Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 3
ellis spune:
asaaa...si pentru ca nu ne ajungea ce aveam...s-au intors sotul cu A de la verisoara, a dormit fata vreo ora jumate, dupa care s-a trezit cu febra 38.3 si o tuse...de numa...ce inseamna sa fie sensibila...a adus-o ta-su fara fular la gura si imediat a luat-o; asta iarna nu a purtat deloc fular la gura si a fost racita intr-o sg repriza
asa ca trecem si noi pe tratament+ grintuss, din nou...
si ca sa va zic tot: azi noapte am visat ca avea A febra 43
si nu am zis nimic sotului pana acum, tot de frica sa nu cobesc...
Vasari spune:
Azi dimineata Maria imi canta "La multi ani, mami ! Mai trainic si mai frumos", iar mai tarziu continuarea "Papadie, papadie, te-am visat azi-noapte-n poezie". Au fost declaratii peste declaratii si au culminat cu "Ce frumos faci mami lucruri bune !"
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Of, Ellis, multa sanatate !! Sa treaca repede asta !
Lavi, asa am inceput si eu, cu unele obiecte puse in balanta cu educatia (as fi vrut un calculator nou si un aparat foto). Bine, nu aveam bani nici pt astea, dar am zis ca un an ne vom descurca si a fost chiar bine. Au aparut alte oportunitati. Obiectele nu sunt un exemplu bun, dar in meseria mea astea sunt vitale. Ideal ar fi sa gasesti o educatoare buna la o gradi de stat. Cami de exemplu era foarte multumita de gradinita lor !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
ALINA - citisem si eu pe blog ce ti-a cantat Maria! superb!
cat despre alternative...mi-e teama ca nu prea avem...nici nu mai stiu ce gandesc, ce vorbesc si care e solutia optima; eu nu as pleca de aici fix acum cand mi-am gasit un extra job, din care o sa castig frumusel...iar de la locul de munca de baza am de luat din urma peste 3000 de euro...cand oi lua?! sunt in Bucuresti de vreo 13 ani, mi-ar fi greu sa ma intorc..ne facusem planuri cu casa, cu pamantul...job ca jurist nu gasesc la Fetesti, e orasul atat de mic....sotul meu si-a deschis firma de piese auto acolo si il lasa pe socrul meu mai mult acum, el alearga pe aici sa mai rezolve diverse...ar avea drumuri de facut fetesti-buc...cand zice ca pleaca , se imbolnaveste fata si nu o mai pot duce la gradi, si tre sa stea acasa cu ea...ca si acum, de altfel
..ca marti zicea ca pleaca...
poate ca o varianta ar fi sa o aduc pe soacra-mea o vreme la noi, cat sa puna sotul pe roate treaba...sa o scot pe fata de la gradi - desi imi pare f rau si eu sa merg mai departe cu 2 job-uri...
...uite cat mau dat astia peste cap cu locul de munca principal, daca ei mi-ar fi dat salariul nu ajungeam la problemele astea...si mai sunt si nesimtiti, nici nu ne dau banii, iar de luni ne-au obligat sa venim la program, fix la 8, pana la 8.30 sa semnam condica
bb_yasmi spune:
oofff doamne adela!! multa sanatate alessiei!
nici noi nu suntem departe....:( oricum la cresa nu o mai duc, doar daca vorbesc cu directoarea sa o mute inapoi la grupa mica...altfel NU!!
alina,ank, eu raman la ideea mea: degeaba e educatoarea buna daca nu are resursele necesare in cadrul gradinitei. sa nu mai zic de nr de paturi care in majoritatea gradinitelor de stat e mai mic decat nr de copii...
eu oricum o inscris maine dimi pe iasmi la gradi de care apartine cresa sa avem locul asigurat. pana in toamna ne mai hotaram.
la noi castiga sotzul f bine...dar nici nu pot da un sfert- jumatate din salar pe gradi pt ca nu stim ce ne rezerva viitorul......noroc ca nu avem nici rate si ca ar mai fi posibilitatea sa ne ajute bunicile iasminei .....acum sa vedem...mai avem timp pana in toamna sa ne hotaram...si sa gasesc gradi care sa merite sacrificiul!
va poop
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ellis spune:
Buna dimineata.
..la noi nu e buna deloc... a tusit si vomat azi-noapte, s-a speriat si ea f tare, a inceput sa tremure de frica, in final asa a si adormit pe la 2.30, tremurand; eu sunt obosita si mi-e asa mila de ea...a ramas cu tai acasa, i-am facut aerosoli; totul e de la gat...ieri a mers fara fular, probalil ca tati a si grabit-o, ea vb pe strada...si in cateva ore a facut febra...azi noapte iar a facut febra, doar 38.1, nu mult, dar noaptea ti-e cam frica sa nu adormi si sa ii creasca febra...
dimineata ma intreba'mami, Stefania tuseste? Picacus(sportacus) tuseste? copiii mari nu tuseste!' - mititica e speriata de tuse; e tuse productiva, zici ca behaie...
BB - mai, la gradi a noastra taxa e mica, ar fi 7,5 mil si merita, nu as fi avut probleme daca imi luam si eu salariul...pan la urma nici 10 mil nu e mult...dar, am zis, in conditii normale...
slimatei spune:
neatza ...vine cineva la
?
multumim de complimente
ank asa e..nici stefi nu prea vrea sa vorbeasca ...decat ce vrea ea...si ce i se pare ei mai interesant...poeziile deocamdata nu o atrag..sa speram ca o vor atrage mai tarziu.. deocamdata fredoneaza pe limba ei unele melodii care ii se par ei mai interesante... danseaza de rupe randurile
...imi sterge praful
(cand are chef
)
alina inimioara a facut-o nenea de la bar..si nu puteam sa ma abtin sa nu ii fac poza .. acum nustiu ce mesaj a vrut sa ne transmita![]()
ce declaratii frumoase
Felicitari Mariei! cand aud si eu din gurita Stefaniei... ehe..
o singura data mi-a zis "ti'ubec!"..si toata ziua am fost topita
elli off...multa sanatate Alessiei!...te cred ca s-a speriat mititica
stefi cand a baut o data cola(
ii era pofta si nu puteam sa nu ii dau sa guste)... i-a venit acidul inapoi pe gurita si a ragait...mama ce s-a mai speriat..nu stia ce se intampla..da'poi sa vomite
multa sanatate puilor bolnavoiri
..of..cand se termina odata cu frigul asta...
va las si sper sa apuc sa incar niste foto ...
ieri a fost prima zi de "petrecere" de carnaval de aici(desi carnevalul e inceput de o luna
..deja e pe terminate...
a fost foarte frumos..si stefi s-a distrat grozav..pacat ca era cam obosita..caci nu reusise sa-si faca somnul de amiaza...
va 
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
pussi spune:
buna dimineata!!
stefania felicitari pt. mica ciclista!
vasari felicitari si voua pt. evaluare!
eladeea imi pare rau pt. Eric! Nu stiu solutia miraculoasa, dar aud tot mai multi copilasi bolnavi de paraziti in scaun... chiar la scoala! bine macar ca l-ati descoperit la timp si se va trata, stai linistita! Dac nu merge cu homeopatele ... atunci treci pe medicamente normale!
ellis multa sanatate Alessiei! De ce nu te orietenzi spre o gradi/cresa de stat? Si sa o chemi pe soacra cand se imbolnaveste ca sa-l alsi pe tati liber la produs bani! Scuze, daca am venit cu idei crete!
bb gradinita 48 e buna, nu arata deloc bine... dar eu stiu mai multe mamici care au copilasii acolo si zic ca e ok, educatoarele bune... singurul inconvenient e partea cu somnul, adica patuturi putine( pe mine una nu m-ar deranja daca dorm amandoua in pat) si faza ca e ff cald si uneori deschid geamurile peste copii in timp de dorm!
bb_yasmi spune:
neata
ellis,
pe alessia. noi am vb si pe mess....nici iasmi nu e departe de A.....aseara cred ac am apucat sa dorm vreo 2 ore...:((
pussi, ai vazut cum arata gradi inauntru? ai fost?? stii ca s a deschis gradi partic de langa tivoli?? sambata a fost ziua portilor deschise!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Buna dimineata. ..la noi nu e buna deloc... a tusit si vomat azi-noapte, s-a speriat si ea f tare, a inceput sa tremure de frica, in final asa a si adormit pe la 2.30, tremurand; eu sunt obosita si mi-e asa mila de ea...a ramas cu tai acasa, i-am facut aerosoli; totul e de la gat...ieri a mers fara fular, probalil ca tati a si grabit-o, ea vb pe strada...si in cateva ore a facut febra...azi noapte iar a facut febra, doar 38.1, nu mult, dar noaptea ti-e cam frica sa nu adormi si sa ii creasca febra... |
Micutza, of.
Ellis, crede-ma ca si eu ma speriam cand ma apuca tusea, ramaneam fara aer si asta ma speria ingrozitor. Si vorba aia, sunt adult, ce sa mai zici de un copil? Medicul ce spune ?
In ceea ce priveste restul problemelor, o sa se rezolve. Sa stii ca si noi ne invartim intre 2 orase din mai multe motive. Ce a pus capac a fost astmul Dianei si reactiile la polen. Acum, in aprilie trebuie sa o trimit la Bacau, ca incepe perioada de polenizare si in parc nu o pot scoate decat cu medicatie.
Si uite, asta e unul din motivele pentru care am decis sa ne mutam o perioada la Bacau. Si ca sa vezi ca exista o rezolvare in toate, pe noi ne ingrijora faptul ca sotul nu o sa-si gaseasca de lucru, acolo.
Ne tot uitam de 4 luni si nu apare nimic, e jale cu criza asta in provincie.
Si saptamana trecuta, tocmai a aflat ca se muta sediul firmei de la Buc la Bacau si i s-a propus un post acolo.
Eu voi putea lucra de acolo, dar oricum o perioada voi fi in CIC.
Nu-mi doresc decat sanatate la copii, restul se rezolva. O vorba pe care o auzim atat de des dar atat de mult adevar in ea.
PUSSI- din pacate eu sunt fotograful familei, deci nu apar niciodata in poze. O sa mai fac si eu...sa am amintiri cu burtica, dar sa vedem cand.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 22+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518