BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

urgent!
fetelor e buna salteluta cu fibra de nuca de cocos???

Parca Alexutzza are...

www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Din-Kokos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx" target="_blank">asta

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

si eu am si este ok,st multumita

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Vreau si eu un raspuns... cele care aveti caditza cu suport de plastic inauntru, cum puneti bb-le pe suport? Si la picioare departati picioarele sau le puneti intr-o parte? Nu stiu daca ma intelegeti ... poate ma ajutati cu o poza.

Maica-mea nu a vrut sa foloseasca caditza cu suport (sorry pt cacofonie ) si am mai cumparat una mica fara si pe asta am folosit-o, dar deja fetele nu mai incap in ea pt ca se imping ca broscutzele in marginea caditzei si risca sa dea cu capul de cealalta margine. Ash vrea sa o incerc pe cea mare cu suport dar nu stiu cum .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

larisel eu pun un scutec pe suport si picioarele le dau de o parte si de alta a suportului. era cineva care avea un filmulet sau poza cu facutul baitzei mai in urma, dar nu stiu exact cine. avea o fetita mai maricica in cada din baia si baietelul, cred, intr-o cadita cu suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BEA, felicitari pentru prestarea in alte scopuri.... la mine inca doare, nu stiu de ce..la ana nu se micshorase asha tare terenu'....hmmm, unele se vaita/sperie sa nu ramana prea largi, altele..

FLORICEL, saru'mana de reteta. si io tot cam asa fac, dar nu fol parmezan, ci branza de e prin frigi: cashcaval, mozarella, telemea. e mai fain cu parmezan, nu? de care recomanzi?

LARISEL, cat au fost cremele alea de bubite? ma enerveaza si nu as sta pana la 2-3 luni sa treaca de la sine, cum zice pediatra...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Cris.d eu ma aprovizionez cu parmezan din Italia asa ca... recomand italienesc, nici nu stiu ce este pe piata din Ro dar cu siguranta cele made in Italy sunt ok.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Mergi la inceput

si eu alaptez exclusiv....si papam doar carnitza la gratar,la cuptor,fiarta etc ... dar mi-au spus mai multe pers ca nu se mananca prajit,adica prajeli grele nu cv usor...adica multa ceapa prajita,cartofi.etc ... inca nu am mancat decat niste gogosi ... fructe pap orice in afara de citrice ... nu beau acidulat ... nu pap cioco si cam atat

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

ieri i-am pus caruselul la patutz...si urmareste cu privirea ursuletii si jucarioarele acelea care se invart...azi a adormit pe muzicuta aia

la baitza este super cuminte ... ... deja impinge cu piciorusele in caditza ... se agata de orice ...

eu am caditza fara suport,dar pun un scutec,sau un prosopel

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Poftiti la CAP 129

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Si eu am salteluta cu fibre de cocos si a fost ok la Roxi; acum am citit undeva ca se poate sa existe o legatura intre sindromul de moarte subita a bebelusului si saltelele vechi; a mea e veche ca doar am folosit-o la Roxi 2.5 ani si ma gandesc sa-mi iau alta noua...nici nu stiu ce voi face!

Pe de alta parte la saltelele din cocos sau din alte fibre naturale exista pericolul sa aiba acarieni sau ceva de genul. Stiu ca la un mom.dat cand era bebe avea ceva bubite mici rosii pe picioare si bineinteles ca m-am gandit ca o fi fost ceva "pradatori" mici de prin saltea insa nu voi sti niciodata.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Mergi la inceput