Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc User comun pe Picasa Web Album: iul.aug2010@gmail.com 19+ Vine bebe! ![]() |
eu stiu ca la contul meu de Picasa am o adresa mail cu @yahoo.com,si un user diferit de adresa.la noi e acelasi,cu @ cu tot,si adresa su userul?se poate asa?
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Aelita, eu una nu te pot ajuta, eu nu reusesc nici macar sa intru in mail , ca eu de acolo intram la fotografii.![]() Alina 15+ cu ![]() gargarita |
nu am unde sa bag iul.aug2010@gmail.com asa intreg cu @,orice cont trebuie sa aiba un nume aparte sus in dreapta!
explicati-mi si mie care aveti mai multa rabdare,eu stiu ca la yahoo,sau hotmail,sau la Picasa unde am eu conturi,una e adresa mail,alta e ID-ul si altul e userul.si cam asa ceva imi cere mie acum,poate la voi se deschide o pagina unde accepta "user sau mail" si atunci merge cu adresa cu @.
descurcati-ma si pe mine,CA NU MAI REUSESC SA MAI intru!!!
doar am mai intrat acolo,am facut si album,deci AM adresa si parola.
adrianaBuc spune:
fetelor, intrati din www.gmail.com cu user iul.aug2010 (fara @gmail.com), cu parola cea noua. Si de acolo intrati pe poze. La mine merge, acum am verificat.
19+
Vine bebe! 
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc fetelor, intrati din www.gmail.com cu user iul.aug2010 (fara @gmail.com), cu parola cea noua. Si de acolo intrati pe poze. La mine merge, acum am verificat. 19+ Vine bebe! ![]() |
parola cea noua e aceeasi pe care am primit-o eu pe 29 ianuarie? sau ati schimbat intre timp?
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
carla_2008 spune:
Adriana imi dai si mie PM te rog cu adresa de unde ti-ai comandat belly belt?
Denisa
15+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
baby78 spune:
buna dimineata!! Vin cu vesti bune! Am fost la doctor si am aflat si noi ce se ascunde in burtica
. Suntem tare fericiti. Se pare ca este odiseea baietilor. Pana acum sunt majoritari. Va
pe toate
15+ 
adrianaBuc spune:
Felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
19+
Vine bebe! 
Otiliav spune:
Se pare ca trebuie sa ma pregtesc psihic de inca o printesa. Se repeta istoria de la odiseele precedente cand cele care nasteau in prima luna, adica inaintea mea, au avut majoritatea baieti.
Asta-i viata, pana una alta felicitari pentru vestile bune de la eco baby78.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

, ca eu de acolo intram la fotografii.
nu merge nicicum