BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 6
plateea spune:
neata fetele... cu sau fara burtici, facem precum fluturasii?
pot sa va servesc in dimineata asta cu un pandispan pufos cu zahar pudra, ingropat in fructe de padure proaspete, langa un glob de inghetata de vanilie, in care sta teapan infipta o felie de zahar ars?
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricel79 Fetele, cum sunt contractiile? ce te doare si cat de tare? in seara asta am avut cam o ora jumate in care aveam niste "junghiuri" de cateva secunde in partea de jos a burtii, parca ma durea colul, vaginul habar nu am ce ma durea dar era foarte jos durerea si era destul de brusca si puternica, periodica dar nu ccred ca constant, de tot ziceam "au" si sotul meu se albea la fatza Nu stiu daca au fost contractii sau ma impingea bebe cu capul... Spatele nu m-a durut altfel ca de obicei in sarcina (adica am o durere aproape constanta de spate, la oasele bazinului, asa am avut si in sarcina anterioara). Deci, cum sunt contractiile? Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+ |
Eu le-am simtit ca durerile de la ciclu, dar mai tare, si nu erau constante, "veneau" si "plecau"
Marse
de
Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
larisel spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimineaaaata la Mosh Valentin ![]() Larisel, ![]() ![]() multe pentru mami prestatoare. esti ff tare. imi place de mor amr-ul tau . 7 mi se pare ...putin rau, ca si 18 luate in sarcina cu gemeni, nu 22, ca unele![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Pai...nu prea am fost explicita atunci. In sarcina am luat 23.5kg, cand am ajuns acasa dupa nashtere (deci la 6 zile) mai aveam +7 fatza de momentul 2 liniutze si care s-au pastrat pana in prezent, iar cele 11 mai erau de dat jos dinainte de a ramane gravi... atunci eram in plin proces de slabire de tineam diete peste diete. Deci nu-mi ramane decat sa

si sa sper ca voi reusi sa le dau jos dupa ce n-oi mai alapta. Ca pana atunci... mi-e sa nu ma mai ingrash ca am un apetit si niste pofte... mai ceva ca pe vremea "burticii".din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile .......................Target
7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi
mamidepuiuti spune:
neata,fetele...

dau de baut si de papat ce vreti voi... 

ieri am avut botezul lui Alex...
sper sa nu fiti prea supi pe mine...ca nu am dezertat de tot
... dar am avut de alergat ca nebuna sa rezolv si la biserica, la restaurant, la cofetarie[ce tort bun a foooost...

s-a dus cura de slabire...
...]
piciu a fost cumintel la biserica,a plans doar cand l-a bagat parintele in cristelnita;la restaurant a fost extraordinar de cuminte:dormea pe muzica de numa'-numa'
...
de azi suntem doar trei:eu,radu si alex...

sper sa fac fatza...nu fetze-fetze...![]()
va pup pe toate si felicit noile mamici si bebelusii lor!

maine dimi sper sa scriu mai mult[va fi radu la scoala
]
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
larisel spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel larisel, ce munceshti tu acolo? . cica leaganul e cu dus si intors. zicea cristies ca si-a luat si ca merge cand e gargaritzul in criza, pentru a-l linisht putin, parca. mai am o prietena care are d-ala futurist, de la Graco, cu muzica, luminitze, ozn complet si o mai pune acolo pe gaza sa adoarma. merge, da' nu mereu si a mers de la varsta mai mare (5-6 luni). si pe mine ma bate gandul sa iau, da' sa dau iar "meleoane" pe ceva ce merge un an maxim.... io folosesc scoica deocamdata, ca se leagana, dar e "manual". merge in jumate din incercari. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Pai muncesc ... la job-ul 2 ... ala flexibilu' si asta doar cat mai sta maica-mea adica maxim 1 saptamana. Vedeam ca voi va plangeti de mame, dar pe mine ma ajuta enorm, macar si cu gatitul si calcatul, sa nu mai zic de leganat bb-ci samd.
Scoica o folosesc si eu si am patit-o rau ieri... le-am adormit pe fetitze in scoici aseara si am zis ca le las acolo pana se trezesc la urmatoarea masa ca sa nu le mai deranjez sa le pun in patutz. Si am plecat la ale mele ... la calculator ... si deodata aud pe interfon un zgomot urmat de ua ua... Alena cazuse din scoica pe parchet

. Vreau sa zic ca imi tremurau picioarele cand am vazut-o intinsa pe jos si mi-am revenit destul de greu. Nu s-a lovit tare ca am linistit-o repede, dar oricum... De-acum ori folosesc centurile ori nu le mai las nesupraveghete.din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile .......................Target
7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi
alexutzzza spune:
Offf va aud cu botezul...o sa botezati toate, deja vi se dezvata copii de pampersi pana botez eu. La greci se boteaza de regula la un an. Ei nu au "turta" de aia botezu se face in juru varstei de un an cu tot cu taiat paru etc 

. Singurul "compromis" care il va face tati e sa botezam copilu in vara ptr ca la un an o sa fie iarna si frig si urat. Cel mai probabil il botezam pe 4 iulie cand facem un an de la nunta 

Noi raportam program sexy rau aseara: trezit si activ de la 8 la 10 dupa supt bibe si iar supt si negocieri a dormit de la 10 la 11 apoi iar treazzzzzzz pana la 2. Oracaie alintat asa, sta in pat se uita pe pereti fara a scoate un sunet da in juma de ore se plictiseste si caraie...treb sa il iau...cu mine sta cuminte, vorbim, socializam, am stat pe chat cu tati, am facut fereastra cu camera cat tot ecranu si se uita gaza la ecran ca la masini straine 

Desi il tineam spanzurat de subsori, 10 minute nu si-a luat ochii amri si atenti de la ecran si dupa 10 minute l-am luat eu ca imi amortisera mainile, e de groaza cu uitatu asta, inca de la o saptamana se uite pe pereti unde are niste animle din winnie the poogh, acolo unde il schimb, langa masa de infasat sunt astie pe perete si se uita la el vrajit asa, mai nou rade la ei..e bine ca tace cat il schimb, creia o pauzasc, pamperesc. La baie oricum tace, cum simte apa , e in extaz nu zice nici pas...caraie un pic cand il scot din apa dar la infasat vede animalele si ii trece...
copil cuminte, dar am pus-o cu perioadele astea ale lui treaz-activ...treb sa stau sa il distrez altfel caraie
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Pai muncesc ... la job-ul 2 ... ala flexibilu' si asta doar cat mai sta maica-mea adica maxim 1 saptamana. Vedeam ca voi va plangeti de mame, dar pe mine ma ajuta enorm, macar si cu gatitul si calcatul, sa nu mai zic de leganat bb-ci samd. Scoica o folosesc si eu si am patit-o rau ieri... le-am adormit pe fetitze in scoici aseara si am zis ca le las acolo pana se trezesc la urmatoarea masa ca sa nu le mai deranjez sa le pun in patutz. Si am plecat la ale mele ... la calculator ... si deodata aud pe interfon un zgomot urmat de ua ua... Alena cazuse din scoica pe parchet ![]() . Vreau sa zic ca imi tremurau picioarele cand am vazut-o intinsa pe jos si mi-am revenit destul de greu. Nu s-a lovit tare ca am linistit-o repede, dar oricum... De-acum ori folosesc centurile ori nu le mai las nesupraveghete.din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile .......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
eu pe mama nu as pune-o sa calce ca deh mi-e frica sa nu faca ceva aiurea ....

desi amma calca de o viatza iar eu de nici un an am tinut rima oara fieru in mana, dar sotzul e extaziat de cum ii calc camasile Si la gatit...

abia am invatzat eu cat de cat sa gatesc pe stil grecesc dupa un an juma incep sa nimeresc proportiile, aromele, combinatiile etc...ce sa o pun pe mama. SI al meu e de ala de gusta mancarea si e in stare sa imi spuna cate grame de sare am pus in plus, la ce fel de fos a stat mancarea, cat ulei am pus si cand (la inceput tot sau adaugat pe parcurs), 

deci nici vorba sa gateasca altcineva...De leganat, pe bebe nu l-a leganat nimeni pana acuma, nici nu mi-am pus problema asta...am si io scoica -balansoar...poate o sa incerc daca mai are crize de nesomn...
de
Yannis
alexutzzza spune:
Iar cu Alena te inteleg perfect! si io intr-o zi...ii cazuse buricu de mai mult de o saptamana si tot curatand zona cu spirt pana sa se inchida complet complet, io zgurmam cu zpirtu acolo mereu sa iau orice urma de impuritati, cojitze etc si intr-o zi a sangerat un pic la buric...el nu parea sa se sinchiseasca, sangerarea nu era mare dar numa ideea ca am vazut sange proaspat venind de acolo...am zis ca mor, lesin, mi s=au inmuiat picioarele...Doamne ce inseamna sa fii mama!!! Te bucuri la fiecare kk si te kk pe tine la fiecare bubitza...
de
Yannis
Nik0le spune:

cristies, plateea 
plateea... mmm ce bine suna desertul de azi! 
larisel, am pus povestea nasterii la semnatura, mersi pt sugestie!
Bafta in lupta cu kg, ideal ar fi sa plece ele singure cat timp alaptezi. Aoleu ce sperietura ai tras, bine ca Alena nu s-a lovit tare.
mamidepuiuti, sa va traiasca micul crestin!
lorex,
tatalui tau, drum bun si petrecere frumoasa. Am ratat postarea in care-mi ziceai de povestea nasterii... scuze. 
floricel, si eu cred ca ai avut contractii, cum te simti acum?
cris.d, sa-ti fie de bine rasfatul! Si a mea a avut o prima noapte agitata, desi n-are decat doua saptamani... 
alexutzza si noi o sa facem botezul tarziu, ma gandeam pe undeva prin mai, sa se mai incalzeasca. Nu cred sa fie vreo problema. Haios Yannis cum se uita el la animalute si la monitor...
Eu ma simt o idee mai bine in sensul ca nu mai sangerez asa abundent si nici nu ma mai doare burta asa tare, dar medicamentele pe care le-am luat mi-au scazut lactatia drastic, asa ca aseara a trebuit sa-i dau completare, a ras 60 ml...
De azi o sa iau galactogil.
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
povestea nasterii este aici
larisel spune:
| citat din mesajul lui plateea neata fetele... cu sau fara burtici, facem precum fluturasii? pot sa va servesc in dimineata asta cu un pandispan pufos cu zahar pudra, ingropat in fructe de padure proaspete, langa un glob de inghetata de vanilie, in care sta teapan infipta o felie de zahar ars? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Hai ca m-ai aranjat pe ziua de azi... musai o sa-mi iau macar o inghetzata.

din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)..................Target
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

38+
. 7 mi se pare ...putin rau, ca si 18 luate in sarcina cu gemeni, nu 22, ca unele
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si