Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - din pacate si eu pun pe seama gradinitei imbolnavirile repetate ale Alessiei; pana la 1 an si 10l a luat o data antibiotic, in resti racelile au trecut in 3-5 zile; dupa gradi a fost dezastru; sunt adusi la gradi copii bolnavi, desi doamnele zic ca sunt verificati - nu am incredere...am vazut-o pe pielea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, Ellis... Dar ce inseamna atipica in cazul Alessiei ? Multa sanatate, sa va reveniti repede...
Cu Maria... ma aude numai cand ii convine. Daca o conditionez ma asculta imediat, dar nu mi se pare ok. Si asta a fost recomandarea educatoarei, a spus ca la varsta asta numai asa ma asculta. Ceea ce nu era adevarat, pana acum. Deci stiu de unde vine. Dar pana acum era mai bine. Si se catara... pana la tavan. Ma asculta cand ii fac observatie, dar in sec 2 e din nou pe metereze. Cam asa.
Pussi, vad ca la voi sunt doua situatii. Sa trag speranta ca e o perioada trecatoare? Eu am incercat sa-i dau cat mai multa libertate, sa experimenteze mult, dar macar ma asculta. Asa ca era suportabil.

Si la Maria ultimele 2 raceli au trecut in ritm f rapid (cam 3 zile) cu aerosoli. Sper sa fie bine de-acum. La noi grele au fost primele 3 luni. Foarte grele de fapt. :(

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Of, Ellis... Dar ce inseamna atipica in cazul Alessiei ? Multa sanatate, sa va reveniti repede...

Primul orice

adica a debutat duminica trecuta, brusc febra; apoi tuse productiva, fara muci; doar se auzeau secretiile in piept cand tusea; i-am dat nurofen si am facut aerosoli cu adrenalina...dupa ce i-am povestit doctorei...miercuri parea ca a trecut, nu mai tusea deloc noaptea, ziua ff putin, fara secretii;joi a fost fost la gradi, miss mi-a zis ca nu a tusit deloc, dar a sters-o de 2 ori la nas...deci incepusera un pic de muci; noaptea nu a tusit, insa dimineata, pe drumul spre gradi, mi-a tusit, tinand-o in brate am simtit ca grohaia in spate...peste o ora am sunat-o pe miss, a zis ca nu tuseste de speriat, insa nu e ea..e trista, maraita...si a dus-o tati la spital; acolo a ascultat-o, nu se auzea nimic, tratament acasa, sambata parea ca se indreapta, insa azi-noapte - criza de tuse vreo ora si transpiratie exterm de abundenta - si noaptea trecuta transpirase; dimi i-am zis sotului ca are pneumonie..el a zis ca sunt eu...cu probleme...deci au fost 2 episoade cand am crezut ca se reface, dupa care a recidivat, mai rau...

de sambata seara il luase si pe sotz...el a luat augmenitin, mi-a facut febra, a zacut...

Mergi la inceput

cat despre ascultat pt recompense,sau conditionat de altceva... cred ca asa se practica si la noi la gradi....nici mie nu imi place sistemul, cica asta e varsta...adica sa ii dresam?! eu nu-s de acord, dar...in fine...
insa la noi inca merge si cu vorba buna...are ea momentele ei de rasfatz cu mine..adica atunci cand ea sare in pat , eu ii zic sa inceteze si ea fuge in toate directiile tzopaind in continuare..si altele de acest gen...insa se linisteste..daca insist
nu cred ca ei sunt prea nazdravani..poate noi nu avem metode, sau timp, sau dispozitie...sau cum zice o buna prietena de-a mea...copiii nu se schimba, noi ne resemnam::)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Helau-helau!
Scuze girls ca n-am mai dat de multisor, dar precum vedeti, am luat-o de la capat iar cu ecografiile, primele teste, analize, urinari frecvente si alte d'ale gravideniei.
Va pup pe toate si multa sanatate bulgarasilor!

Vad ca vorbiti de gradi, are cineva in plan gradinita 122 din Baneasa? Vreau sa merg sapt aceasta pe acolo sa vorbesc cu directoarea, e cea mai convenabila ca si distanta noua.

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis,

stef, scuze nici nu vazusem postarea ta. si al nostru la fel este. l-ai gasit greu?? in italia sunt facute...eu ma gandeam daca ajung de Paste in Sicilia sa imi iau mai multe jocuri de la ei..

ank,

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mi-am facut si eu un pic de timp sa beau o cafelutza asa pe inserat cu voi

bb in teorie noi plecasem dupa altceva..vroiam sa cautam ceva mai special pt ea..dar combinatia pe care vrem noi sa o gasim si la bani putini..nu cred ca o sa o gasim
asa ca ne'am intors doar cu joculetul..

sper sa gasiti ceva frumos ,cand veniti.. si poate va opriti si pe la roma

sunt o gramada de jucarii frumoase si aici.. bani sa ai

eu una abia astept sa vin in Ro sa-i cumpar lui stefi
..nustiu de ce imi face impresia ca o sa gasesec mai degraba jucarii pe placul nostru..si mai ales pe'al ei

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

ank-ule capul sus mamico!
...te cred in ce stare esti...adolestenta mica!

bianca wow...ce a mai trecut timpul
sa fie intr-un ceas bun ...si daca nu mai apuc sa-ti spun ...sper ca Luca Dimitri sa fie un copilas cumincior si papacios! toate cele bune si numai bine mami!

lala am vazut gimnastul...ce drag imi e!

aaa ..
lavi chiar as vrea sa vad si eu o poza cu Iasmi cu "sfoara"...

si pe Alessia de elli offf... multa sanatate micutei !

mama mia ce ne mai cresc copilasii...si cat ne mai emotioneaza...

azi stefi mi'a zis ca e fericita
..era sa pic pe spate... da' de unde a scos vorba asta..nustiu.. dar a rostit foarte clar.. nu cred ca am inteles eu aiurea....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Primul orice

alina eu nici foto nu-i mai fac lui stefi..cu prostioare
cat despre comportament.. ehe..stefi inca nu merge la gradi..si deja are niste fitze...dar nu vreau sa-mi imaginez cand o merge...majoritatea zic ca o va schimba...oare cum mai mult?
ca deja uneori intrece limitele...nu se lasa pana nu obite ceva... si uneori nu e ca nu vreau sa-i satisfac capriciile...dar nu as vrea chiar sa se obisnuiasca ceva...uneori imi cere si imposibilul..si atunci sa ma tin
pe langa faza ca nu vrea nimic...de3ja m-am obisnuit cu asta...sau incepe si ei sa-i treca...vazand ca nu-i merge....

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ALINA - cum nu te intelegi cu Maria? adica deloc? si a mea arre o faza a negatiei, imi cere mancare, apoi nu vrea sa vina la masa, nu sta la imbracat, umbla cu fundul gol prin casa, daca fac ceva impotriva vointei ei, chiar ridica mana la mine si ma si cearta...subliniez, asta se intampla cu mine, daca ii spun ca o zic lui tati , e mielusel...desi nici tati nu ii face nimic...probabil se incrunta mai rau ca mine; eu zic a trece faza asta...nici nu prea ma deranjeaza...in ansamblu mie mi se pare cuminte

cam ceva ce spune elli...doar ca la noi figura cu tati nu tine...la noi eu sunt "leaua"

dar acum fac si eu ca elli ...in rest nu am de ce sa ma plang ...e tare cumincioara

de auzit si ea e la fel..numai cand aude de ceva ce o intereseaza...altfel se face ca nu aude... de conditionat..n-am pe cine se face ca poate sa se lipseasca...si uneori incearca sa ne ia si peste picior..daca ar putea...odata sa o lasi...

uneori face cate o fata asa de dulce..sau niste chestii foarte haioase(dupa vreo boacana)...si oricat ai fi tu de suparat pe ea...parca te buseste rasul...imposibil sa te abtii..si uite asa profita dom'soara...noi incercam sa ne tinem tare pe pozitii ca de nuu ....

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

cat despre ascultat pt recompense,sau conditionat de altceva... cred ca asa se practica si la noi la gradi....nici mie nu imi place sistemul, cica asta e varsta...adica sa ii dresam?! eu nu-s de acord, dar...in fine...
insa la noi inca merge si cu vorba buna...are ea momentele ei de rasfatz cu mine..adica atunci cand ea sare in pat , eu ii zic sa inceteze si ea fuge in toate directiile tzopaind in continuare..si altele de acest gen...insa se linisteste..daca insist
nu cred ca ei sunt prea nazdravani..poate noi nu avem metode, sau timp, sau dispozitie...sau cum zice o buna prietena de-a mea...copiii nu se schimba, noi ne resemnam::)

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

nici eu nu's deacord cu conditionatul..mai ales cu dresatul
mai imi spunea cineva...pune fata pe olitza.. ca tb sa faca..
ce faci la 2 ani rusine.. cum la comanda? nu vrea, nu vrea..i-am explicat....i-am aratat ce si cum...
consider ca inca nu e vremea... fiecare cu ritmul lui(si chiar daca ar fi singurul copil la varsta ei sa poarte pampers inaca...asta e...

asta ar fi un aspect..dar mai sunt si altele..la care prefer sa o las pe ea sa decida... si a nu se intelege ca din lenevie...

andeea eu opez pt Dominic..nustiu de ce, dar imi place cum suna....

Sheritra felicitari pt gemelasi....nustiu daca am apucat sa-ti fac urari...wow fetita si baietel DD ajuta!

nustiu daca mai aveam ceva de spus..dar cred ca am spus destule pt sera asta...

mai revin...

va pup pe toate!
numai bine si incaodata multa sanatete puilor bolnaviori!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

ank-ule capul sus mamico!
...te cred in ce stare esti...adolestenta mica!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput