Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 14
Lala_D spune:
Da, ketoful are acelasi efect de calmare ca paxeladine.
Daca ii faci aerosolii in jur de ora 18.00 ar trebui sa fiti ok peste noapte.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
bb_yasmi spune:
ooffff adela, multa sanatate alesiei. 
lala, la fel ne=a prescris si noua unul din dr.sirpo expectorant pe timpul zilei iar seara paxeladine, aerius......
iasmina mea nu mai tuseste deloc, nu are mucozitati, dar a ramas cu harcaiala.....pt asta ce sa mai fac?? azi avem 5 zile de humex expect. 5ml/3/zi. sa mai continui, oare?
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

geo_ionita spune:
Ellis: imi pare rau ca este Alessia bolnavioara...ne gandim la voi sa treceti cu bine noaptea. Noua ne-a mai dat dr. cand a fost Bia bolnava o crema care se da pe piept inainte de culcare si se numeste PULMEX, asta pe langa cele care le stiti si voi.
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
geo_ionita spune:
http://www.emedonline.ro/medicamente/view.article.php/article=2402
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
ancadragoman spune:
Adela mi-a zis sa ii fac de 3 ori pe zi ,din 8 in 8 ore si i-am facut dim la 9 ,ii fac la 17 si cam atat cred pentru ca nu o trezesc sa ii fac aerosoli
.
Si seara o lingurita de Paxeladine ca a zis ca la ea este o iritatie bronsica
Si Maria tuseste mai tare dupa aerosoli dar daca Lala spune ca e de bine at ma mai linistesc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ellis spune:
multumesc de sfaturi, fetelor!
GEO - si eu ii dau, dar cu wick, intre timp a reaparut, ca inainte foloseam si noi pulmex; mai pun picaturi de eucalipt in apa pe calorifer, + prosoape ude;
am dormit impreuna cu A 3 ore, ca eram varza; sa dea Domnul sa nu mai tuseasca la noapte si sa doarma bine;
ANCA - schimba orele ca sa ii poti face de 3 ori, adica poti sa ii faci dupa masa de pranz, dar la ceva timp..ca sa nu verse;
la noi parca se simte o ameliorare , adica tuseste mai rar; ii voi da o pastilutza intreaga de prednison dupa masa de seara; sa se duca naibii secretiile alea care se aud;
dany26 spune:
bianca
, ank
si cris
multumesc pt raspunsuri; ank
mersi ca ai avut rabdare sa imi detaliezi asa mult despre boala respectiva, intradevar doamne ajuta nu ne incadram
ellis multa sanatate fetitei tale....deja pb noastra pare asa minora pe langa o astfel de raceala/tuse; am auzit multe mamici in parc care au dus copii la gradi (din oct nov.) o luna-2 apoi au spus ca ii duc abia din martie; deci din toamna urmam si noi....
noapte buna tuturor!
bb_yasmi spune:
dany, am mai scris si in urma dar cred ca nu ai citit. eu ii dau iasminei pt kk ENTEROLACTIS DUO, de 5 zile si s a vazut rezultate de la prima administrare. ati putea incerca. 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ellis spune:
neata; suntem mai bine, noaptea nu a mai tusit, ziua tuseste tot puternic, dar mult mai rar, in schimb, azi noapte a udat 3 pijamale...asa tare transpira...se vede ca sunt afectati plamanii...maine mergem sa o vada dr din nou, dar e vizibil mai bine;
nu prea mananca si din cauza bolii si din cauza mancarii fara sare...cica "gust"...ori vrea sa zica ca nu are gust, ori ca e ciudat gustul...ma fac ca nu o inteleg, dar stiu ca nu ii place....
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi adela , acum 20 minute ne-a ajuns si nou jocul pe care il ale alessia. e super fain ca si restul; jocurilor de la QUERCETTI!!! suntem tare incantate de el!! ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() neatza!...si noi si noi... ![]() multumim de inspiratie elli ![]() atat ce l-am cautat si l-am gasit..cei drept nustiu cat costa acolo...dar aici am dat cam in jur de 20 euro dar are o gramada de cartonase ,care le putem schimba...in forma de fluturas,flori,pisic...etc.. stefi e foarte incaqntata..asta pana cand se va plictisi ![]() |
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun