Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
Neata!
ne-a sosit si analiza de antigen Giardia...negativa...
deci rez (daca e corect, ceea ce sper) se bate cap in cap cu rez acelui aparat de biorezonanta sau ce-o fi ...
ce sa mai cred? dupa care sa ma iau?
aveti idee cat de sigura e analiza asta de antigen giardia?
mersi si va pup!
o zi frumoasa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis buna dimineata. noi venim cu vesti rele: - Alessia are o traheobronsita nasoala, ieri am dus-o la gradi si dupa vreo ora jumate, simtind ca nu ii e bine, am sunat-o pe Miss si mi-a zis ca Alessia nu e ea, e trista si maraita; s-a dus taica-su a luat-o si s-a oprit la spital; i-au luat sange, la primele rezultate nu apare infectie, nimic...mai asteptam un rand; insa tuseste infiorator si transpira rau noaptea...inclin sa ma duc catre pneumonie..din nou...NU are respiratie suieratoare, nu dispnee, are muci multi care au inceput sa curga , iar cand tuseste antreneaza secretiile alea care se aud...dr spune ca se aud secretii, dar nu e pneumonie; insa mi-a dat prednison, 1 la 12 ore...cumnata-mea(farmacista) nici nu a vrut sa mi-l dea, insa dr a insistat ca e obligatoriu...i-am dat doar 1/2 de doua ori pe zi...mi-e tare teama; facem aerosoli cu VENTOLIN, de 4 ori pe zi!!!!!(SOFTURELA) si mi se pare ca dupa aerosoli tuseste mai rau...nu inteleg... mi-e tare teama ca ne vom petrece wk in spital, daca pana pe seara nu vad ameliorari ![]() |
Ellis, am citit intrebarea ta, din pacate mi-a mers ingrozitor internetul si nu am reusit sa ma loghez in weekend.
Din postarile ulterioare inteleg ca domnisoara e mult mai bine, asta ma bucura mult.
Si la Diana s-a accentuat tusea dupa aerosoli. Avea o tuse productiva si se ineca cu secretiile. In noaptea in care a aparut, am internat-o.
La Medlife au oprit aerosolii si au trecut-o pe pufuri. Intr-adevar a fost mai bine pe pufuri iar in 2-3 zile nu a mai tusit deloc.
Initial si eu m-am gandit ca rupe secretiile dar ciudat e ca pe pufuri nu a mai tusit asa si nici secretiile nu au ramas acolo, ne-expectorate. In ultima zi de tratament, i-am facut iar aerosoli si a fost ok.
Am o intrebare? La Alessia toate virozele se complica asa sau nu intotdeauna ?
Te intreb pentru ca poate e mai bine sa iei masuri de la primul semn de viroza si atunci nu se mai complica asa.
Diana mea doar la prima raceala a luat Predinson si hemosuccinat, de atunci doar aerosoli/pufuri in doze mici.
In schimb, la primul semn de tuse intram pe aerosoli (Ventolin si Flixotide). O raceala nu tine mai mult de o saptamana si tusea e rezonabila. Nu s-a mai intamplat sa se trezeasca din cauza tusei.
Asta ca sa-ti faci idee cum se maifesta la ea. Chiar si in noaptea in care am internat-o a tusit doar de 2 ori, de fiecare data dupa sedinta de aerosoli.
Sanatate si astept vesti bune de la voi!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 22+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Vasari spune:
Neata, multumim de cafea !
Bianca, ce frumos, traiesti din plin primavara (care va veni repede :) ) si emotiile.
Ank, Ellis, multa putere ! Ma gandesc la voi, stiu ca e greu.
Felicitari gimnastilor si gimnastelor ! Nu stiu ce poate sa faca Maria, dar asta se pune? :D
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Feb10#5440947795482733346
Ma uitam acum la gradi si i-am vazut pe toti copiii cum si-au luat scaunele si le-au pus singurei la masa pentru activitati, fara niciun fel de ajutor. Mie mi-e din ce in ce mai greu sa ma inteleg cu Maria, merge bine doar daca o conditionez. :(( Se pare ca la gradi asta e instrumentul. Mai are cineva problema asta? In special din cei ce au inceput gradi?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Felicitari gimnastilor si gimnastelor ! Nu stiu ce poate sa faca Maria, dar asta se pune? :D http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Feb10#5440947795482733346 Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Se pune
Este clar nu ca pe ai nostri nu-i recomandat sa ii punem singuri in aceiasi camera vreodata fara supraveghere parinteasca
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Vasari spune:
Lala, nici nu vreau sa povestesc pe forum cate face in 2 sec de nesupraveghere, ma trezesc cu protectia copilului. Au fost zile in care facea prostiile aproape legate. Dar sunt si curioasa ce ar putea face impreuna... :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
Buna ziua.
Noi venim de la medic cu diagnostic pneumonie cauzata de pneumococ
...am inceput augmentin, continuam cu ventolin, flixotide, aerius/ketof; azi noapte a avut o criza de tuse productiva, a durat cam o ora...sa spun ca stiam ca e pneumonie..nu mai are sens...ar fi trb sa ii fac radiografia de vineri, dar nu am fost eu cu ea la medic atunci; ce m-a determinat sa cred ca e iar pneumonie, a fost transpiratia extrem de abundenta noaptea, si transpiratia la mic efort in timpul zilei...chiar A imi zicea 'am obosit' ceea ce nu se intampla la ea;
i-au gasit in secretii pneumococ, plamanii sunt afectati, e o pneumonie atipica...citind pe net ma ingrozesc...nu stiu sa imi dau seama de faza de debut(probabil duminica - 14.02, cand a facut febra), ca sa imi dau seama cand va fi/a fost criza de final...cica la 7-9 zile
;
Alessia nu se comporta deloc ca un copil bolnav...cum zicea dr si data trecuta, ca astia aparent sanatosi ridica cele mai mari probleme...
sper sa se mai linisteasa cu tusea si tot...si sa nu mai avem surprize;
dr mi-a rec o eco cardiaca, pt ca de pe radiografie inima pare marita, insa poate fi si din cauza ca a plans cat i-am facut raze;
mi-a recomandat si sa merg la homeopat pt intarirea sist imunitar- eu intentionam sa o fac, insa asteptam un moment in care sa nu mai fie bolnava;
sunt pe aici...
ANCA - cum mai e Maria?
ellis spune:
SOFTURELA - merci de raspuns;
nu se complica toate virozele, adia in oct si inceputul lui nov a tot fost mucioasa, dar nu au fost complicatii; in dec a avut pneumonie, pe urma , cand am iesit din spital, plecasem deja cu o viroza..asta a doua s-a rezolvat usurel; cat a stat acasa nu a avut nimic; din 1-3 dec, acum in 14 febr a facut aceasta raceala...de fapt a fost cauzata de pneumococ(i-a iesit in secretiile nazale) si a facut pneumonia;
si la oi rezolvam doar cu aerosoli; pai sa stii ca de acum, la prima tuse productiva merg la spital, prefer sa zica lumea ca-s paranoica si ca ii dau nurofen/panadol la rima tuse decat sa mai ajung asa; daca ma asculta al meu sot si mergeam la spital, nu se complica...dar el a fost cel care m-a oprit, cand i-am spus ca tusea e ciudata si se aud secretiile coborate; de fiecare data cand s-a imtamplat ceva am simtit ca se va intampla, am simtit-o rpin nelinistea mea, chiar prin vis-sambata, ca v-am marturisit ca am visat pt A cu febra ff mare si am simtit din starea ei ca nu ii e bine; insa ai mei spun ca eu exagerez, ca vad toate semnele...eiiii, chiar asa este;
sunt convinsa ca am o legatura aparte cu fata mea si voi merge pe instinctele mele;
ca sa vedeti ca nu-s nebuna(in totalitate)
...aceleasi simturi le am vis-a-vis de tatal meu - nascuti in aceeasi zi - simt cand trebuie sa il sun ca nu ii e bine, sau il visez cazand cand urmeaza sau a patit ceva; ma si sperie chestiile astea, dar am sa fiu mult mai atenta la ele de acum incolo;
ellis spune:
ALINA - cum nu te intelegi cu Maria? adica deloc? si a mea arre o faza a negatiei, imi cere mancare, apoi nu vrea sa vina la masa, nu sta la imbracat, umbla cu fundul gol prin casa, daca fac ceva impotriva vointei ei, chiar ridica mana la mine si ma si cearta...subliniez, asta se intampla cu mine, daca ii spun ca o zic lui tati , e mielusel...desi nici tati nu ii face nimic...probabil se incrunta mai rau ca mine; eu zic a trece faza asta...nici nu prea ma deranjeaza...in ansamblu mie mi se pare cuminte![]()
ancadragoman spune:
Adela deci presimtirea ta s-a adeverit din pacate,imi pare rau 
Maria este mai bine,azi mi-a zis mama ca aproape nu a tusit si dupa aerosoli nu a avut deloc secreti.
Doarme A sau pot sa te sun?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
salutiiiiiii
eladeea in primul rand felicitari pt. Filip sau Dominic, mie Filip imi place! De analize nu stiu ce sa-ti spun....
ankule capul sus! Tu esti puternica si va trece cu bine perioada! si sa dea DD sa fie un bun inceput de drum.
ellis multa sanatate Alesiei, mi-e groaza de inceputul gradinitei si n-o mai pot lungi mult... maxim aprilie!
vasari eu am mai zis ca si la noi s-a modificat comportamentul. Eni e deosebit de cuminte, nu-mi vine sa cred, isi aduna singura jucariile, pune totul la loc, papa singura, se dezbraca. Ana in schimb , din cumintenia care a fost acum protesteaza si trebuie tot timpul impinsa de la spate...
bia si noi ne pregatim de gradi si acum ma incerc sa schmb programul, adica sa ajung cu trezitul la 7.... somnul la 13. O fac treptat... sa se acomodeze!
sper sa pot sa revin ca am multa treaba!