Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo1901 spune:
Buna dimineata ....va doresc o saptamana usoara.....si sa auzim numai de bine....
multumesc mult pentru urari.....m-am bucurat tare mult....ne-am sarbatorit putin sambata, asa cum ati anticipat voi, m-am rasfatat printre altele, cu frigarui (ca tare mult am visat la ele) si tort....![]()
va
pe toate...
Ramona
14+ ....cu o scumpica de 
arissa spune:
Neata!
Va doresc o saptamana usoara! Ca de vreme buna vad ca nu avem parte, pe la noi ninge
. Si ce frumos a fost in we, am iesit cu copilul la soare, in parc. Dupa cum zicea si fiica-mea "mami, azi e o zi minunata!"
Ramo, ceva pozici?
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 18+
laurika1982 spune:
Neata fetele!
Sa aveti o saptamana buna...desi vad ca aci la Bucuresti a inceput cu ditai viscolul :(
Aseara m-am certat cu sotul...si azi sunt prost dispusa..mai rau e ca am plans tare aseara.oricum, tot weekendu s-a purtat cam urat.sper doar sa nu ii fi facut rau lui bebe.
Va pup
Laura
16+
maya71 spune:
Neata burtici! Cu greu ma ridic din pat in dimineata aceasta si cand vad ce este afara... am ivatat sa injur![]()
ramo1901 spune:
arrisa.....am ceva pozici, o sa le postez zilele astea...
Ramona
14+ ....cu o scumpica de 
michelle1981 spune:
Neata burtici si mamici!
Weekendul asta a fost placut, m-am plimbat foarte mult, am fost si la shopping si la restaurant (libanez), si la sala.
Am facut si poze cu burtica, insa nu reusesc sa intru pe mesaje private sa vad parola, asa ca nu le pot pune in albumul comun. Momentan le puteti vedea aici: 14 saptamani, 16 saptamani.
Azi avem intalnire cu bb la eco
si maine avem in plan TT.
Am mai intrebat si aseara: aveti idee la 16 saptamani daca se face eco endovaginala?
O saptamana mi-nu-na-ta!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Neata burtici si mamici! ![]() Weekendul asta a fost placut, m-am plimbat foarte mult, am fost si la shopping si la restaurant (libanez), si la sala. Am facut si poze cu burtica, insa nu reusesc sa intru pe mesaje private sa vad parola, asa ca nu le pot pune in albumul comun. Momentan le puteti vedea aici: 14 saptamani, 16 saptamani. Azi avem intalnire cu bb la eco si maine avem in plan TT.Am mai intrebat si aseara: aveti idee la 16 saptamani daca se face eco endovaginala? ![]() O saptamana mi-nu-na-ta! ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |
Neata,
eu am facut endovaginala acu 1 saptamana, cand am fost la dr.eu am o prietena careia i-a facut endo pana la luna 5.si cred ca si la 23 de sapt (cand merg la mofofetala) o sa ma 'serveasca' cu ea..
pupici
Laura
16+
michelle1981 spune:
Multumesc laurika!
De azi intram in saptamana 17![]()
Voi puteti sa va verificati mesajele private?
Mie imi apare aceasta eroare mereu:
| Citat: |
| Active Server Pages error 'ASP 0131' Disallowed Parent Path /pm_view.asp, line 300 The Include file '../magazin/extprod.asp' cannot contain '..' to indicate the parent directory. |
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu