Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei consider ca inca nu e vremea... fiecare cu ritmul lui(si chiar daca ar fi singurul copil la varsta ei sa poarte pampers inaca...asta e... |
...stai linistita ca si al meu are pampi inca... si e foarte mandru cand il vede plin
...bine si noi tot asa ...la teoria olitei campioni... la practica ...insa

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Am zis ca voi incepe cu scoaterea suzetei... la dublu prima data
... inca nu poate Raul sa vada ca Cecilia are ceva si el nu
...iar partea cu explicatul cum ca el e mai maree ... bla bla... si uite-l pe prietenul tau x sau y ca nu are ... cade din start cand incepe razboiul pe o suzeta gasita accidental prin casa sau sticla de lapte a celuilalt 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Incep sa mai imi revin din depresii... bine am si inceput sa iau homeopatele care le luam la depresii ... o cura de 3 zile
... si azi deja nu m-am mai smiorcait ... doar asa sunt mai trista... dar imi revin eu ...
...ca doar sunt cea mai maree din casa ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
seara buna
noi acu juma de ora am ajuns de la party.....a fost asa frumos!!! mi-am aduc printesa acasa murdarici ca un purcel....avea tort si in buzunar....

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui popbianca mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+ |
bia superbe numele amandoua!!!!!!!!!!!!!!! imi plac la nebunie!!

happy mom &

bb_yasmi spune:
maria, alessia,
insanatosire grabnica! 
pussi, noi cred ca ne-am hotarat pt gradinita particulara CHIP & DALE. oricum mai avem multtt timp pana in toamna!! ne-am hotarat si cu concedoiu, peste o saptamana-doua mergem sa platim. daca vrei ofertele sa imi spui. 
asa ank, capul sus, cum ai spus si tu : "esti cea mai mare din casa" 

happy mom &

bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slimatei
mi-am facut si eu un pic de timp sa beau o cafelutza asa pe inserat cu voibb in teorie noi plecasem dupa altceva..vroiam sa cautam ceva mai special pt ea..dar combinatia pe care vrem noi sa o gasim si la bani putini..nu cred ca o sa o gasim asa ca ne'am intors doar cu joculetul.. sper sa gasiti ceva frumos ,cand veniti.. si poate va opriti si pe la roma sunt o gramada de jucarii frumoase si aici.. bani sa ai eu una abia astept sa vin in Ro sa-i cumpar lui stefi ..nustiu de ce imi face impresia ca o sa gasesec mai degraba jucarii pe placul nostru ..si mai ales pe'al ei"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
stef, mama mea e pe langa roma. dar ea vine luna viitoare in RO. noi daca mergem in aprilie in sicilia mergem cu avionul cu escala la milano.
inca nu stim, poate vine soacra mea la noi ca nu a mai fost in romania de cand s a nascut iasmi ....happy mom &

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi seara buna noi acu juma de ora am ajuns de la party.....a fost asa frumos!!! mi-am aduc printesa acasa murdarici ca un purcel....avea tort si in buzunar.... ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
si-a luat fata si pentru acasa...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
bb_yasmi spune:
ank....cred ca pt mine a luat fata....![]()
![]()
![]()
poop
somnic pufos!
happy mom &

pussi spune:
buna dimineata!
vasari daca nu ar fi gradinita la mijloc as zice ca e o faza trecatoare! Eu as zice sa insisti tu pe comportament normal.... din punctul meu de vedere!
ellis sunt sigura ca comunitatea e vinovata, fiecare copil reactioneaza diferit! poate e benefica pauza asta! Cum se A.?
bb vreau ofertele, daca poti pe mail te rog! La letonia mergeti? E ok gradinita! De mine e prea departe!
stefania si noi avem inca pampi...se cer ... Eni la kk si Ana la pisu... pana la vara nu le scot!
ancutaD Mariucam cum se simte?
bianca deci a ramas si Dimitris? ![]()
eladeea te-a lamurit cineva cu diagnosticul?
o zi buna va doresc!

27+
asa pe inserat cu voi