BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 16
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
crestere mare in continuare ! ivan seamana mult cu mami [mai ales la guritza]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
da??????????????????????
wowwwwwwww
in sfarsit cineva care e de acord cu mine..................
toata lumea zice ca e baiatul lui tati.ca e leit ca tac-su....dar nu stiu...............
ce inseamna buflitza????

Bea
de
bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan
cris_mario spune:
am aparut si eu 
sper sa reusesc sa recuperez (am doar cap asta) ... incepusem aseara,dar nu am reusit sa termin ![]()
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel iata si semnatura cea noua ... ![]() ![]() ![]() din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile .......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
e super semnatura

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cris.d super
ca ati inceput sa prestati
... as avea si eu
... dar mai dureaza la noi 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti neata,fetele... ![]() ![]() ![]() dau de baut si de papat ce vreti voi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ieri am avut botezul lui Alex... ![]() sper sa nu fiti prea supi pe mine...ca nu am dezertat de tot ![]() ![]() s-a dus cura de slabire... ...]piciu a fost cumintel la biserica,a plans doar cand l-a bagat parintele in cristelnita;la restaurant a fost extraordinar de cuminte:dormea pe muzica de numa'-numa' de azi suntem doar trei:eu,radu si alex... ![]() ![]() ![]() sper sa fac fatza...nu fetze-fetze... va pup pe toate si felicit noile mamici si bebelusii lor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maine dimi sper sa scriu mai mult[va fi radu la scoala cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
super,felicitari ptr botez
... tort zici
... ma bucur ca a fost cuminte,si sper sa fie totul ok doar tu cu puiutii
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Pai muncesc ... la job-ul 2 ... ala flexibilu' si asta doar cat mai sta maica-mea adica maxim 1 saptamana. Vedeam ca voi va plangeti de mame, dar pe mine ma ajuta enorm, macar si cu gatitul si calcatul, sa nu mai zic de leganat bb-ci samd. Scoica o folosesc si eu si am patit-o rau ieri... le-am adormit pe fetitze in scoici aseara si am zis ca le las acolo pana se trezesc la urmatoarea masa ca sa nu le mai deranjez sa le pun in patutz. Si am plecat la ale mele ... la calculator ... si deodata aud pe interfon un zgomot urmat de ua ua... Alena cazuse din scoica pe parchet ![]() . Vreau sa zic ca imi tremurau picioarele cand am vazut-o intinsa pe jos si mi-am revenit destul de greu. Nu s-a lovit tare ca am linistit-o repede, dar oricum... De-acum ori folosesc centurile ori nu le mai las nesupraveghete.din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile .......................Target 7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
offf...bn ca nu a fost nmk grav,imi imaginez prin ce ai trecut knd ai vazut-o akl jos

eu am un balansoar de la o verisoara ,al carei bb are un an akm,dar inca nu am pus printesa in el,ptr ca mi se pare mie k sta km prea pe fata asa...prea ridicata
...si o sa incerc si eu cu scoica
Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Iar cu Alena te inteleg perfect! si io intr-o zi...ii cazuse buricu de mai mult de o saptamana si tot curatand zona cu spirt pana sa se inchida complet complet, io zgurmam cu zpirtu acolo mereu sa iau orice urma de impuritati, cojitze etc si intr-o zi a sangerat un pic la buric...el nu parea sa se sinchiseasca, sangerarea nu era mare dar numa ideea ca am vazut sange proaspat venind de acolo...am zis ca mor, lesin, mi s=au inmuiat picioarele...Doamne ce inseamna sa fii mama!!! Te bucuri la fiecare kk si te kk pe tine la fiecare bubitza... ![]() de Yannis |
te cred si pe tine,ce emotii si ce frica te-au trecut atunci .... brr ... dar ai fost super tare la ultima faza "cu te kk pe tine".Si cu calcatul,mancarea esti tare...super sotz,dk masoara tot...lol...

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Annaiss Buna Va multumim pentru incurajari tuturor, a fost bine sa stim ca sunteti aproape de noi, am avut nevoie ![]() ![]() ![]() ![]() Am nascut pe 9 februarie la ora 20:20 prin cezariana la Maternitatea Filatropia , cu ceva peripetii. Pe la 3:30 nopatea s-a rupt apa si dimineata am ajuns la spital, travaliu, toate bune si frumoase. Insa pe la 20:00 dupa 10 ore de travaliu , dilatatie 8 copilul era in prezentatie faciala Va pupam pe toate, uram bun venit celorlalti pufuleti si bafta gravidutelor, si va multumim inca odata ca ati fost alaturi de noi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irina + Miruna Arya |
felicitarii!!!! bine ai venit bb !!! sanatate multa,reefacere rapida si muult laptic !!!

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Cris.m uite AICI povestea nasterii lui Nik0le! Bea la multe lunitze grasunului! ![]() Mami de Luca again ~ DianaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
multumesc frumos rebiana

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cristies Poze cu jucaria in manuta! Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
felicitari ptr ca ai scapat de lauzie

wow!!! super....

... si Alexandra se agata de orice,dar are doar 2 sapt...cat a crescut Alexis 
Andreea
o printesa grabita...

Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
mami de
7+11=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Ana(2003)
again ~
Diana