BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, mi-am adus aminte cum de am eu gauri in urechi.

Bunicii mei locuiesc foarte aproape de vechiul nostru apartament si parintii ma lasau la ei cand plecau la serviciu. Intr-o dimineata trece o tiganca pe strada (eu eram mica, sa zic vreo doua-trei luni) si o striga pe bunica-mea, ca a venit sa-mi puna cercei, ca s-a intalnit cu mama in statia de autobuz, ca mama a ales cerceii si ea a venit sa-i puna. Cum nu erau telefoane mobile (pe vremea mea maica...) bunica-mea a lasat-o i-a dat banii cat a vrut si dusa a fost tiganca. Cand a venit mama de la serviciu sa lesine si alta nu. Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

atunci cu siguranta nu era de ras...dar acum este....lol...lol...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

O guritza de mai doreste cineva la ora asta?

La noi a inceput tati serviciul de azi, eu am ramas numai cu Cristinelul dar mi se pare mie ca e super doar cu un copil. Am reusit sa fac curatenie generala de dimineata, mai am bucataria dar o las mai tarziu ca am obosit nu gluma.

Citesc din urma si revin.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

hy

am scapat si eu de musafiri...ieri fff tarziu...si azi am fost in vizita la soacra

azinoapte am stat de panda...a stat linistita numai la mn pe burta...off...nu am inchis un ochi,st franta
Bea la mai multe lunite necolicoase si cat mai frumoase si sanatoase

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Trebuie musai sa te odihnesti ca sa ai laptic bun pt bb. Mai zi-le la musafiri sa o lase mai moale cu vizitele .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

daaa....incerc,am avut 2 nopti super sexy....dormea doar la mn pe burtica...,dar am recuperat azinoapte...a fost super cumintica

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

am reusit acum sa pun si poze de la botez

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

super poze...ce protector e raducu

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

poze de o luna...............................

AICI

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

cat e de dulce....
felicitari ptr prestat siecs

o printesa grabita...

Mergi la inceput

am reusit sa recuperez...yupiiiiiiii .... mai fac cv treaba si revin

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salutare fetili

nu prea mai naste nimeni? ca zapada este, pufuletii sa vina. sau vor sa iasa odata cu ghioceii?

MAMIDEPUIUTI, sa va fie de bine botezul... cred si io ca papa Raducu tortul. arata super. si bebe e asa de linistit si frumi dupa botez

ONITZA, si eu zic sa nu fie de la pozitie... ca si ema ma mai prinde pe picior gresit si o aud cum tzoncaie cateodata sau nu ma prind de pozitie noaptea si... ma trezesc cu usturime... lanolina pura ai incercat?

Ema a zambit voluntar prima data ieri, la tati (sunt invidioasa...), cand o tinea sus, aproape fata in fata si ii povestea ca el nu are tzitzi d-aia cu lapte si gata la mine doar face okii mari si intoarce capul dupa vocea mea, ca urmareste targetul .

si am o fata tare de gashk, ii place o mami coketa: sambata a dormit cat am fost la mani-pedichiura. azi a dormit cat am fost la epilat si defrishat. ma simt de zici ca am fost in concediu. am pus ceara pe piste tot, un pic si peste operatie, a fost ff ok (oricum e amortzita zona..)

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

am uitat sa zic::SUPER POVESTEA NASTERII NIK0LE!!!!foarte palpitanta....sa-ti traiasca minunile si sa fie sanatoase

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris mario mersi.......................
dar scoica nu e mai adanca decat balanoasrul??
si e si mai tzapana...................
nu????????????

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BEA, felicitari pentru prestarea in alte scopuri.... la mine inca doare, nu stiu de ce..la ana nu se micshorase asha tare terenu'....hmmm, unele se vaita/sperie sa nu ramana prea largi, altele..

FLORICEL, saru'mana de reteta. si io tot cam asa fac, dar nu fol parmezan, ci branza de e prin frigi: cashcaval, mozarella, telemea. e mai fain cu parmezan, nu? de care recomanzi?

LARISEL, cat au fost cremele alea de bubite? ma enerveaza si nu as sta pana la 2-3 luni sa treaca de la sine, cum zice pediatra...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput