BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vi4i voi cum curatati nasul,ca eu il curat cu ser din ala p-u nasuc,bag pe o nara iese pe alta si invers dar cand mananca tot il aud cum foraie!!!! poate fac ceva gresit??? sau sa bag in functie chestia aia prin care trag eu din nasuc??? ![]() baby in burtica hainute bebe de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Eu folosesc batista bebelushului de la inceput si sunt foarte multzumita. Am incercat o singura data cu pompitza si n-am avut nici un succes.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:
| citat din mesajul lui plateea cristies, m-am distrat teribil cu schimbatul poreclei din gargaritz in molie... ![]() ![]() ![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
A fost o etapa. Intre timp a revenit la termitutz... si cand doarme la anumite intervale simuleaza ca suge
. Au un instinct de supravietuire teribil.Nu ne mai povestesti despre tine? Si nu stiu daca am mai spus dar de gandit am gandit sigur, semnatura ta si a Andre_linei parca sunt surori...

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
daaa... surori, asa, cum sunt frati stan si bran...![]()
nu ma lasa pastaia, revin mai tarziu sau maine!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
larisel spune:
onitza Bine ca ati ajuns acasa ... Imi pare rau ca te chinui ca ragadele ... Bine ca bb e papacios si ai laptic!
vi4i Nu-mi suna bine durerile alea... eu nu am avut nici o pb dupa ceza, doar durerile normale ca totushi a fost o operatzie. Chiar m-am refacut repede. Nici macar foame nu-mi era deshi sa mananc mi-au dat dupa 36 ore un singur iaurt, iar dupa inca 12 mancare normala. Dar probabil ca perfuziile cu glucoza si calmante erau de vina...
nikole De ce nu pui povestea nashterii la semnatura sa o citim si noi cele care am ratat-o pe forum? Sper sa scapi repede de ranile alea...off... si de cealalta belea...
lucia2000 Super filmuletzul 
. Bb e un scump cum tzipa el ca din gura de sharpe.
Vad ca vorbiti de blog-uri ...cum sta treaba cu ele? Cum le facem? Cine se pricepe sa ne dea si noua niste detalii pliiiiz.
cristies Si eu ca si tine intai scot carutzul afara apoi vin dupa fete chiar daca ma ajuta cineva. Nu stiu cum oi face cand oi fii singura? 

din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:

LA MULTI ANI YANNIS DE SIMONETTE!!!

LA MULTI ANI ZUZZU100!!!!

LA MULTI ANI ANDREI DE NICOLCRISS!!!

HAI MONICA33RO!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cristies A fost o etapa. Intre timp a revenit la termitutz... si cand doarme la anumite intervale simuleaza ca suge . Au un instinct de supravietuire teribil.Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
de unde stii cand nu suge? si cand suge???

ca al meu azi dupa 40 de minute de san il pun pe cantar si avea ca inainte de a fi pus la tzitzi si nu pricep ia? nu ia? cand ia? desi sanii s-au detensionat si innmuiat dar pe cantar nu parea ca ar fi luat nici macar un gram. Si tot plangea a sa ca i-am facut 90 de formula a mancat 20 si doarme dus deja de 2 ore....
de
Yannis
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui larisel onitza Bine ca ati ajuns acasa ... Imi pare rau ca te chinui ca ragadele ... Bine ca bb e papacios si ai laptic! vi4i Nu-mi suna bine durerile alea... eu nu am avut nici o pb dupa ceza, doar durerile normale ca totushi a fost o operatzie. Chiar m-am refacut repede. Nici macar foame nu-mi era deshi sa mananc mi-au dat dupa 36 ore un singur iaurt, iar dupa inca 12 mancare normala. Dar probabil ca perfuziile cu glucoza si calmante erau de vina... nikole De ce nu pui povestea nashterii la semnatura sa o citim si noi cele care am ratat-o pe forum? Sper sa scapi repede de ranile alea...off... si de cealalta belea... lucia2000 Super filmuletzul ![]() . Bb e un scump cum tzipa el ca din gura de sharpe.Vad ca vorbiti de blog-uri ...cum sta treaba cu ele? Cum le facem? Cine se pricepe sa ne dea si noua niste detalii pliiiiz. cristies Si eu ca si tine inatai scot carutzul afara apoi vin dupa fete chiar daca ma ajuta cineva. Nu stiu cum oi face cand oi fii singura? ![]() ![]() din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena album bb-lushe |
Bloguri gratuite se fac la adresa: www.wordpress.com
Dar fiind un serviciu gratuit adresele vor fi de genul: numecopil.wordpress.com.
Dezavantaje: Nu se poate alege un design anume(cum e la mine personalizat)
- Esti destul de restrictionat la configurari personalizat.
Blogul meu nu este unul gratuit si am posibilitatea de a-mi configura toate facilitatile pe care le vedeti pe blog.
floricel79 spune:
Alezutzza, dr neonatolog care venea la mine cand era roxi bebe mi-a zis ca proba asta a suptului de multe ori nu iese bine si nu are rost sa o incerc ca ma stresez degeaba; ea zicea ca cel mai relevant este ca curba cresterii sa fie ascendenta, de luat in greutate se poate sa fie intr-o sapt sau doua mai putin, apoi mai mult ca recupereaza, ideea era sa nu-l cantaresc decat odata pe saptamana - eu o cantaream sambata.
De regurgitat, poate regurgiteaza ca papa destul de la san si poate LP pe care-l bea e cam "in plus"; Roxi regurgita si ea destul de mult pana, alaptata exclusiv, pana mi-am dat seama ca de multe ori e satula dar mai vrea la san ca vrea sa suga si atunci am bagat suzeta, dupa muulte incercari de 150 de suzete am nimerit una pe "gustul"ei ![]()
Acuma eu imi dau cu parerea din experienta personala, nu e neaparat sa fie si la tine la fel dar poate ajuta 
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
38+
floricel79 spune:
Onitza bine ai venit acasa!
Sunt curioasa sa aud cum a fost pana la urma...
Imi pare rau ca ai rani, inteleg perfect cum este ca si eu am fost la fel cu roxi.
Va doresc mult laptic, sa nu aveti colici si fara "gelozii" de frate mai mare 
Si inca ceva, mai fetelor, astia din CLuj is nebuni cu statul in spital la cezariana: pe langa faptul ca te interneaza mai repede cu o zi pentru analize, nici gand sa te lase acasa a patra zi de la ceza. Eu deja intru in depresie numai gandindu-ma ca voi sta internata de miercuri pana.. luni. 
38+
floricel79 spune:
Fetele, cum sunt contractiile? ce te doare si cat de tare? in seara asta am avut cam o ora jumate in care aveam niste "junghiuri" de cateva secunde in partea de jos a burtii, parca ma durea colul, vaginul habar nu am ce ma durea dar era foarte jos durerea si era destul de brusca si puternica, periodica dar nu ccred ca constant, de tot ziceam "au" si sotul meu se albea la fatza![]()
Nu stiu daca au fost contractii sau ma impingea bebe cu capul... Spatele nu m-a durut altfel ca de obicei in sarcina (adica am o durere aproape constanta de spate, la oasele bazinului, asa am avut si in sarcina anterioara).
Deci, cum sunt contractiile?
38+