BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 19
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Neatza fetele! Termita mea s-a invatat sa doarma cu mine in pat. Nu stiu cum se face ca ii trec si colicile si constipatia si agitatia cand il culc la mine in pat. Si il apuca iar cand il mut in patutul lui. Deocamdata nu pot sa ma intorc de pe-o parte pe cealalta fara sa ma trezesc de durere dar azi-noapte termita plecase la plimbare prin pat dupa o tzitzi asa ca imi e cam frica sa mai dorm cu el. cred ca de acum incepe greul si la noi. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Mai si al meu e in faza uaaa! uaaa! uaaa! cand il pun la el in pat, iar cu pofta "termita" de tzitzi m-am lamurit cand am vazut ca dupa masa cand tremura si urla dupa tzitzi si io ma uit cu stupoare bai da doar a mancat! ee daca il pun iar la san cedand insistentelor lui disperate...se face ca suge ptr ca pe canta tnu ia nimic (la alte alaptari ia minim30 - 40 de fiecare san asta cand chiar ii e foame). Drept ptr care am concluzionat ca el doar vrea sa mestece ceva sinu e flamand asa ca insist cu singura suzeta care ii place si i-o bag si de 30 de ori pana cand la urma o ia si adoarme cu ea. Dar Pana ia suzeta si imediat dupa stau deasupra patului si vorbesc cu el si il mangai ca altfel daca plec scuipa zusi instant si urla, dar asa il pacalesc
de
Yannis
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Poze cu jucaria in manuta! Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
deja face haltere! Sportivu' lu' mama! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
larisel spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel LARISEL, cat au fost cremele alea de bubite? ma enerveaza si nu as sta pana la 2-3 luni sa treaca de la sine, cum zice pediatra... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Exomega crema 200ml - 60 ron, Dermocare - 10 ron, Trixera crema 200ml (eu nu o folosesc) - 80 ron, apa termala spray (musai inainte de cremuire) - 25 ron.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Si eu la fel. Toate emisiunile pe care le vad si tot ce citesc asta recomanda. Dar am avut o surpriza in persoana unei prietene care a inceput diversificarea la 3 luni la recomandarea medicului PEDIATRU! Si cu explicatia "o sa uite bebe sa manance". Dar stia bebe in burtica sa manance sau de unde? Dintr-o viata anterioara? Eu nu mai inteleg cum sta treaba asta cu diversificarea neam. Tre' sa ma pun pe studiat... Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Sunt si eu in partidul vostru!
Sper sa ma ajute si pe mine DD sa alaptez exclusiv 6 luni!
_
Bobitza
alexutzzza spune:
BEA sa-ti traiasca Ivan! zici ca e rege frate asa doarme, asa se uita de sus....maaare printz mai ai!

coool fato aseara! bravo! si zici ca dureri ai jos la fifi ca e mai pe uscat, dar cezariana nu ar enimic nu? nici nu se rupe? 

o sa incerc si eu dar dupa 5 saptamani (dupa control)
Si nu te stresa ca bebe Ivan nu mananca si al meu uneori urla dupa 100 ml rasi din biberon de zic ca imi mananca si sticla si ii mai fac 40 si mai ia si de acolo 30-40. Iar alteori dupa 10 minute de san sau 40 de biberon doarme lat. Bebeii isi iau o cantitate X de papa pe zi, dar la mese variaza poate lua 150 ca haplea la o masa si 20 la alta so nu te impacienta! 
de
Yannis
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Fetele, mi-am adus aminte cum de am eu gauri in urechi. Bunicii mei locuiesc foarte aproape de vechiul nostru apartament si parintii ma lasau la ei cand plecau la serviciu. Intr-o dimineata trece o tiganca pe strada (eu eram mica, sa zic vreo doua-trei luni) si o striga pe bunica-mea, ca a venit sa-mi puna cercei, ca s-a intalnit cu mama in statia de autobuz, ca mama a ales cerceii si ea a venit sa-i puna. Cum nu erau telefoane mobile (pe vremea mea maica...) bunica-mea a lasat-o i-a dat banii cat a vrut si dusa a fost tiganca. Cand a venit mama de la serviciu sa lesine si alta nu . Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans .Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
eu mi-am facut la o asistenta cand eram deja pe la vreo 8 ani si m-a chinuit la greu si nici macar nu-s drepte, una e pe diagonala
.._
Bobitza
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza mamidepuiuti!!! esti sigura ca tipu din poze are numa o luna???? ![]() ![]() ![]() Doamne ce mare pare si e si asa expresiv!!! sa-ti traiascaaa!Dai infacol numa o data pe zi? io dau inainte de fiecare masa si gaza nu mai plange. In ultima vreme nu prea mai plange deloc, numa caraie asa....m-a dresat bine...raspund la carait si nu mai e nevoie sa inceapa plansu...e mai calm , caraie uneori sporadic asa timp de juma de ora sau chiar si o ora pana sa il iau in serios si sa vin sa il schimb sua sa il hranesc si cand il schimb/hranesc deja e mult mai rabdator si nu mai e disperat plangand si cu infacol la fiecare masa scoate gazele f bine, in drum spre umar ragaie deja de Yannis |
Citisem pe undeva ca daca ajungi la bb-lush in primele 30 de secunde de cand incepe sa planga si il iei in bratze, cand va creste va plange mai putzin.
din 09.12.2009
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
te cred si pe tine,ce emotii si ce frica te-au trecut atunci .... brr ... dar ai fost super tare la ultima faza "cu te kk pe tine".Si cu calcatul,mancarea esti tare...super sotz,dk masoara tot...lol... ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
DAAAA cel mai crunt CTC!!!
de
Yannis
larisel spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel Ema a zambit voluntar prima data ieri, la tati (sunt invidioasa...), cand o tinea sus, aproape fata in fata si ii povestea ca el nu are tzitzi d-aia cu lapte si gata ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Asha devreme? Bravo!
din 09.12.2009
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel salutare fetili nu prea mai naste nimeni? ca zapada este, pufuletii sa vina. sau vor sa iasa odata cu ghioceii? MAMIDEPUIUTI, sa va fie de bine botezul... cred si io ca papa Raducu tortul. arata super . si bebe e asa de linistit si frumi dupa botez![]() ONITZA, si eu zic sa nu fie de la pozitie... ca si ema ma mai prinde pe picior gresit si o aud cum tzoncaie cateodata sau nu ma prind de pozitie noaptea si... ma trezesc cu usturime... lanolina pura ai incercat? Ema a zambit voluntar prima data ieri, la tati (sunt invidioasa...), cand o tinea sus, aproape fata in fata si ii povestea ca el nu are tzitzi d-aia cu lapte si gata ![]() si am o fata tare de gashk, ii place o mami coketa: sambata a dormit cat am fost la mani-pedichiura. azi a dormit cat am fost la epilat si defrishat. ma simt de zici ca am fost in concediu ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Yannis zambeste de vro 3-4 zile la elefantul si animalele din Winnie the pooh de pe peretele de langa masa de infasat

mai noi de azi ii si vorbeste ca se uita la el ridica capul asa spre animale rade si gangureste ceva si e fericit tare e numa un zambet si de entuziasm incepe sa dea si din picioare de abia il imbrac 

da macar ma lasa sa ii pun creme chestii nu mai zice nici "pas" ca e prins de "conversatie"
de
Yannis

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
. si bebe e asa de linistit si frumi dupa botez