Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La noi s-a stricat de aseara liftul .si noi stam la 7.aseara am urcat scarile de 2 ori si azi dim am mai fost o data cu catelul.nitica miscare face bine, dar eu sper ca nu am exagerat.plus supararea cu sotul.weekendu asta am facut prima cumparatur apentru bebe:o gentuta de pampersi.pana nu aflam daca e sau nu ne incumetam sa luam prea multe.oricum, carutzul vrem sa fie o culoare neutra fiindca am vrea pereche si nah...va dai voi seama :)

Laura 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetelor, mai face cineva sport? Ca eu tocmai mi-am dat seama ca am consumat 650 calorii din sport saptamana trecuta (2 ore Pilates si o ora cardio - banda, eliptica si bicileta). Oare e prea mult? Nu am nici un simptom ca ar fi vreo problema, dar mi-e teama sa nu exagerez.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

Daca practicai si inainte e chiar indicat sa continui, dar cu moderatie.Daca te simti bine, cred ca e ok. Eu fac inot si ma simt foarte bine.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineatza fetelor!

Mihaela, multa bafta la eco! Si eu ti-am vazut burtica!

Laura, chiar am citit mesajul tau din weekend si am vazut ca si bebele tau a facut acrobatii in burtica, cand a auzit muzica.....si mie mi s-a intimplat la fel...pt prima data am simtit si eu ca cineva ma saluta.
Si eu am plins zilele astea dar imi revin repede si dupa incep sa rad....nici eu nu ma recunosc. Nu mai sta suparici, nu se merita!

Am plecat la dr de familie!

Sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineatza fetelor!

Mihaela, multa bafta la eco! Si eu ti-am vazut burtica!

Laura, chiar am citit mesajul tau din weekend si am vazut ca si bebele tau a facut acrobatii in burtica, cand a auzit muzica.....si mie mi s-a intimplat la fel...pt prima data am simtit si eu ca cineva ma saluta.
Si eu am plins zilele astea dar imi revin repede si dupa incep sa rad....nici eu nu ma recunosc. Nu mai sta suparici, nu se merita!

Am plecat la dr de familie!

Sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!

tina 16+

Multumesc de incurajari:*. Bafta la medic..

Laura 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor...si noi am fost sambata la ecograf..totul pare ok.. bebele a topait nevoie mare de o ras doctorita.. cica si-a facut cordonul ombilical fular .. speram ca se desface el.. se pare ca este o domnisoara.. peste 2 sapt mergem sa facem triplul test..da sunt tare curiasa DT de ce l-am sarit.. a-ti facut si voi la fel sau...??

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cris, Alina, multumesc pentru raspuns!
Tina, ooana, asteptam poze si cu burtica voastra!
arissa multumesc, acum sunt pozele si in album

Citat:
citat din mesajul lui enik83

peste 2 sapt mergem sa facem triplul test..da sunt tare curiasa DT de ce l-am sarit.. a-ti facut si voi la fel sau...??
12+
Da, eu nu am facut DT, fac numai TT.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Buna, voi aveti dureri de spate?
Ca pe mine a inceput sa ma doara spatele de mor,eu am mai avut dureri in zona mijlocului si a salelor ramase dupa prima nastere, stiu ca anumite dureri de spate sunt normale in sarcina dar de cateva zile ma doare tare si continu si am inceput sa ma ingrijorez.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor.....gata am terminat cu ex....si pe mine m-a suparat sotul aseara si oricat a incercat sa ma impace nici azi nu i-am vb...sa se invete minte....Cris si eu am dureri de spate uneori mai puternice asta probabil faptului ca si inainte de sarcina ma durea....am pus poze noi cu burtica

GEO 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Aaa am uitat azi schimbam semnatura..avem 20+...ink 20 si gata....vroiam sa va intreb in ce sapt e bine sa se faca morfofetala de trim 2?....eu vreau sa-mi fac programare pe 26feb...atunci o sa am 21s si 4z

GEO 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna ziua,m-am apucat de la 12 sa citesc noul capitol si abia akm reusii sa termin
LA MULTI-MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI frumoaselor care si-au sarbatorit ziua si ma iertati ca este mai tarziu dar e bine si akm decat niciodata
DRAGAICA,mamico,te legi de toate,kg,nasucuri,etc. eu zic sa stai linistita,atata timp cat te simti bine,mini-juniorii sunt si ei bine sa-ti vezi de ce vrea inima ca daca cautam si-n paie gasim cevacica-i grele si gravida dar oare cat visam la acest moment?pe urma sa ne tinem puiutii si multe altele?
noi sa fim sanatosi si sa ducem la capat cu bine aceste odisee
admirai pozele,superbe toate,copiii fara cuvintedragoste la prima vedere
va si o saptamana frumoasa!

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput