Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
Buna dimineata burticute..
Ce zi frumoasa este afara!! ce bine ar fi sa vina primavara 
m-am cantarit de dimineata...nu stiu cum este posibil, dar inca 1 kg in plus..am luat 6 kg pana acum :(( nu stiu ce sa fac, pentru ca nu mananc mult mai mult ca inainte...poate pentru ca fac asociatii de care inainte ma feream, ca stiam ca nu sunt bune ![]()
am inceput acum sa caut pe internet cum e cu dieta sanatoasa a unei gravidute, o sa renunt pe cat posibil la dulciuri, carnea o sa incerc sa o mananc fara garnitura...toate bunele obiceiuri de inainte de sarcina...sper sa reusesc :( sunt cam speriata ca desi nu mananc foarte multe, kilogramele se tot aduna...
si poate reusesc sa fac ceva gimnastica pentru gravidute, daca ma lasa doctorul...
ce n-as da sa avem si noi nutritionist care sa ne zica ce facem si ce nu facem bine...nu sa ne stresam, dar macar sa ne indrume ![]()
in rest toate bune si frumoasa
peste o saptamana mergem si noi la eco de 21 saptamani si vedem ce face micul nostru delfin acrobatic!
va pupacesc
o duminica minunata va doresc!! 

Bulina
19 +
racusor2010 spune:
apropos de analize de trimestru 2...nu stiu...o sa intreb doctorul cand merg data viitoare
dupa ce le-am facut pe cele de trimestru 1, mi-a zis doar sa repet toxoplasmoza in saptamana 25 (nu am anticorpi) si mi-a mai facut teste de urina pentru infectie urinara (pentru ca aveam contractii)
dar atat...o sa intreb si eu...
Bulina
19 +
maya71 spune:
Va
! Va doresc o duminica cat mai frumoasa, linistita si sa tina 48 ore, sa va puteti bucura de ea fiindca meritati pe deplin.
Va multumesc inca o data, ati fost alaturi de mine asa cum fac oamenii cu suflet mare si prietenii adevarati! Toate
sunt pentru voi
laurika1982 spune:
Neata fetele!
La multi ani, RAMo si IZVORIA
Sper ca va distrati

Deci eu cred ca si la noi bebe misca din ce in ce mai mult...aaseara stateam la restuarnt si era muzica un pic cam tare...bebe mi-a dat un semn:mamii...ai grija:)
Asteptam si noi rezultatele la triplu test.
Ieri am fost la Casa Poporului...e frumos..imens...si am vizitat of course baia unde din 8 femei 4 eram gravide (deci 12 suflete) asteptau :D
Va pup..
AAA si sa nu uit sa schimb saptamana...am intrat in 16+
Laura
15+
adrianaBuc spune:
eu am facut un set complet de analize in ianuarie. Mai repet in martie doar hemograma (mi-a iesit anemie si iau fier), calciu si urocultura.
19+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
Mie doftoreasa nu mi-a dat nicio analiza specifica de trim 2, o sa merg la medicul de familie, poate-mi mai da vreo hemoleucograma completa, vreun Ca, dintr-astea, ca sa vad cum mai stau cu o anemie, vreo infectie, chestii banale.
Alina
15+ cu 
gargarita
nela_didea spune:
baby78 felicitarile mele
. Peste 3 saptamani voi afla si eu ce se ascunde in burticuta mea. Va pup pe toate!
nela_didea spune:
La multi ani Ramo si Izvoria.Va doresc din suflet sanatate, numai bine si bebici sanatosi, cuminti si frumosi.