Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Salut mamici si burtici!
De doua zile n-am mai reusit sa intru pe forum
.
La multi, multi ani 
Ramo si Izvoria! Sper ca ati petrecut pe cinste
. Sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare!
Ma bucur pt cele care au vesti bune!
Cu kg stau bine deocamdata (3 kg)si de ieri am intrat in saptamana 18+
. Nici pe mine nu ma mai incap pantalonii in talie cu exceptia unei perechi de blugi cu talie foarte joasa. Am gasit niste magazine online cu hainute de gravide foarte frumoase si din comentarii se intelege ca ar fi si de calitate buna. Cred ca-mi comand si eu cateva, chiar dac sunt cam scumpicele, dar am inteles ca pot fi purtate si dupa nastere.
Si mie doctorul mi-a zis sa nu mai fac TT pentru ca DT a iesit bine. De alte analize nu mi-a zis nimic.
Eu eram curioasa de controlul pe masa. Pe mine, de la primul control cand am si aflat ca vom avea un bebe, nu ma m-ai controlat pe masa, doar am facut ecografii. Voi ati facut mai des control pe masa?
Bun venit noilor burtici cu delfinasi!
Va
si o duminica superba in continuare.
Pe maine!
Cris
17+ cu 
baby78 spune:
burtici! Apropo de kg si la mine parca se aduna din aer...
. Deja am acumulat 7kg...cred ca am record si mai ales ca inainte de a ramane insarcinata mai luasem cateva ...Doctora ma atentioneaza la fiecare control cu privire la greutate dar...ce sa fac daca se aduna? Noi sa fim sanatosi ca dupa ce nastem avem timp sa ne chinuim cu diete...
15+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita MAYA,da,am reusit!!! ![]() 13+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Aelita. Acum 'vin' de la pozisoare, m/au topit si la propriu si la figurat. Sunt forte de fericire si sperante ce te fac sa treci peste orice. Ooooo, mi/am 'incarcat bateriile' sa pot sa merg mai departe.
Dragaica spune:
Neata burtici dragi......va rog nu mai vorbiti de kg. ru nu stiu daca am sa urmez lista data de nutritionista 

am sa pap ce si cum vreau. Am vorbit ieri cu mama si m-a linistit ![]()
Daca vreti va pot posta dieta, asta e mai universala ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Neata burtici dragi......va rog nu mai vorbiti de kg. ru nu stiu daca am sa urmez lista data de nutritionista ![]() ![]() am sa pap ce si cum vreau. Am vorbit ieri cu mama si m-a linistit Daca vreti va pot posta dieta, asta e mai universala http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ Eu vreau, te rog... |
baby78 spune:
Dragaica te rog sa ne dai si noua dieta minune...
. Poate reusesc sa mai le dau in cap la Kg astea...
15+
Dragaica spune:
Ora 7: 1 cana cu lapte
1 felie de paine/ de preferat integrala
1 ou
Ora 9,30: 1 cana cu lapte
1 fruct
Orele 12: 1 1/2 cana cu orez/ sau paste
o bucatica de carne/ peste sau piept de pui
legume
1 iaurt
Orele 14,30: 1 fruct
15-20 alune/ nuci/ migdale
1 cana cu lapte
Orele 17 : Ciorba/supa cu legume si carne
Daca nu e cu carne poate fi cu fasole, linte, naut, important e sa contina proteine, sa contina si taitei, cartofi
Orele 20-21: 1 cana cu lapte cu cereale sau biscuiti
1 fruct
Graviduta fericita de
13+
arissa spune:
Dragaica, dieta pare foarte echilibrata, doar ca mi se pare mai greu de adoptat cand lucrezi. imi place ca trebuie sa mananci la intervale mici. Azi am vrut sa ma abtin intre micul dejun si pranz si, dupa 4 ore, incepusera sa-mi tremure mainile, ca atunci cand bei multa cafea. Am rontait ceva si mi-a trecut.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 18+
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui arissa Dragaica, dieta pare foarte echilibrata, doar ca mi se pare mai greu de adoptat cand lucrezi. imi place ca trebuie sa mananci la intervale mici. Azi am vrut sa ma abtin intre micul dejun si pranz si, dupa 4 ore, incepusera sa-mi tremure mainile, ca atunci cand bei multa cafea. Am rontait ceva si mi-a trecut. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 18+ |
Stiu ca e mai greu pentru cele care muncesc, dar daca pui lapticul intr-un termos, niste fructe taiate si nuci intr-un saculet cu ziploc eu zic ca merita.
Ce faceam eu gresit e ca mancam mult dimineata(pe la 7) apoi mai mancam pe la 12-13, mancam mult.
Ea mi-a explic ca nu trebuie sa avem perioade lungi de timp intre mese, pentru ca te infometezi si ai tendinta sa mananci mai mult decat ar trebui. Mancam 2 iaurturi + 2 cani cu lapte dimineata ceea ce mi se parea ok, dar uite ca nu aveam decat lactate fara proteine sau carbohidrati. Ea mi-a zis sa raman la 1 iaurt+ 1 cana cu lapte si sa iau 1 ou fiert cu 1 felie de paine in felul asta le am pe toate 3.
Graviduta fericita de
13+ 
Sofía (2ian2007) ,