BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel LARISEL, cat au fost cremele alea de bubite? ma enerveaza si nu as sta pana la 2-3 luni sa treaca de la sine, cum zice pediatra... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
eu stiam ca la orice fel de bubitze si iritatii la bebei (alea de la pampers de pe fund sau pe fatza cand s emai irita mai ales vara de la transpiratie, soare etc) e f eficienta apa termala, Yannis deocamdata nu are nici un fel de bubitze Slava Domnului, dar il spal mereu cu apa termala pe fatza (cam o data pe zi sau de mai multe ori daca e regurgitat si prelins tot).
de
Yannis
lorex spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Sa va povestesc ce am facut eu asta seara. Am lasat baietzelul cu buni si am mers sa serbam si noi valentine's day la restaurant ( aveam rezervare)si am baut o bere fara alcool.Cand am ajuns acasa am dat copilului sa manance si l-am adormit. Dupa 2 ore m-am trezit ca-mi curge laptele in disperare. Si cel mai haios mi s-a parut cand imi pica efectiv pe degetele de la picior daca stateam in picioare. Sa fie de la berea aia(unii spun ca stimuleaza lactatia)? De cand beau eu ceai pt lactatie nu am patit asa ceva. Daca berea e de vina at arunc ceaiul si beau cate o bere fara alcool ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
f tare! de retinut..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
larisel spune:
Vreau si eu un raspuns... cele care aveti caditza cu suport de plastic inauntru, cum puneti bb-le pe suport? Si la picioare departati picioarele sau le puneti intr-o parte? Nu stiu daca ma intelegeti 
... poate ma ajutati cu o poza.
Maica-mea nu a vrut sa foloseasca caditza cu suport (sorry pt cacofonie
) si am mai cumparat una mica fara si pe asta am folosit-o, dar deja fetele nu mai incap in ea pt ca se imping ca broscutzele in marginea caditzei si risca sa dea cu capul de cealalta margine. Ash vrea sa o incerc pe cea mare cu suport dar nu stiu cum 
.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Citisem pe undeva ca daca ajungi la bb-lush in primele 30 de secunde de cand incepe sa planga si il iei in bratze, cand va creste va plange mai putzin. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
eu citisem ca e bine sa ii lasi daca doar fac galagie in somn (fara sa planga de foame sau una alta) ca daca sari din prma la ei practic ii inveti ca de fiecare data cand trag un partz esti acolo de aia il las daca doar vocalizeaza scurt in timpul somnului, merg numa daca e o plangere serioasa sau stiu ca e ora de foame sau ca e posibil sa fie murdar... daca doar vocalizeaza sporadic desi satul si schimbat il las si tace in mai putin de un minut si doarme in continuare
de
Yannis
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris_mario am uitat sa zic::SUPER POVESTEA NASTERII NIK0LE!!!!foarte palpitanta....sa-ti traiasca minunile si sa fie sanatoase ![]() ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
si mie mi-a placut!!!

_
Bobitza
lorex spune:
urgent!
fetelor e buna salteluta cu fibra de nuca de cocos???
Parca Alexutzza are...
www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">asta
_
Bobitza
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza eu citisem ca e bine sa ii lasi daca doar fac galagie in somn (fara sa planga de foame sau una alta) ca daca sari din prma la ei practic ii inveti ca de fiecare data cand trag un partz esti acolo de aia il las daca doar vocalizeaza scurt in timpul somnului, merg numa daca e o plangere serioasa sau stiu ca e ora de foame sau ca e posibil sa fie murdar... daca doar vocalizeaza sporadic desi satul si schimbat il las si tace in mai putin de un minut si doarme in continuare de Yannis |
Era vorba doar despre plans serios, nu despre "scancit".
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Eu in scoica nivelez gaura aia cu 2 pernutze si o paturica si asez bb-lina pe aproape drept. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
o paturica si o pernuta am pus si eu ieri knd am fost in vizita la socrii

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
riella_ela spune:
Sunt tare dragute fetitele larisel sa iti traiasca!
Pot sa-ti las adresa mea de mess dc ai timp sa vb cu mine:riella82 multumesc!
riella_ela
cu
Andrei
larisel spune:
citat din mesajul lui lorex urgent!fetelor e buna salteluta cu fibra de nuca de cocos??? Parca Alexutzza are... www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">asta _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza |
Eu am luat saltelutze integral din cocos dintr-un magazin cu produse pt bb-i si costa 130 ron una de 120/60. Sunt taricele...ok...sunt multzumita de ele.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
( aveam rezervare)si am baut o bere fara alcool.

...si o sa incerc si eu cu scoica