Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna dimineata.

multumesc pt complimente la adresa lui Radu - intr-adevar am un baietel maaaare. Asa e ca atunci cand vedeti pozele altor copii va dati seama cat cresc ai vostri??

Dany, legat de intrebarea ta...da eu la fiecare baie il decalotez.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la noi e innourat..si mai si picura din cand in cand....:(( dar bine ca nu e frig :)

noi azi avem program de shopping si vizite.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna dimineata.
noi venim cu vesti rele:
- Alessia are o traheobronsita nasoala, ieri am dus-o la gradi si dupa vreo ora jumate, simtind ca nu ii e bine, am sunat-o pe Miss si mi-a zis ca Alessia nu e ea, e trista si maraita; s-a dus taica-su a luat-o si s-a oprit la spital; i-au luat sange, la primele rezultate nu apare infectie, nimic...mai asteptam un rand; insa tuseste infiorator si transpira rau noaptea...inclin sa ma duc catre pneumonie..din nou...NU are respiratie suieratoare, nu dispnee, are muci multi care au inceput sa curga , iar cand tuseste antreneaza secretiile alea care se aud...dr spune ca se aud secretii, dar nu e pneumonie; insa mi-a dat prednison, 1 la 12 ore...cumnata-mea(farmacista) nici nu a vrut sa mi-l dea, insa dr a insistat ca e obligatoriu...i-am dat doar 1/2 de doua ori pe zi...mi-e tare teama;
facem aerosoli cu VENTOLIN, de 4 ori pe zi!!!!!(SOFTURELA) si mi se pare ca dupa aerosoli tuseste mai rau...nu inteleg...
mi-e tare teama ca ne vom petrece wk in spital, daca pana pe seara nu vad ameliorari

2. am retras-o de la gradi, macar pt 1-2 luni, poate reusim sa o facem sa isi revina cu imunitatea, in plus ca in martie trb sa facem a doua cura cu broncho-vaxom; vine soacra-mea sa stea cu ea 1 luna, dupa asta, mai vedem; dupa ce am vb cu directoarea ca o retrag, am sunat-o si pe miss a ei, care a inceput sa planga, cerandu-mi voie sa ma sune sa vorbeasca cu Alessia...va dati seama in ce stare eram/sunt eu...vom mai trece probabil pe la gradi(ca mergem des la cumparaturi la kaufland-ul de langa) si cu aceasta ocaie sa o mai vada pe mis - ca si mandra intreaba mereu de ea;

acum si eu sunt in medical...sa am grija de ea si de mine...ca am luat si eu ceva de la ea...

na, prin urmare numai de bine..cred ca am cucuie in frunte de la atata dat cu capul de pereti;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Adela imi pare rau ca iar treceti prin asta,din pacate si noi am ajuns la aerosoli din cauza tusei.
Cat ventolin puneti la o tura de aerosoli?
Eu pun 0.5 ml ventolin+2,5 ml ser

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Adela imi pare rau ca iar treceti prin asta,din pacate si noi am ajuns la aerosoli din cauza tusei.
Cat ventolin puneti la o tura de aerosoli?
Eu pun 0.5 ml ventolin+2,5 ml ser

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

0,3+2 ser, facem de 4 ori;
voi?
off...imi pare rau si pt voi...

sapt viitoare m-a pus dr sa duc si proba de kk...

ce alt tratament mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ellis in primul rand multa, multa sanatate!
In al doilea rand nu iti fie teama de prednison, daca tratamentul nu dureaza mai mult de o saptamana si nu se repeta des e chiar indicat sa ii dai in doza prescrisa.
Pe termen scurt e eficient si o va ajuta mult.
Va pupam.

PS : sotul meu din motive mult mai grave de sanatate a luat aproape 2 ani zilnic, pe la 20 de ani asa si a fost ok. Deci nu e chiar bau, bauul medicamentelor.
E un cortizon eficient cand e prescris cat trebuie si cand trebuie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Na ca la Ventolin am uitat sa iti raspund.

E ok sa tuseasca mai mult dupa el.
Si Bogdan face la fel, asta e un bronhodilatator si secretiile sunt "mutate" din loc cu ajutorul lui.
Deci tusea mai agravata e practic un semn bun ca functioneaza medicamentul.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

LALA - merci mult de sfaturi; bine ca e ok asa cu ventolinul, ca tare mila mi-era de ea; iar cu prednisonul, eu am gresit ca nu m-am luat dupa dr, ci dupa barbatu meu si cumnata-mea, pai 1/2 de pastiluta e frectie, cand alti dr recomanda 1 1/2...deseara ii dau o pastiluta si maine la fel si..gata; ca 3 zile trebuie sa ii dau....pai m-au speriat cu problemele cu cresterea , cu osteoporoza
..merci

Mergi la inceput

Nu stiu cum v-a spus voua dr-ul dar mie pediatru imi spunea asa la Bogdan :
-bronhodilatatoarele le dai in timpul zilei sa poata sa tuseasca in voie.

- ca sa eviti seara crizele de tuse in timpul noptii, inainte de culcare nu ii mai dai genul asta de medicatie ci un antitusiv de tipul paxeladine, de exemplu, o lingurita.
Asa ai toate sansele ca noaptea sa se poata odihni.

Va pup si sa va faceti bine repejor.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

mie mi-a dat ventolin si seara; inainte ar trb sa ii dau prednison, iar dupa, ianinte de somn, ketof...asta ar trebui sa linisteasca; intelesesem ca nu trebuie sa ii dau acum ceva care sa ii inhibe tusea, dar nu mai stiu daca din cauza ventolinului - inclin sa cred... sau a pednisonului...sunt si foarte obosita si incerc sa ma adun...

Mergi la inceput