Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

softuela baga poze si pt. mine, dar mai ales pt. minunea din burtica! dupa mine important este sa fie toata familia impreuna, asa ca ma bucura deciza voastra! mult noroc in noul oras!

bb am fost si la gradi 48(am vb si cu dir. si m-a lasat sa o si vad) si la cea din Ghiroda(astia mi-au facut reducerea la 300 euro pt. amandoua, aici nu stiu nimic despre educatoare, doar despre directoare)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - am zis deja ca am incercat la gradi de stat si nu mi-o primesc nici din toamna; la fel si la cresa de langa noi...acum nu au locuri, abia daca vreau sa o inscriu pt la toamna...voi mai merge eu sa incerc sa "vorbesc" cu directoarea la cresa; ramane insa si problema atasamentului Alessiei fatza de miss si fatza de copiii de la gradi, de care ma intreaba mereu, plus ca pe miss o mai si sunam sa vorbeasca A cu ea cand e bolnavioara...adica mi-e clar ca nici Alessiei nu i-ar pica bine schimbarea...la gradi sunt putini copii, miss e atenta cu ei, fac activitati de grupa mica, nu de cresa(adica mai nimicut); sa, daca o aduc pe soacra-mea prefer sa stea acasa vreo 2 luni, adica sa o scot si de la privat...pana vad in ce ape ne scaldam...cam asta cred ca ar fi varianta...

SOFTURELA - am vb cu dr doar la tel, inca nu a vazut-o pe A; acum mi-a zis ta-su ca a si mancat, spre surprinderea mea; e bine ca la voi se aseaza treburile;

e ciudat ca A nu prea are muci, adica are putini, insa are secretii in gat, care o inneaca si varsa...

sunt prin zona, daca imi dau astia pace, mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici iasmi nu e bine.... deloc... nu a papat nimic, inafara de lapte si ceai..:(
dupa masa mergem la dr .. cred ca de data asta nu scapam de antib...a inceput sa aibe si febra..
offfff....si nici cu tusea nu mai stiu cum e...ba e productiva..ba e seaca....si eu i-am dat ventolin de 2 zile.....azi nu ii mai dau nimic inafara de nurofen si miere pana ajungem la dr...
mie asa de frica...ca iarasi incepe sa arate ca si atunci cand am ajuns la urgente cu ea....
ne punem un pic la nani poate isi mai revine ca si la somn are restante....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Imi pare rau de copilasii bonlaviori
Nici noi nu suntem f bine,adica tuseste si deja ii dau sirop de tuse
Va pup si o zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pussi

lavi ...si voi mami..of.. multa sanatate lui Iasmi!

anco..sa nu incepeti si voi...

multa sanatate puilor!

va mai la poze cu carnavalul?...cred ca nu mai aveti chef de ele cu atatea prob pe cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA - am vazut eu pozele, frumos costumul piticei! mai, dar ce-i cu atatea inimioare?
...apropos de inimioare, pe mine nu m-a miscat cu nimic "sarbatoarea"...ca noi tot aia suntem si tot asa ne iubim...iar ziua de ieri m-a si prins cu un mare chef

Mergi la inceput

am revenit.
buburuza mea face nani de 2 ore...linistita!!! ufff ce bine!

adela , nici noi nu sarbatorim intr-un fel anume dar macar un buchet de flori merit... si eu sunt de parere ca orice ocazie e buna pt a sarbatori/iesi din rutina!! ca sa fara o ocazie cam greu vine sotzu' asta al meu cu vreo floare....

stef ma uit la poze si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

oofff doamne adela!! multa sanatate alessiei! nici noi nu suntem departe....:( oricum la cresa nu o mai duc, doar daca vorbesc cu directoarea sa o mute inapoi la grupa mica...altfel NU!!

alina,ank, eu raman la ideea mea: degeaba e educatoarea buna daca nu are resursele necesare in cadrul gradinitei. sa nu mai zic de nr de paturi care in majoritatea gradinitelor de stat e mai mic decat nr de copii... eu oricum o inscris maine dimi pe iasmi la gradi de care apartine cresa sa avem locul asigurat. pana in toamna ne mai hotaram.

la noi castiga sotzul f bine...dar nici nu pot da un sfert- jumatate din salar pe gradi pt ca nu stim ce ne rezerva viitorul......noroc ca nu avem nici rate si ca ar mai fi posibilitatea sa ne ajute bunicile iasminei .....acum sa vedem...mai avem timp pana in toamna sa ne hotaram...si sa gasesc gradi care sa merite sacrificiul!

va poop

pai daca tot ai bunici de ce nu alegi o gradi cu program scurt ca aveti in zona.. si ai rezolvat problema.. merge si la gradi .. intra in contact cu copii...program scurt si nu doarme(sa fie problema de patuturi) si o ia bunica de la gradi, asta daca incepi tu lucrul.Mie mi se pare cel mai ok asa. Eu sincer la 2 copii nici nu ma gandesc la particular.. iar jucariile astea moderne ..sincer nu prea sunt asa de atragatoare pt ei.. mai mult pt noi..
Ai mei sunt mult mai atrasi de te miri ce prostioare pe care eu initial nu dau 2 lei

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ank iasmi a inceput sa se joace cu jucarii, sa nu mai zic cand mergem la mall sau la noni ca sta treisfert din timp jucandu-se cu jucariile alea...sau cand am fost sa vizitam o gradi partic si a vazut jucariile nu o mai puteam lua de acolo...
nu stiu, cautam....oricum la gradi in zona nici o sansa...daca gasim gradi partic sa fie in jur de 7 mil pana la ora 16 si aproape de casa si sa merite atunci sigur vom opta pt ea. de inscris oricum o voi inscrie si la gradi de stat...sa vedem...oricum sunt tare dezamagita de grupa mare de la cresa de stat...

Mergi la inceput