BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!
O cafelutza cu scortzisoara?
Decofeinizata pt mamici!
Ce fac mamicile? cum v-ati descurcat in noaptea asta?
Ma gandeam la vorba Plateei: "facem precum fluturasii?"...eu numai ca fluturasul nu pot face acum, mai degraba ca balena!

Cris.D mi-ai facut-o! M-am trezit in miez de noapte cu perna uda de tare ce salivam...visasem pe taticii din reclama cu wrap-ul.. (deh'..n-am mai "vazut-o" nici eu demult)

Lucia, f tare primul interviu a lui BB!

Nikole, am citit povestea! Nu ti-am spus?

HAPPY VALENTINES DAY!
Love is in the air!

Eu nu prea am avut somn..azi ma duc la tata ca e ziua lui (cam asta fac in fiecare an de VD) si sper sa nu am probleme cu burtica (e undeva la 60 de km de iasi).

In rest, va doresc tuturor o zi frumoasa iar daca nu-i aveti pe tatici lg voi sa sarbatoriti VD, cu siguranta aveti o alta comoara, mult mai speciala, alaturi de care va puteti bucura de aceasta zi!
Comoara poate fi lg voi sau in voi (inca, asa cum e cazul la mine)!

Pupici!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

De regurgitat, poate regurgiteaza ca papa destul de la san si poate LP pe care-l bea e cam "in plus"; Roxi regurgita si ea destul de mult pana, alaptata exclusiv, pana mi-am dat seama ca de multe ori e satula dar mai vrea la san ca vrea sa suga si atunci am bagat suzeta, dupa muulte incercari de 150 de suzete am nimerit una pe "gustul"ei

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Dar ce varsta avea Roxi de refuza suzetele? Ale mele accepta orice fel de suzete deocamdata, adica si de latex si de silicon, si ortodontzice si drepte ... Le-am dat toate modele pe care le aveam si eram dotata ca poate refuza vreun fel si sa am de toate. Eu auzisem ca dupa 3 luni incep sa aibe "gusturi".

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Neatza de la birou ... serviti o cioco calda? Eu de cafelit inca nu m-am apucat, mai rezist eu cateva luni ...

album bb-lushe

Mergi la inceput

lucia2000 Mersi pt raspunsul vizavi de bloguri. Si cam cat costa unul personalizat? Si cum se procedeaza, se face abonament?

lorex Si eu tot ca "balena" chiar daca puiutzii au iesit din burtica. Petrecere frumoasa de ziua tatalui!

PS. Cred ca bag si eu amr cu kilele de dat jos.

album bb-lushe

Mergi la inceput

iata si semnatura cea noua ...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile .......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Cele care aveti leagane sau bouncere electrice... de care aveti? Si ash vrea si niste avantaje-dezavantaje...pliz.

Dar pe unde umblati toate? Sau va solicita bb-ii nascuti ori nenascuti?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile .......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineaaaata la Mosh Valentin

Larisel, multe pentru mami prestatoare. esti ff tare. imi place de mor amr-ul tau. 7 mi se pare ...putin rau, ca si 18 luate in sarcina cu gemeni, nu 22, ca unele

tati de Lorex, sa fii sanatos sa te bucuri de Bobitza multi ani de acu' incolo...

BEA, scuze de intarziere...dar oricum, tu azi faci o luna, azi tre sa sarbatoresti cu . Da, am inceput, da nu se cheama chiar sex adevarat, ca dureaza rodajul ceva.... astfel incat ajungem la alea 6 saptamani. Treptat, cu rabdare, lubrifiant, dragoste multa, ca la virgine, deh. Si la Ana tot cam pe la 3-4 saptam. am incercat .."marea" cu "degetul" (sau marog, nu chiar deget)

FLORICEL, CUM MAI ESTI? mie mi se par contractii ce spui tu acolo, dar conteaza cat de regulate si intense sunt...

ONITZA, bine ai venit acasa. ce rapid!? Bravo, Daniel, ca papi, da' mai lasa si tzitzi la aer ca sa nu moara mami de usturimi...

AM FOST IERI LA MANECHIURA+ PEDICHIURA!!!. Am preferat sa fac si pedichiura, ca aveam ceva jena pe la un deget si m-am reprogramat la epilat maine dimi. Am stat cu un stres.... dar a meritat. Ma simteam ciudat, am dat telefon acasa dupa 45'...ma rog, tati iesise cu ema putin pe afara, apoi a stat in casa adormita, deci ok, da' piticii mei...nu-mi dadeau pace. am noroc ca salonul e la 5' de casa...

si tot de ieri, zici ca ema stie calendaru', ca are o luna: aseara a fost prima data cand nu a adormit dupa baie+san, din cauza de colici (se chircea de ziceai ca are arcuri), dar doar de la la 20 pana pe la 22. dupa asta insa a fost... ceva nou: s-a trezit la 1.30, a papat un san 15' si iar nani pana la 4.00. trai, neneaca. la 5.00 au reaparut colicii, da' a facut si tati planton un pic, a dormit-o ca pe Ana (aka leganata pe picioare) si am mai dormit pana la 8.30 si eu. apoi iar san si doarme in continuare. poate mi se pare asa si pentru ca Ana e in vacanta la mamaia si nu s-a sculat si ea la 6.00 sa ne dea la toti trezirea. deci, ma simt odihnita...

btw, MAMIDEPUIUTI unde esti??

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

larisel, ce munceshti tu acolo? bine ca ai timp de noi, nu conteaza ce... cica leaganul e cu dus si intors. zicea cristies ca si-a luat si ca merge cand e gargaritzul in criza, pentru a-l linisht putin, parca. mai am o prietena care are d-ala futurist, de la Graco, cu muzica, luminitze, ozn complet si o mai pune acolo pe gaza sa adoarma. merge, da' nu mereu si a mers de la varsta mai mare (5-6 luni). si pe mine ma bate gandul sa iau, da' sa dau iar "meleoane" pe ceva ce merge un an maxim....
io folosesc scoica deocamdata, ca se leagana, dar e "manual". merge in jumate din incercari.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Alezutzza, dr neonatolog care venea la mine cand era roxi bebe mi-a zis ca proba asta a suptului de multe ori nu iese bine si nu are rost sa o incerc ca ma stresez degeaba; ea zicea ca cel mai relevant este ca curba cresterii sa fie ascendenta, de luat in greutate se poate sa fie intr-o sapt sau doua mai putin, apoi mai mult ca recupereaza, ideea era sa nu-l cantaresc decat odata pe saptamana - eu o cantaream sambata.

De regurgitat, poate regurgiteaza ca papa destul de la san si poate LP pe care-l bea e cam "in plus"; Roxi regurgita si ea destul de mult pana, alaptata exclusiv, pana mi-am dat seama ca de multe ori e satula dar mai vrea la san ca vrea sa suga si atunci am bagat suzeta, dupa muulte incercari de 150 de suzete am nimerit una pe "gustul"ei

Acuma eu imi dau cu parerea din experienta personala, nu e neaparat sa fie si la tine la fel dar poate ajuta

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Merciii de explicatii deci e ok sa regurgiteze, proba suptului nici io nu prea vreaus a o fac ca zic ca nu are rost si mai rau ma crizez degeaba, motiv de stres in plus. Eu eram antisuzeta dar am vro 3 primite cadoul la targuri sau aflate in pachet cu sterilizatorul etc. Am incercat si cu alea ca am vazut ca uneori da pe afara de plin ce este si mestecatu ala de maini maneci etc nu e neaparat foame cat...pur si simplu chef sa mestece ceva. dar din 3 suzete 2 le scuipa din start si una treb sa o bag de 10-20 de ori pana o ia odata si atunci tace

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si apropo de spital, am vazut ca s-a spart o teava la Caritas, ce-o face luptatorul Alecsei, ca ziceau ca muta pacientii...

Eu trebuie sa merg sapt viitoare la spital pt control la 14 zile. Acum nu stiu unde o sa merg. Tb sa vb cu dr nano.

Citat:
Eu mi-am luat ness fara cofeina, de fapt un fel de inka de pe vremuri. Cicoree se numeste si cu lapte e super. Cu apa e naspa.

Si eu beau un surogat: Tchibo decof+Inka. E bun rau.

Citat:
... Trebuie sa duc carutul afara din scara, ca doar nu era sa avem si banda din aia pentru caruturi si apoi sa ma intorc in casa sa iau bebe.... Pana acum am avut noroc cu vecini draguti care aveau grija de carut sau cu sotul, dar cand va trebui sa ies zilnic si la o anumita ora ce fac?...

Noi am zis ca lasam carutul in masina. Stam la et3, fara lift si carutul e mare si cam greu sa-l car eu. Plus doua drumuri... ce mai, problema grea. Asa, ies cu bb, iau carutul din masina, ne plimbam, il punem la loc si urcam in casa.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Mergi la inceput