Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 16
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slimatei
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
nici nu stiu daca i-am rasp lui Lavi; ma bucur ca a prins joculetul!
ellis spune:
ROXXY - sanatate si voua; poate nu ia si Maria!
LALA - eu am citit si postul anterior, chiar vroiam sa te intreb cand il dai la antrenament? ai zis ca astepti sa se incalzeasca? nu e prea mic? la gradi la noi primesc la dansuri moderne de la 3 ani, cica...dar doamnei ii cam placea Alessia..cred ca mi-ar lua-o si mai devreme![]()
BB - si A face sfoara;
ANK - fii barbata!
sa fie bine!
Lala_D spune:
Teoretic de la 3 ani dar sensei il va primi si mai devreme ca avem experienta in domeniu :)
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
bb_yasmi spune:
ellis, 
stef, scuze nici nu vazusem postarea ta.
si al nostru la fel este. l-ai gasit greu?? in italia sunt facute...eu ma gandeam daca ajung de Paste in Sicilia sa imi iau mai multe jocuri de la ei..![]()
ank, 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
eu va poop pe toate. asteptam sa vina nashii cu copii pe la noi!! iasmina de incantata ce era a adormit imediat...acum nu o pot trezi...

o duminica frumoasa in continuare!
happy mom &

popbianca spune:
buna ziuaaa!
azi am fost la bazin cu Ana ....doarme de la 2,30....ma si duc sa o trezesc ca primim si musafiri si vreau sa manance inainte ca acestia sa ajunga ...
ellis...vai vai....DD ajuta sa se insanatoseasca puica mica cat de repede...
...si tie putere sa treci peste fazale astea cat de usor posibil...si Anei de craciun i-au recomandat predninson dar am ales sa fac injectii cu hidrocortizon hemisuccinat....mai eficient!
si pt Maria de ancadragoman...!
lala...
micutullui...promitatooor!
...haide Ank....!iti vei intra in ritm mai repede decat te astepti!fii optimista!
ma duc sa o trezesc....ca nasol! stiu ...da ce sa fac!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
25+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 ...salutare.. intru si eu sa va salut... De azi dimineata sunt singurica pt cateva luni(cel putin iunie) .. Sotul meu a zburat catre Londra .. again ... Sper sa fie altfel de data asta... Dar ma gandesc cu groza ca sunt singura cu 2 zvapaiati mici acasa... Am intrat in depresii ![]() De azi dimineata tot ma smiorcai ca o adolescenta pe care a lasat-o iubitu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
hai Ank, tu esti puternica si curajoasa si optimista...nu te lasa prada depresiei...pe bune...
o sa treaca timpul de nici n-o sa-l vezi...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
cucuuu
v-ati pus la nani???
happy mom &

popbianca spune:
buna dimineaaataaa!
la noi a inghetat iaaaar....si eu care speram in puterea primaverii !

....uitati aici....pt. toata lumeaaa!...cu lapte, fara lapte...cu zahar ,fara zahar...fiecare dupa pofta inimii...
eu acu am deschis ochii (si forumul)
...Ana inca doarme...ma duc sa-mi prepar un mic dejun copios....gandindu-ma intre tipm ce sa-i fac si ei....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
25+
popbianca spune:
...aaa...de azi intr-o saptamana il voi vedea pe Luca Dimitri!!!...parca ar fi un an pana atunci...dar oricum ce-a fost greu a trecut....
27+