Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BUMBLEBEE,nu te speria,daca era puneai mult si pana acum,ai 15 saptamani si doar 2 kg !nu e cazul tau sa te ingrasi,ai sa vezi ca o sa fie bine ! cunosc mamici de gemenei dupa tratamente,si cresteau in greutate pt ca era si burta mare,dar apoi ramaneau slabeee ca fetele mari Si mamici cu un singur copil,care la fel dupa tratamente nici nu s-au ingrasat mult,si daca au facut-o,dupa nastere s-a dus tot ! Ai sa vezi ca o sa ramai la fel,tu oricum esti slabuta acum,nu te speria !
dupa nastere imediat se pierd vreo 10 kg intre copil,sange,apa,placenta...

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Referitor la mancare, si eu ma satur foarte repede si mananc putin si des.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Suflet, am perioade cand uit sa mananc sau nu/mi convine nimic (mama zice ca ma satur cu apa, paie si bataie). Stii ce e rau la mine, nu am senzatia de sete si deci nu beau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu ma impacientez, desi, recunosc, mi-e inca greu sa vad cum acul cantarului incepe sa arate mai mult. nu stiu de ce... nici nu ma ascund in frigider, dar nici nu ma abtin de la nimic, pt ca nu-s atat de snoaba, mananc, noi sa fim sanatoase, vorba ta Aelita, dam jos tot ce trebuie dat.
Dragaica, mie totusi nu mi se pare ca ai luat mult, prietenele mele care desi nu au avut sarcina gemelara au pus 3 kg in primul trimestru, tu care ai burtica cu gemeni nu vad cum ar putea fi mult.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Multumesc Aelita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

eu chiar am slabit vreo 3kg, nu stiu cat este de normal,dar oricum nu ma impancientez pentru ca stiu ca este timp de acum incolo sa ma ingras.

13 de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

eu chiar am slabit vreo 3kg, nu stiu cat este de normal,dar oricum nu ma impancientez pentru ca stiu ca este timp de acum incolo sa ma ingras.

13 de azi
e normal si asta
eu la prima sarcina am slabit 3 kg,le-am pus la loc in 3 luni,apoi am pus 20 kg intre 3 si 9 luni.

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

eu in primele 2 luni si jumatate am slabit vreo 2 kg, iar in ultimele 2 saptamani am reusit sa pun la loc 1 kg...maxim 2..nu sunt prea sigura ca variaza de la o zi la alta..cand am 51 kg, cand am 52 kg...

deocamdata nu mai imi fac griji pe tema asta.

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Daca iau in calcul ce-am dat jos in primele 2 luni, inseamna ca am pus 3,5 kg, dar e normal oricum, sa nu fim anemice, vit. si minerale, progesteron daca trebuie, ca bb creste din astea in primele luni.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

oooo, inca e duminica si cat ma bucur. sper ca noaptea asta sa fie de 36 ore iar ziua de luni sa fie stearsa din calendar. glumesc, dar nu/mi place ziua asta
Va de noapte buna si nu am uitat ca am promis sa va spun o poveste daca sunteti cuminti... sper ca sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

n am nici o sansa sa tin ritmul cu voi
... dar am vazut ca vorbeati de kg si .... sunt prima in top: 12 kg la 21 sapt( pana la 12 sapt am facut un tratament si am luat vreo 8 kg in 2 luni; la sarcina cu bianca(acelasi tratament dar mai mult timp) m am ingrasat 30 kg si am scapat aproape de toate la sf primului an am mai ramas cu 3-4 kg pe care nu mi am dorit sa le mai pierd pt ca eram prea slaba;
dar nu va faceti griji de kg in plus ca se duc ele (cu putin efort, ce i drept)

aelita noi am mai fost colege la odiseea stelutelor dar eu din luna 4a am ramas pe prima pagina la "prieteni dragi"; la o luna dupa ce am pierdut sarcina, am ramas gravida cu bianca si am nascut tot in 2007 dar in iunie;mi se pare frumos sa fim iar in aceeasi odisee

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput