BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Fetele, mi-am adus aminte cum de am eu gauri in urechi. Bunicii mei locuiesc foarte aproape de vechiul nostru apartament si parintii ma lasau la ei cand plecau la serviciu. Intr-o dimineata trece o tiganca pe strada (eu eram mica, sa zic vreo doua-trei luni) si o striga pe bunica-mea, ca a venit sa-mi puna cercei, ca s-a intalnit cu mama in statia de autobuz, ca mama a ales cerceii si ea a venit sa-i puna. Cum nu erau telefoane mobile (pe vremea mea maica...) bunica-mea a lasat-o i-a dat banii cat a vrut si dusa a fost tiganca. Cand a venit mama de la serviciu sa lesine si alta nu . Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans .Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
atunci cu siguranta nu era de ras...dar acum este....lol...lol...
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
O guritza de
mai doreste cineva la ora asta?
La noi a inceput tati serviciul de azi, eu am ramas numai cu Cristinelul dar mi se pare mie ca e super doar cu un copil. Am reusit sa fac curatenie generala de dimineata, mai am bucataria dar o las mai tarziu ca am obosit nu gluma.
Citesc din urma si revin.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Trebuie musai sa te odihnesti ca sa ai laptic bun pt bb. Mai zi-le la musafiri sa o lase mai moale cu vizitele din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
daaa
....incerc,am avut 2 nopti super sexy....dormea doar la mn pe burtica...
,dar am recuperat azinoapte...a fost super cumintica 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti am reusit acum sa pun si poze de la botez cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
super poze
...ce protector e raducu 

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 poze de o luna............................... AICI Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
cat e de dulce....

felicitari ptr prestat siecs
Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
am reusit sa recuperez...yupiiiiiiii
.... mai fac cv treaba si revin
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
salutare fetili![]()
nu prea mai naste nimeni? ca zapada este, pufuletii sa vina. sau vor sa iasa odata cu ghioceii?![]()
MAMIDEPUIUTI, sa va fie de bine botezul... cred si io ca papa Raducu tortul. arata super
. si bebe e asa de linistit si frumi dupa botez
ONITZA, si eu zic sa nu fie de la pozitie... ca si ema ma mai prinde pe picior gresit si o aud cum tzoncaie cateodata sau nu ma prind de pozitie noaptea si... ma trezesc cu usturime... lanolina pura ai incercat?
Ema a zambit voluntar prima data ieri, la tati (sunt invidioasa...), cand o tinea sus, aproape fata in fata si ii povestea ca el nu are tzitzi d-aia cu lapte si gata![]()
la mine doar face okii mari si intoarce capul dupa vocea mea, ca urmareste targetul 
.
si am o fata tare de gashk, ii place o mami coketa: sambata a dormit cat am fost la mani-pedichiura. azi a dormit cat am fost la epilat si defrishat. ma simt de zici ca am fost in concediu
. am pus ceara pe piste tot, un pic si peste operatie, a fost ff ok (oricum e amortzita zona..)
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!![]()
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
am uitat sa zic::SUPER POVESTEA NASTERII NIK0LE!!!!foarte palpitanta....sa-ti traiasca minunile si sa fie sanatoase 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
cris mario mersi.......................
dar scoica nu e mai adanca decat balanoasrul??
si e si mai tzapana...................
nu????????????
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
cris.dogarel spune:
BEA, felicitari pentru prestarea in alte scopuri...
. la mine inca doare, nu stiu de ce..la ana nu se micshorase asha tare terenu'....hmmm, unele se vaita/sperie sa nu ramana prea largi, altele..
FLORICEL, saru'mana de reteta
. si io tot cam asa fac, dar nu fol parmezan, ci branza de e prin frigi: cashcaval, mozarella, telemea. e mai fain cu parmezan, nu? de care recomanzi?
LARISEL, cat au fost cremele alea de bubite? ma enerveaza si nu as sta pana la 2-3 luni sa treaca de la sine, cum zice pediatra...
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!![]()
poze
povestea noastra

. Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans
si azi am fost in vizita la soacra
mami de
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel