Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

multumim Dragaica. Sper ca o sa reusesc sa ma ghidez dupa dieta ca echilibrata. O sa mai ciugulesc si altceva daca am pofta de ceva dar voi incerca sa fie in limite normale. Sa ne mai tii la curent cu vizitele tale la nutritionist..
Cand afli ce ascunzi in burtica? Poate aveti noroc de pereche ca tare frumos ar fi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

multumim Dragaica. Sper ca o sa reusesc sa ma ghidez dupa dieta ca echilibrata. O sa mai ciugulesc si altceva daca am pofta de ceva dar voi incerca sa fie in limite normale. Sa ne mai tii la curent cu vizitele tale la nutritionist..
Cand afli ce ascunzi in burtica? Poate aveti noroc de pereche ca tare frumos ar fi
15+

Ea n-a zis sa mananc numai ce mi-a dat ea pe lista, asta e o dieta orientativa, normal ca o sa mananc ce vreau, ieri de exemplu am bagat la greu slana cu ceapa rosie si mustar plus o jumtate de paine
Norocul eu insa e ca nu-mi plac dulciurile, efectiv nu le suport

La ultimul control bebeii stateau cu picioarele incrucisate, n-au vrut sa arate .....cred ca-s pudici. Urmatorul control va fi pe 10 martie, o sa avem atunci 16 saptamani asa ca o sa putem vedea ce se ascunde acolo. Dupa asta am sa incep cumparaturile.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ora 7: 1 cana cu lapte
1 felie de paine/ de preferat integrala
1 ou

Ora 9,30: 1 cana cu lapte
1 fruct

Orele 12: 1 1/2 cana cu orez/ sau paste
o bucatica de carne/ peste sau piept de pui
legume
1 iaurt

Orele 14,30: 1 fruct
15-20 alune/ nuci/ migdale
1 cana cu lapte

Orele 17 : Ciorba/supa cu legume si carne
Daca nu e cu carne poate fi cu fasole, linte, naut, important e sa contina proteine, sa contina si taitei, cartofi

Orele 20-21: 1 cana cu lapte cu cereale sau biscuiti
1 fruct

Suflet... zici ca este mancarea mea pe 2 zile (...ptr mine), cu miscare cu tot si tot nu reusesc sa slabesc. Cred totusi ca asta e greutatea mea (59 kg)la care org. se simte bine. Multumesc ptr 'listuta', o sa incerc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna seara burtici!

Pentru ecografia de 16 saptamani se face eco endovaginala?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Referitor la mancare, si eu ma satur foarte repede si mananc putin si des.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

idem!

13 de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Maya,am vazut pozele si arati foarte bine !!

cu dieta,eu deocamdata nu reusesc sa mananc de atatea ori pe zi,desi ar trebui...dimineata nu mananc,doar pranzul,apoi vreo rontaiala,si cina.deci de maxim 3 ori,cu ore multe intre mese fara nimic.sper ca din trim II de acum sa imi fie mai foame.
am inca aceleasi kg de asta vara...

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu am luat 3,5 kg de cand am inceput toata nebunia cu tratamentul, oricum la cati hormoni am facut ma astepta sa iau mai multe kg. sa fac mustata si barba da uite ca nu a fost asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu am luat 3,5 kg de cand am inceput toata nebunia cu tratamentul, oricum la cati hormoni am facut ma astepta sa iau mai multe kg. sa fac mustata si barba da uite ca nu a fost asa.

nu ai luat mult!!
stai linistita,ca in ziua de azi la cate mamici fac tratamente,ca din ce in ce mai greu se fac copiii,ar insemna sa fie toate cu mustata,si nu e asa.sunt destul de controlate tratamentele acum.

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara.. Dragaica, si eu mi-am umflat fundul cu hormoni, si nu numai, am bagat pe toate partile, mie imi era teama sa nu-mi creasca par si-n palma, pilozitatea e mai generoasa la mine, clar, dar din cate am inteles ar trebui sa cada dupa ce inchei toate dereglarile astea. Cat despre greutate, si eu am tot auzit ca cele care fac tratamente hormonal iau mult in greutate, la mine n-a fost cazul, am pus 2 kg pe mine, dar este timp.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput