Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

User comun pe Picasa Web Album: iul.aug2010@gmail.com

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, eu una nu te pot ajuta, eu nu reusesc nici macar sa intru in mail, ca eu de acolo intram la fotografii.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata fetelor!!!
va multumesc din suflet ptr urari. sunt tare emotionata si bucuroasa.
va invit pe toate la o felie de tort si un

la multi ani izvoria!!!

pe toate

Ramona 14+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Elena am primit PM....frumoasa pozica.....sa se faca mare si sa fie sanatos...

Ramona 14+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

neatza....pe la amiaza! bea cineva o decofeinizata cu mine?
n-am mai fost de muuult pe-aici, ca nu prea apuc sa intru la calculator decat pe fuga...
luni trebuia sa ma reintorc la servici, dar m-am dus abia marti, ca duminica a fost "revolutie" la mine in burtica...ma rog, a inceput ca o indigestie, cu tot cu frison si stare generala proasta, si cand a trecut au inceput durerile jos/contractii...dar le-am venit de hac cu antispastice si un somn buuun
asa ca luni eram in forma si marti m-am dus la servici, dupa o "cearta" cu sotul, care s-a cam obisnuit cu mine acasa si se gandea ca pana nasc, tot in concediu o sa fiu...e drept, cred ca s-a speriat si el, ca duminica am stat la pat si am mancat 3 paharele de iaurt, si marti dimineata am reinceput naveta
dar, totul pare bine, parca mi-am mai revenit de cand m-am pus in miscare...ca acasa mai aveam putin si ma pensionam!
aaa, am facut miercuri triplul test, a iesit ok , mai ramane morfofetala, sper sa fie bine si acolo!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

si nu v-am zis ca bebe misca biiine de saptamana trecuta? (sapt 16)
m-a surprins, nu ma asteptam asa de repede si asa de tare...e cam agitat, la fel ca piticuta mea de acasa, nu sta o clipa locului...
si Miruna mea e super incantata ca bebe o saluta cu piciorusul cand pune mana pe burtica..."bebe stie ca surioara il iubeste!"
m-a intrebat ieri cati ani are bebele...si zic, 4 luni in burtica..."ooo, pai atunci trebuie sa bea cate o cana mare de lapte!" - si mi-a impins o cana de lapte, sa-l beau eu ca sa-i dau lu' bebe prin buric

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

tot eu...am vazut ca se vorbea ceva de greutatea estimata la eco...pai, e doar aproximata...de exemplu mie mi-a zis la 38 sapt, 3250g, si am nascut 3 zile mai tarziu, grasunica mea de 3990g! chiar atat sa se fi ingrasat in 3 zile?

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

emushi, ma bucur ca ai iesit bine ma TT. Felicitari pentru miscarile lu' bb. Ce scumpica de fetita ai! E bine ca il iubeste deja pe bebe.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Carla, nu prea e bine sa stai cu burtica tare, si jos si sus, mai bine da-i cu palinca ! E de la uter.
CD, felicitari pt antecontract, bine ca ai un act la mana, sa te stii la adapost, ai grija cu nervii ca nu fac bine la burtic, da-i cu no=spa la greu! Daca e apartamentul perfect pt voi, merita cateva zile mai grele. Io ieri de suparare cu colul n-am mancat nimic toata ziua, dupa ce am iesit de la dr relaxata am mancat trei linguri si n-am mai putut, iar astazi aveam juma de kil in plus!
Otiliav, da, cica tot doua fete e , da io nu cred, simt eu un cuc cum ma gadila in stanga!
Crissy, ati fost la partia de ski? Ca se facu la tam=tam.... Ai dat mana cu Elena Udrea?
Bumblebee, cea mai simpla recuperare am eu, stai la pat, lumea forfoteste in jurul tau si te indoapa ca pe un curcan de Craciun, tucal la pat imi mai lipseste!
Emushi, ia-o si tu incet, ca apoi stai ca mine la pat si compui poezii!

Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Ramo, Izvoria, multa sanatate si noroc! Petreceri frumoase!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput