Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
va las cafelutza
cu lapte...am vazut ca o preferati mai mult![]()
va pup si urez tuturor copilasilor multa,multa sanatate!
sa ne auzim cu bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
eladea2005 spune:
Helau!
Adela, Anca, Lavi...imi pare tare rau ca tot bolnavioare sunt printesele...
offfff...va doresc multa, multa sanatate...
din fericire eu nu va pot recomanda nimic, noi n-am avut astfel de pb....
Bianca, cred ca referitor la nume, voi face sondaj de opinie...glumesc...
inca nu sunt hotarata, dar clar va avea doar un prenume, la fel ca Eric..sa nu fie bataie intre ei apoi...![]()
Dany, ai PM...ref la decalotare, si eu mai incerc, nici Eric nu prea se mai lasa...dar cateodata asa usor tot o fac...![]()
am o prietena cu un baietel de 2 ani si 7 luni, zicea ca nu i-a coborat un testicul si f pb va trebui operat...asta ma pune pe ganduri, cum sunt paranoica va trebui sa-l monitorizez si eu pe Eric sa vad..desi pediatra la care mergeam cu el cand s-a uitat la putzulica (pe la 1 an) a zic ca e ok...fiecare cu pb lui...
va pup! si o zi cat mai placuta!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Pentru fetele care vor sa cumpere jocul de la Quercetti: noi l-am gasit intr-o farmacie Helpnet. L-am cumparat ieri cu 45 lei (era 50 lei, dar am avut reducere cu cardul de fidelitate). Isi merita toti banii. Intentionez ca de iepuras sa-i mai cumpar jucarii Quercetti. De cand i-am cumparat jucaria asta parca nu mai am copil in casa. O adora. este exact genul lui de jucarie. Tot ce e cu piese de potrivit, lego, puzzle e pt Matei. El nu se joaca ca alti baietei cu masinute si trenulete (se joaca dar f f putin).
Acum vreo 2 zile i-am cumparat 2 carticele cu jocuri logice. Si cu ele am petrecut multa, multa vreme.
Si ca o completare
: Matei are roseola infantum, ce mai usoara forma posibila, adica fara febra, doar bubite marunte si roz pe burta, spate, gat, dupa urechi, pe fata. De o saptamana avea mucisori si ieri dimineata cand de abia asteptam sa iesim afara la soare ne-am trezit cu bubite. Sunt speriata sa nu faca si Maria.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Helau! am o prietena cu un baietel de 2 ani si 7 luni, zicea ca nu i-a coborat un testicul si f pb va trebui operat...asta ma pune pe ganduri, cum sunt paranoica va trebui sa-l monitorizez si eu pe Eric sa vad..desi pediatra la care mergeam cu el cand s-a uitat la putzulica (pe la 1 an) a zic ca e ok...fiecare cu pb lui... ![]() va pup! si o zi cat mai placuta! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu ![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
well, verifica-l din 6 in 6 luni pana pe la 6-7 ani .
nu glumesc
eu am avut surpriza neplacuta sa ma culc pe o ureche ca e totul ok dupa controale pana la 3 ani si sa se ridice pe la 4-5 ani unul si sa nu mai aiba loc sa coboare asa ca l-am operat
Operatia in sine e usoara dar mai bine sa nu fie cazul.
In alta ordine de idei hai sa va arat gimnastul meu :
http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/balerin-sau-viitor-van-damme.html
Cand o sa il duc cu Bogdan la antrenamente din vara o sa fie sensei foarte multumit de el
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
bb_yasmi spune:
heloo
roxxy, mai sunt multe hocuru faine si interesante de la Wuercetti.
lala,
micul gimnast. si...ca sa ma laud nitel :IASMINA FACE SFOARA!!!
o sa incerc sa o pozez , daca reisesc ca de cate ori vede ca vreau sa ii fac poze sau o filmez in actiune nu mai vrea :(
noi maine seara avem party: ultima galusca din gasca face 2 anisori!!
vine si clocn-ul, iasmi de abia asteapta!!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
...salutare.. intru si eu sa va salut...
De azi dimineata sunt singurica pt cateva luni(cel putin iunie) .. Sotul meu a zburat catre Londra .. again
... Sper sa fie altfel de data asta... Dar ma gandesc cu groza ca sunt singura cu 2 zvapaiati mici acasa... Am intrat in depresii 
De azi dimineata tot ma smiorcai ca o adolescenta pe care a lasat-o iubitu
.. asta bineinteles fara sa ma vada nimeni ..asa mai pe la colturi 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Imi pare rau pentru bolnaviori... ii pup pe toti pe rand... si imi pare rau ca nu sunt in stare sa va mai zic una alta din ce mai stiu... dar azi sunt cu moralul la pamant .Pupici 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank, uite un
mareeee!!! esti o curajoasa!! fii puternica! eu una sigur nu as putea reusi....:(( ultima oara cand a fost sotzul plecat o saptamana in delegatie am slabit 5 kg...

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank, uite un mareeee!!! esti o curajoasa!! fii puternica! eu una sigur nu as putea reusi....:(( ultima oara cand a fost sotzul plecat o saptamana in delegatie am slabit 5 kg...![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm sper sa fie si la mine valabil chestia asta cu kg
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
A si scuze ca nu ti-am raspuns dimi pe mess dar ma smiorcaiam prin fata monitorului
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt