BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineaaaata la Mosh Valentin

FLORICEL, CUM MAI ESTI? mie mi se par contractii ce spui tu acolo, dar conteaza cat de regulate si intense sunt...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Cris.D sunt Ok, sarumana, ieri m-au apucat contractiile respective sau ce-o fi fost in Cora, m-au tinut cam inca o ora dupa ce m-am intors acasa ca m-am apucat de gatit ceva bun bun (paste dupa reteta de la o italianca) si dupa ce am papat si m-am pus in pat m-am mai linistit. Mai am si acum ceva dureri dar mult mai putin intense decat ieri.
Apropo de +22, tocmai m-am cantarit si am +18
Oricum, stau bineee, in prima sarcina am avut +25 si dupa aia nu m-am mai cantarit ca-mi era sa nu stric cantaru'

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Astazi am reusit si noi sa iesim pentru prima oara afara.
Bebe a dormit toata plimbarea.
Am pus evident poze pe blog chiar aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna ziua si de la noi !

Profit si eu de un moment de liniste sa va mai scriu cateva vorbe ... Doamne ce dor imi e de perioada cand nu scriam pe forum de lene (sa-mi fie rusine!) ...acum vreau sa scriu si as avea atatea de spus si de intrebat, dar nu reusesc sa mai gasesc timpul ...

Vreau si eu sa felicit proaspetele mamici si sa urez bine venit noilor pufuleti ...nu am reusit sa mai tin pasul cu felicitarile si am ratat atatea momente importante ...

Am mai citit pe sarite si noi ...ne-am mai uitat la poze frumoase cu pufuleti ...

Noi acum suntem la capitolul in care eu incep sa renunt sa mai incerc cu incapatanare sa o alaptez pe matzulina ...se pare ca laptele meu nu o satura de nici o culoare desi am luat si galactogyl, am baut si ceaiuri, am alaptat-o la cerere, cand a vrut am stat si aproape toata ziua cu ea la san si tot nimic ...mai rau intru in depresie cand vad ca cum rade biberoanele dupa ce sta la ambii sani ......in rest azi ne laudam si noi ca am stat 10 min in fata ferestrei larg deschise sa ne mangaie soarele pe obrajori, iar acum dormim ca nishte ingerashi...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

lucia2000 Mersi pt raspunsul vizavi de bloguri. Si cam cat costa unul personalizat? Si cum se procedeaza, se face abonament?

lorex Si eu tot ca "balena" chiar daca puiutzii au iesit din burtica. Petrecere frumoasa de ziua tatalui!

PS. Cred ca bag si eu amr cu kilele de dat jos.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Achizitionare domeniu www.numebebelus.ro aprox 200 ron (se cumpara o singura data si e valabil toata viata, deocamdata. pretul e in euro deci in functie de cursul euro.
GAzduire 3-4 euro pe luna, depinde de firma care face gazduirea.
Instalare si configurare blog 300 euro.

Mergi la inceput

vi4i nici eu nu am avut fire de scos dar noduri au fost in sensul ca in fiecare capat firul de se topea trebuia inodat.
Dar cad singure. La mine asa s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lucia2000 Cam scumputz blogul ala ...mercic pt info. Sa va fie de bine plimbarica.

elefantica Nu te mai stresa cu laptele... lactatzia se inhiba de la stresul si grijile si oboseala mamei. Iar alimentarea cu lp nu e un capat de tzara. Si eu le dau la fete completare dar uneori si mese intregi de lp si la fel ca si tine, la inceput eram dezamagita ca nu am suficient lapte. Dar apoi am realizat ca este mult mai important sa le vad pe ele fericite si multzumite cu burtica plina (de lp) decat sa le vad urlatoare si incruntate (de foame).

Am vazut ca i-ai pus cercei Mariei... la ce varsta? Ca si noi avem cerceii pregatiti dar cand i-am apropiat de urechiushele lor erau enormi si ne-am hotarat sa mai amanam cateva luni.

Acum va las ... plec la gagalicile mele scumpe ... Sa aveti o duminica de vis! Si sa nu nashteti "pe ascuns", da? Pt orice eventualitate las o .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)................Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

lucia2000 Cam scumputz blogul ala ...mercic pt info. Sa va fie de bine plimbarica.

elefantica Nu te mai stresa cu laptele... lactatzia se inhiba de la stresul si grijile si oboseala mamei. Iar alimentarea cu lp nu e un capat de tzara. Si eu le dau la fete completare dar uneori si mese intregi de lp si la fel ca si tine, la inceput eram dezamagita ca nu am suficient lapte. Dar apoi amn realizat ca este mult mai important sa le vad pe ele fericite si multzumite cu burtica plina (de lp) decat sa le vad urlatoare si incruntate (de foame).

Am vazut ca i-ai pus cercei Mariei... la ce varsta? Ca si noi avem cerceii pregatiti dar cand i-am apropiat de urechiushele lor erau enormi si ne-am hotarat sa mai amanam cateva luni.

Acum va las ... plec la gagalicile mele scumpe ... Sa aveti o duminica de vis! Si sa nu nashteti "pe ascuns", da? Pt orice eventualitate las o .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5).......................Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Multumesc mult pentru incurajare ...stiu si eu ca stresul nu face bine la lactatie si chiar am incercat sa ma mentin optimista ...dar am ajuns si eu la aceiasi concluzie ca si tine ...decat sa o vad infometata mai bine ii bag LP ... oricum o sa o pun si la san inainte ...cat ia acolo ...tot e bun ...

Despre cercei ...noua ni i-au pus cand am iesit din spital ...am dat 40 ron la asistenta si mi i-a pus ea ... a fost mai bine asa ca nu cred ca as fi avut taria sa vad cand i se dau gauricile ...si si la noi cercelusi sunt mari ...cred ca or sa-i fie buni pana la scoala ...dar pana acum nu au fost probleme ...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza!
La noi au inceput colicile. Plange saracutul de ti se rupe inima si nu am ce sa-i fac. Din fericire nu dureaza decat vreo ora seara, ora in care incercam tot ce se poate: culcat la mine pe burta/piept, incalzit burtica cu uscatorul de par, masaj la burtica, plimbat pe umar, pimbat in carut...

elefantica si eu zic ca si larisel sa nu te stresezi cu laptele. Si eu eram maniaca cu alaptatul. Pe Sara am alaptat-o exclusiv 5 luni si apoi pana la 9 luni ii dadeam in completarea meselor iar dimineata si seara masa completa de san. Iti dai seama soc ce am avut cand am constatat ca pentru Sebi nu am lapte suficient. Statea agatat de san 24 din 24 si urla de foame. Tare dezamagita am fost cand am constatat ca indiferent de ce vreau eu, el are nevoie de supliment. Acum, in functie de cum cere el, il pun la amandoi sanii pana nu mai vrea sa apuce sanul si apoi daca mai cauta ii dau supliment lp.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

inca o intrebare
La ce varsta se schimba ochii? Ca noi inca ii avem albastrii din 2 parinti cu ochi caprui....Avem 20 de zile acum....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

inca o intrebare
La ce varsta se schimba ochii? Ca noi inca ii avem albastrii din 2 parinti cu ochi caprui....Avem 20 de zile acum....

de Yannis

Pe la 6-8 luni se definitiveaza culoarea ochilor. Dar s-ar putea ca si atunci sa aveti surprize. La noi din 2 parinti cu ochi caprui a iesit Sara cu ochii verzi. Tare curioasa sunt cum ii va avea Sebi.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput