire si nu mai erau, a mincat 2 ardei ca haplea iar a 3 seara pac i-a scuipat. Cred ca mai bine pasezi si ciupercile ca sa nu ai surprize si poti folosi reteta originala cu crutoane.Sa aveti pofta !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kita

nu stiu daca pot s aspun ca a dormit legat de cand s-a nascut vreo 10 nopti, cu o trezire minim de o data pe noapte(in care oricum ma duceam in camera la el ca s ail mangai, caci altfel nu adormea)

He he, Kita, se poate si altfel, cu NICI O noapte. Sa fim noi sanatosi!
Sanatate si tie!

Oti, chiar ma-ntrebam intr-o seara, daca raman, cat o sa mai alaptez, si ma gandeam la tine, sa te intreb daca mai continuati sau nu. Gand la gand. 4 martie... hai odata...

Malinas, si eu i-am dat, cu paste.

Edit, Anes, ma bucur sa mai aud de voi.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Abia de la a doua cafea devin functionala. Si azi nu am ingurgitat-o pt. ca dimineata am fost la cumpraturi. Da"o fac rapid acum. I-am cam dat peste cap somnul de dimineata al Evei, in magazin find exclus sa doarma , si acum vad ca inca mai doarme.

Mai dar sti ca in timp ce scriam Berthei mesajul imi tot zumzaia prin cap ceva in neregula cu privire la numele baiatului.Chiar imi spuneam ca sunt multi Davidutzi pe la noi , pe la cozonacei si imi tot suna ceva in neregula.Dar grabita - ca trebuie sa impartim pc si stam pina la ora 22,30 maxim ora 23 - am trecut cu vederea ce imi spune belull din ureche. Bertha scuzoaielel mele ! Dau mileul si mai multi dar sa nu te superi.

Da , ceva gen anexita ma gandeam. Incearca sa faci o verificare cand poti , in special daca se repeta episodul. Sanatate !

Hai ca in timp ce scriam mesajul am auzit-o pe Eva,. Se pare ca s-a trezit.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, ce comentarii tari a facut sotul tau . Eu cred ca-i gelos ca nu-si schimba si el lookul asa drastic.
Mersi de intrebare. Pe 4 martie am urmatorul eco, poate aflu si ce culori de haine sa pregatesc. Tu zici ca-i o anexita? Ceva e pe acolo pe jos ca am transpirat in zona aceea aseara. Azi sunt bine, deocamdata.
Ti-ai baut ? Am observat ca nu-i prima data cand ii spui David lui Darius al Berthei. Pana la paste cred ca o tuma de miei trebuie sa pregatesti .
Ana doarme cu aceea laterala ca sa nu ajunga pe gresie la cat se misca noaptea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

kita...si io ca tine...daca nu m-as organiza ar fi vai de mine!am invatat sa trec si peste oboseala ,de multe ori as prefera sa ma relaxez insa stiu ca nu se poate,pt ca daca am de calcat azi nu o fac stiu ca maine am si de calcat si de etc etc , se aduna ,nu le pot face si numai ma enervez si ma agit...asa ca organizare si dinti stransi..recunosc ca majoritatea lucrurilor dle fac in compania lui aleesandro ,stergem praful impreuna, spalm baia impreuna..bla bla..ce nu pot face cu el e aspirat spalat pe jos si calcat ...in rest ..verde...

mama, ajung duminica rupta pt ca lucrez dimieata, la pranz vin acasa si stau cu el ,seara il fac bagaj si-l trimit la bunici si io ma intorc la job , ajung acasa cu sotul pe la 2 noaptea asa de rupti ca aproape adormim imbracati pe canapea...da nu-i bai , luam vitamine

mirtha...de acord cu sotul(tau),parul scurt ingrasa si nu e potrivit tuturor...ho ca nu zic de tine ,insaaaaaa...dintotdeauna mi s-a parut ca da bine unei tipe cu caracter buclucas,adolescentin bla bla...depinde de fapt si de frizura(nu am vazut pozele la care ai facut referire)...io sunt pt par lung, semilung...il poti aranja in 2 sec,imi amintesc ca nici nu ma pieptanam ,statea mai bine nepieptanat si prins in n moduri ...io nu ma suport cu par scurt ,sunt grasuta la fata acum si ma prinde tare rau...
dar daca ai chef de o schimbare ,aia conteaza ,sa iti placa tie...

oceanborn...th e de coma...ai grija la numele th...pe toti pe care ii cunosc sunt niste "peste"(in it)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

aaaa..azi dimi citeam in ziar ceva scandal ( a n oara)ref la psetele PANGASIUS , cred ca v-am mai spus in vara....cand am timp incerc sa fac traducere ,sau poate ma credeti pe cuvant....incercati sa-l evitati...mai ales la copii...chit ca e congelat si se gaseste pe piata (aici doar la discounturi)...nu am suparati pe mine ca v-am spus ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

helàu!
cherie, am citit si eu diferite chestii despre pangasius, dar nu stiu ce sa zic, noi nu luam, preferam dorada(oare asa-i spune in ro la orata?),merluciul sau pastravul. am citit si chestii pro, si contra, tind sa cred ca e vb de manareli tipic italienilor, avand atatea soiuri de peste, fructe de mare etc , pestele vietnamez mai lipseste(sper sa nu ma insel de provenienta).
Cat despre "piccola peste"... mie-mi spui..il poreclisem intr-o perioada , Thomas the menace, tot aiaasa ca nu scap

copilul meu doarme de 3 ore

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mirtha imi cere 13 mil vechi pentru un copil nu pentru doi, chiar a specificat asta la cunostinta mea, si oricum pe Andrei l-am tinut acasa de cand a inceput anul scolar in vacantele astea dubioase, de sarbatori si pana in craciun cand au inchis astia gradinitele si zilele astea cand au fost ninsori mari.Asta inseamna trei saptamani consecutive in dec+ ian si inca doua acum in februarie, iar daca e si pentru al doilea copil ar fi ceva in plus de dat, pentru el (am cam mirosit un mil pe saptamana in plus)

Mergi la inceput