Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Ramo, Izvoria! La multi ani!!! Va doresc multa sanatate, fericire si petrecere frumoasa!

Adriana! Ce burtica frumushica ai tu la 19 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

tina, multumesc frumos! Mie mi se pare ca e cam mare, e adevarat ca m-am si ingrasat un pic mai mult decat trebuie. Sper sa NU ma fac cat o balena.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nu merge nicicum

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Buna burticilor!

Aelita, ai reusit?

Mergi la inceput

Aelita, pot sa te ajut pas cu pas?

Mergi la inceput

functioneaza...

Mergi la inceput

Ramo, Izvoria LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, lumina in suflet si in gand... si sper ca nu sarbatoriti prin munca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Adriana, si eu aveam un stres cu kg dar nu-l mai am!...bebe sa fie sanatos, ca vom scapa noi si de kg

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu nu vreau sa mai vorbesc de kilograe, ieri am avut intalnire cu nutritionista......era cat pe ce sa o iau la bataie.
M-a cantarit, ca de obicei si surpriza am 60 kg. calculeaza ea acolo si-mi zice ca nu e bine c-am luat prea mult in greutate , cum tanti am luat prea mult, e prima data in viata mea cand imi spune cineva ca-am luat prea multe kg.
Mi-a zis ca in primul trimestru de sarcina tre sa luam intre 2-3.5 kg si eu am luat deja 3,5 kg. deci sunt "of chart", mi-a aratat un grafic pentru gravidele cu gemeni iar eu eram exact pe limita superioara .
Mi-a refacut meniul, am plecat de acolo botoasa de numa numa, cu noul meniu in buzunar si de ciuda m-am oprit la restaurantul Thailandez si-am bagat un bol de supa imens
Apoi aveam programare la acupunctura, am vorbit cu doctorita de acolo si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca am un metabolism cu arderi intense si nu o sa raman cu kg dupa mai ales ca-am sub 30 de ani.
Ce sa fac mai daca-mi vine sa mananc non stop.....ideea e ca pap mai multe fructe, mi-a zis sa mai tai din paine cand m-a auzit ca mananc o bagheta o data , partea buna e, totusi, ca nu mananc dulciuri deloc. Cica asta e problema gravidelor....pofta de dulciuri....eu in schimb am pofta de de sarat, picant.

Gata m-am plans destul.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Dragaica, tu te simti bine? Eu cred ca asta e cel mai important, tu si sufletelul din tine. Cu kg. mereu o sa fim obsedate... inainte,in timpul si dupa.

Mergi la inceput

Puteti sa va uitati pe TVR2, este 'Vremea Chitarelor' o emisiune tare draga, muzica folk. Din ce in ce mai rar astfel de muzica...frumoasa.

Mergi la inceput