Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Buna dimineata 
la noi a nins
in wee ca in povesti ...cu niste fulgi mari mari 
Sa spun si eu La Multi Ani pentru Izvoria
si Ramo 
Michelle am vazut burtica 
...si constat ca tot la capitolul kg ne invartim
...eu am plecat de la 57 si am ajuns la 65 ![]()
multe sau putine nu stiu...ma lupt eu cu ele la momentul potrivit ![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna dimineata!
La mine nu prea e buna. Am stat jumate de ora sa astept autobuzul
. Uff, nu ne mai lasa iarna asta!
Va
si o zi buna in continuare!
Cris
18+ cu 
racusor2010 spune:
Neata burticute
Eu am revenit la serviciu...si m-a luat un somn...
tot cu nasul infundat :( off, nu ma mai lasa...in rest ma simt bine. diseara merg iar la doctorita de familie sa vedem sa nu apara vreo complicatie de la raceala asta a mea...
va pup
o saptamana minunata! 
Bulina
19 +
katalina spune:
Buna dimineata !
Fetelor ,ati schimbat parola la contul comun??Nu -mi da voie sa intru la albume.
Noi suntem bine, crestem, mai intru doar intr-o pereche de pantaloni si atit.
La eco de 12 sapt.e totul perfect, astept rez.la DT.Nu s-a vazut sexul
,mai am rabdare.
O intrebare:cind ati intrerupt voi acidul folic?
Va pup si revin
Catalina
12+
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui michelle1981 Multumesc laurika! De azi intram in saptamana 17 Voi puteti sa va verificati mesajele private? Mie imi apare aceasta eroare mereu:
************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu |
Si la mine se intampla daca sunt logata pe "forum 2.desprecopii". Ca sa vad PM ma loghezi pe "forum.desprecopii" si-insist pana se deschide.
Cris
18+ cu 
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Buna dimineata ! Fetelor ,ati schimbat parola la contul comun??Nu -mi da voie sa intru la albume. Noi suntem bine, crestem, mai intru doar intr-o pereche de pantaloni si atit. La eco de 12 sapt.e totul perfect, astept rez.la DT.Nu s-a vazut sexul O intrebare:cind ati intrerupt voi acidul folic? Va pup si revin Catalina 12+ |
Eu am luat acid folic pana in saptamana 13 dupa care am trecut pe elevit.
Cris
18+ cu 
laurika1982 spune:
Apropo de kg...nici la mine nu e prea bine...a luat deja 5 kg:((
.macar bebe sa fie bine.ieri am uitat sa iau vitaminele.sper sa nu fie problema mare.dr mi-a dat sa le iau o data la 2 zile.le-am luat azi.asteptam si noi rezultatul la TT.dar ma gandesc ca daca DT a iesit bine...nu cred sa avem motive de ingrijorare.sincera sa fiu astept morfofetala din aprilie..pe bebe o sa -l mai vedem in martie, pe 6
poate aflam mai multe despre sex...acum suntem in dubii![]()
pupici
Laura
16+
Iulia_N spune:
neata delfinariu!!
si noi ne ingrasam... am luat 3 kg, inca suntem in grafic!! sa speram ca nu ne rostogolim pana la final!!![]()
va dorim o sapt cat mai usoara!!
12+ 
michelle1981 spune:
Fetelor, mai face cineva sport? Ca eu tocmai mi-am dat seama ca am consumat 650 calorii din sport saptamana trecuta (2 ore Pilates si o ora cardio - banda, eliptica si bicileta). Oare e prea mult?
Nu am nici un simptom ca ar fi vreo problema, dar mi-e teama sa nu exagerez.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu
bumblebee spune:
Michelle, eu cred ca e ok sa faci miscare, atat timp cat doctorul ti-a dat unda verde... ca doar nu faci sala de forte, sa ridici multe kg.
Alina
15+ cu 
gargarita