BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 7
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti neata,fetele... ![]() ![]() ![]() dau de baut si de papat ce vreti voi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ieri am avut botezul lui Alex... ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Felicitari pt bb creshtinat!
M-am uitat pe la pozicile voastre ... bb e un dulcel iar fratziorul mai mare pare asha de protector...e un scump.
Am vazut ca aveti balansoar care se lasa perfect la orizontala... de care e? Esti multzumita de el? Cat a costat?
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5).......................Target
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
Vi4i spune:
buna si de la noi!!!!
bebe abia acum a adormit,si am timp sa mai scriu,a papat la 10 si de 2 jum. ore sta treaz,nu e cam devreme sa aiba asa lungi stari de veghe???? si peste 1 ora o sa vrea papa iar!!!
fetele peste cate zile cade buricul,noi azi avem 11 zile si inca nu a cazut,doar s-a desprins un pic si chiar a sangerat si se face cojita acolo!!! noua aici ni sa spus sa prelucram buricul de cel putin 3 ori cu spirt curat!!!! sper ca nu e ceva care sal deranjeze asa cum are un pic sange acolo!!!
of cate am citit si tot parca nik nu stiu!!!!
baby in burtica
hainute bebe
de
Dionisios-Ionas 03.02.2010
Vi4i spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu o saptamana dupa operatie a trebuit sa iau o pastila de carbune medicinal dupa fiecare masa, presupun ca ptr gaze, intestinele tale treb sa fie ca naiba ptr ca la ceza strang burta o maseaza o imping sa scoata tot afara si implicit iti traumatizeaza toate matzele, de aia se si recomanda un regim mai light in primele zile de dupa si treb evitate gazele. In partea dreapta si io am jena inca, acolo ma si durea mai tare in spital in drapta in coltzu operatiei si ma tinea cu picior cu tot nici nu puteam pasi si dr a zis ca e normal sa ma doara acoloc a acolo in dreapta e nodul, deci astia fac un nod la operatie care probab ca doare, zona operatiei (2-3 cm langa poate chiar mai mult) va fi amortita pana la 6 sapt dupa operatie mie asa mia zis dr, si la mine e amortit si inghnal cu picior asa in dreapta unde e nodul, in stanga e mai ok, ghemuita rau am mers in prima sapt, dar si in a doua nu eram perfect dreapta si cand eram obosita mai mult ghemuita eram, din a treia te mai indrepti ![]() ![]() incearca sa te asiguri ca nu papi mancaruri care fermenteaza si e f important sa ai scaun zilnic pentru comfortul matelor. Sper sa fie de folos ce ti am zis de Yannis |
da,da numai in partea dreapta mai doare mai ales la atingere!!! da nu am stiut de nodul operatiei!!!!
de mancat manac eu mai usurel,oricum mare pofta de mancare nu am!!!! mai si uit sa manac ca de cand am nascut am pierdut deja 3 kg!!! mai am inca vreo 4

!!!!! si intradevar daca merg la
dupa ma simt mai bine!!! dar durerile se intensifica cand fac pishu,ma catar pe pereti de dureri!!!
numai cand ma gandesc la dureri nici nu vreau sa merg la wc!!!baby in burtica
hainute bebe
de
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza eu pe mama nu as pune-o sa calce ca deh mi-e frica sa nu faca ceva aiurea .... ![]() desi amma calca de o viatza iar eu de nici un an am tinut rima oara fieru in mana, dar sotzul e extaziat de cum ii calc camasile Si la gatit... ![]() ![]() abia am invatzat eu cat de cat sa gatesc pe stil grecesc dupa un an juma incep sa nimeresc proportiile, aromele, combinatiile etc...ce sa o pun pe mama. SI al meu e de ala de gusta mancarea si e in stare sa imi spuna cate grame de sare am pus in plus, la ce fel de fos a stat mancarea, cat ulei am pus si cand (la inceput tot sau adaugat pe parcurs), ![]() ![]() deci nici vorba sa gateasca altcineva...De leganat, pe bebe nu l-a leganat nimeni pana acuma, nici nu mi-am pus problema asta...am si io scoica -balansoar...poate o sa incerc daca mai are crize de nesomn... de Yannis |
Cu calcatul ... macar hainutzele si paturicile si fineturile lu' bb ... eu spal la 2-3 zile cate-o mashina de-a bb-linelor plus ale noastre inca cel putzin una si fara ajutor cred ca or sa creasca muntzi de calcat.
Cu gatitul ... ai dreptate, dar noi nu suntem mofturosi iar cand om ramane singuri ne-om da pe catering si pizze
.Cu leganatul ... nici eu nu aveam problema asta la inceput, dar de vreo 2 saptamani amandoua fac fitze la somn. Alena cel putzin sa-ti sara din bratze de ce dracushori are ca nu stie sa adoarma ... si recurgem la tot felul de tertipuri: bratze (deshi nu-i place), leganat pe picioare, suzete, obosire excesiva ... si tot nu reusim mereu. Are zile cand nu doarme de la 12 ziua pana la 10-11 noaptea. Destul de rar dar...
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5).......................Target
Annaiss spune:
Buna![]()
Va multumim pentru incurajari tuturor, a fost bine sa stim ca sunteti aproape de noi, am avut nevoie

Am nascut pe 9 februarie la ora 20:20 prin cezariana la Maternitatea Filatropia , cu ceva peripetii. Pe la 3:30 nopatea s-a rupt apa si dimineata am ajuns la spital, travaliu, toate bune si frumoase. Insa pe la 20:00 dupa 10 ore de travaliu , dilatatie 8 copilul era in prezentatie faciala
, cu capul in jos dar nu cu fata spre coloana si doctorul a decis sa mergem pe cezariana. Asa ca am intrat in operatie si asa s-a nascut Arya Miruna
greutate 3.500, 52 cm, apgnar 8, la 40 saptamani.
Va pupam pe toate, uram bun venit celorlalti pufuleti si bafta gravidutelor, si va multumim inca odata ca ati fost alaturi de noi

Irina +
Miruna Arya
Vi4i spune:
eu pe MAMA o astept cu nerabdare,si chiar stiu ca nu ma va deranja,ca asa cum calca mama numai calca nimeni sau papica bun gatit de ea
of of of mai repede sa vina!!!! adica sper eu sa vina ca nu vor sa-i deschida viza asa usor!!
si mai trebuie sa alerg sa mai fac niste acte si prostiile care le cer ei acolo!!! ca din toata familia numai mama nu are cetatenie romaneasca,noi restul avem,ah ce nenoroc!!!
iaca s-a trazit cracaletul meu a dormit numai 20 min!!!! hmm oare de ce??? il doare burtica si nu vrea sa planga?????
baby in burtica
hainute bebe
de
larisel spune:
nikole Felicitari pt poveste... am citit-o cu sufletul la gura ca pe un roman de actziune! Sa-ti traiasca printzesele si sa-ti indulceasca zilele si sa-ti stearga amintirile neplacute din sarcini.
Trebuie neaparat sa ma mobilizez si eu sa scriu povestea nashterii... daca mai aman o sa uit din detalii.
vi4i Felicitari pt descreshterea rapida in kg! Dar operatzia de ce mai doare, nu ai scos firele? Eu am simtit o mare eliberare in partea cu "nodul" dupa ce mi-a scos unicul fir la 9 zile de la operatzie.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5).......................Target

larisel spune:
| citat din mesajul lui Annaiss Buna Va multumim pentru incurajari tuturor, a fost bine sa stim ca sunteti aproape de noi, am avut nevoie ![]() ![]() ![]() ![]() Am nascut pe 9 februarie la ora 20:20 prin cezariana la Maternitatea Filatropia , cu ceva peripetii. Pe la 3:30 nopatea s-a rupt apa si dimineata am ajuns la spital, travaliu, toate bune si frumoase. Insa pe la 20:00 dupa 10 ore de travaliu , dilatatie 8 copilul era in prezentatie faciala Va pupam pe toate, uram bun venit celorlalti pufuleti si bafta gravidutelor, si va multumim inca odata ca ati fost alaturi de noi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irina + Miruna Arya |
Felicitari mamico! Mult noroc si sanatate micutzei! Si mult laptic la mami in tzitzi!
din 09.12.2009
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Dar ce varsta avea Roxi de refuza suzetele? Ale mele accepta orice fel de suzete deocamdata, adica si de latex si de silicon, si ortodontzice si drepte ... Le-am dat toate modele pe care le aveam si eram dotata ca poate refuza vreun fel si sa am de toate. Eu auzisem ca dupa 3 luni incep sa aibe "gusturi". din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena album bb-lushe |
Avea 2-3-4 saptamani, nu mai stiu exact; nu neaparat o refuza, dar nu-i statea in gurita si trebuia sa i-o tin cu mana, mi se pareau prea scurte cumva si le tot scapa; la un moment dat am gasit una urata rau in Selgros, cu rosu, galben si albastru, putin mai lunga si aia n-o mai scapa si tare mult i-a placut dar o schimbam cam la o luna-doua ca se umfla
. A avut suzeta mai ales la somn sau la vreun necaz Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
38+
Vi4i spune:
| citat din mesajul lui larisel nikole Felicitari pt poveste... am citit-o cu sufletul la gura ca pe un roman de actziune! Sa-ti traiasca printzesele si sa-ti indulceasca zilele si sa-ti stearga amintirile neplacute din sarcini. Trebuie neaparat sa ma mobilizez si eu sa scriu povestea nashterii... daca mai aman o sa uit din detalii. vi4i Felicitari pt descreshterea rapida in kg! Dar operatzia de ce mai doare, nu ai scos firele? Eu am simtit o mare eliberare in partea cu "nodul" dupa ce mi-a scos unicul fir la 9 zile de la operatzie. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5).......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
pai pe mine la urma m-a cusut un chirurg plastic,deci nu am fire de scos!!!! asa mi s-a spus ca la urma a fost efectuata operatie plastica si ca au taiat foarte putin si ca peste 6 luni operatie va fi de doar 2-3 cm,adica nici nu se va vedea!!!!
da de ce doare habar nu am!!!
deci daca nu am fire de scos,deci nici nod nu am?????
nu mai stiu!!!! dr a zis sa merg peste 40 zile la el la control
baby in burtica
hainute bebe
de

Radu Andrei(30.07.2000) si