Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

salutare, burtici!

Paula, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, iti doresc sanatate maxima si sa ti se ridice placenta si sa nu mai ai probleme!

Otilia, greturile s-au reluat de curand sau le-ai avut continuu pana acum? Poti manca si bea apa? ...Adica sa nu ma bucur prea tare ca m-au mai lasat, ca e posibil sa revina??? Eu am avut perioada asta de greata continua cam 2 luni...de vreo 2-3 saptamani m-au mai lasat, mai am doar seara si nu zilnic, mai si vomit...sper sa nu o iau de la capat prin saptamana 16-17..

Fetele care trebuie sa faca TT.. pe mine eco m-a costat 200, iar TT fac maine sau poimaine la Synevo, unde costa 99 lei.

Crissy, sper sa ai mai mult noroc cu masuratorile lui bebe peste cateva zile! Eu am fost sambata seara la eco si bebe statea destul de cumintel, i-a masurat tot, numai piciorusele nu a vrut sa le mai desfaca sa vedem ce are acolo..

Michelle, te admir foarte mult pentru programul tau regulat de sport! Bravo tie! As vrea sa incep si eu, dar din cauza problemelor cu coloana mi-e cam teama sa nu imi dauneze mai mult. Ati zis voi de Pilates ca ar fi bun si pentru problemele cu spatele.. sper sa gasesc o sala cu instructor bun, ca altfel nu ma incumet sa fac de capul meu.

Azi ma simt foarte obosita, aseara am avut ceva de lucru ce nu suferea amanare si a trebuit sa stau la calulator pana la 2 dimineata
. Am dormit pana la 12 azi dar tot obosita sunt..si am mai si visat numai tampenii, de m-am trezit buimaca ...

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Buna seara burtici!

Pentru ecografia de 16 saptamani se face eco endovaginala?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

nu...cel putin n-am auzit pe nimeni sa spuna asta...

si ca sa-i raspund si lui crissy, aici in romania n-am facut nici un control pe masa in timpul sarcinii...nici la prima nici acum...doar cand am fost la control in Ungaria, cu primul copil, mi s-a facut o eco intravaginala...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

aelita, istoricul Kg mele: 96 la inceputul lunii 9, -10 kg prima zi acasa, dupa 8 luni diagnosticata tiroidita autoimuna, in urmatorii 3 ani am mai pus 6 kg, in iulie 2009 am renuntat la fumat --> pana in decembrie am mai pus 8 kg (desi mancam la fel, renuntatul la fumat incetineste metabolismul).

paula_m, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Diagnosticul de placenta praevia se pune mai tarziu, dupa 26 de sapt. Important este sa nu faci efort fizic si bineinteles ca e interzis sa . Daca totusi o sa fie praevia, vei naste prin cezariana. Dar sunt sanse sa se ridice (cazul meu). Sanatate!

Dragaica, buburuza pe care ai vazut-o e surioara asteia. Am f multe materiale de lucrat cu copiii, abia astept sa vi le trimit . Si pentru ca tot m-ai starnit si ai facut sa-mi crape pipota in mine de mandrie ... Broscuta spanche (parti ale corpului decupate si ea le-a lipit, zambesc de fiecare data cand vad cum i-a lipit ochii). Inca un desen interesant aici. Explicatiile la comentariu fotografie.
Si inca una si ma duc. La fereastra casei cica e un paianjen. Ar fi cazul sa mai sterg si eu geamurile .

Otilia, cazatura????? Ai grija! Pb cu tiroida la mine e pe viata (anticorpi >2000 cand int. de referinta e <16). Da, inainte de sarcina tb sa le reped la fiecare 6 luni. Am fost in ian. (mi-au iesit bine), mai merg la sf lui martie.

nela_didea, cu tensiunea cum stai? Nu e prea mare? Eu stiu de la socrul meu ca tensiune mare --> durere de cap. Dar nu musai... poate nu ai dormit suficient? Pe mine si de la nemancat+stres ma doare capul.

eladea, sanatate micutului si sa dea Domnul sa fie totul bine.
Si noi abia ce-am scapat de o otita. Acum a trecut pe tuse

Ups, ma mai intreba cineva (oare Otilia?) daca am dat mana cu madam Udrea. Nu am ajuns inca sa vedem partia, cand s-a inaugurat era un ger de crapa pietrele, nu m-am riscat sa ies din casa.

Am o nelamurire... Otilia nu avea o poza 3 D in care se vedea clar... barbatia? Ma scuzati daca incurc

Cristina 12 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Buna,

am DPN 30 iulie 2010 si sint programata la amniocenteza in urma rezultatului TT pozitiv, risc trisomie 21 de 1/124. Scuze pentru introducerea atit de abrupta, dar am nevoie urgent de citeva lamuriri: mai sint dintre voi cu rezultat pozitiv la acest test? Eventual, cu rezultat pozitiv depistat la Genetic Lab??
De o saptamina de cind am primit rezultatul, nu mai am stare. Am mai efectuat testul la 2 alte laboratoare, dar inca nu am un raspuns (urmeaza sa-l primesc pina miine). Sint totusi curioasa daca nu exista un "trend" de a da rezultate asa, doar un pic, "pozitive"..
Merci. Sper sa ramin cu voi pina cind se trece la "Bebelusi".
Ioana

sibip, imi pare rau...dar am auzit multe cazuri de rez. fals pozitive...eu zic sa nu te impacientezi...si merita amnio sa stai tu linsitita...prietene de-ale mele au facut direct amnio, fara DT sau TT...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Control pe masa...nu, nici eu nu am avut "placerea".. si pana acum am facut doar eco transvaginala, inclusiv pentru a vedea colul, ce lungime are, daca e inchis etc..

Am chiulit de la prelevarea analizelor din col pemtru Mycoplasma, Ureaplasma si Clamydia .. eu le-am mai facut si acum 2 ani, cand au iesit negative ( sa nu radeti) si intrucat nu mi-am schimbat sotul intre timp si nici el pe mine... nu cred sincer ca as putea avea probleme.. poate totusi ajung sa le fac saptamana asta.

Voi le-ati facut?

Elena 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Buna seara burtici!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

si ca sa-i raspund si lui crissy, aici in romania n-am facut nici un control pe masa in timpul sarcinii...nici la prima nici acum...doar cand am fost la control in Ungaria, cu primul copil, mi s-a facut o eco intravaginala...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Multumesc de raspuns, dar michelle era cea care intreba.

Mergi la inceput

Cand ma vede Stefan ca ma intind in pat... "Iar clocesti?"

Deci... ma duc sa clocesc din nou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Buna seara burtici!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Multumesc de raspuns, dar michelle era cea care intreba.

scuze ca am incurcat borcanele...

si sanatate si voua...e f greu cand sunt bolnaviori astia micii...ti se rupe inima...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor...voi cum faceti de apare sus citat, ca sa stie cui i te adresezi? ca am tot incercat si numi iese..

deasupra mesajelor scrise sunt niste "butoane" cu desene,printre care ultimul din dreapta e o foaie de carte cu o sageata verde.daca pui mouseul pe ea fara sa dai clic,o sa vezi ca scrie Reply with Quote.Ori dai direct cilc,si o sa iti apara citatul intre quote,si tu apoi scrii dupa ultima paranteza de quote mesajul tau.
Ori,ca sa faci mai multe citate intr-un mesaj ,dai pe acel buton clic dreapta,deschizi alta pagina ,scrii acolomesajul,apoi selectezi tot,copiezi,si scrii pe alta pagina unde dai raspunsul final .

SAU:cand tu deschizi pagina sa raspunzi(cel mai bine dati clic dreapta cu "deschide alta pagina" cand raspundeti,ca sa aveti pagina separata cu mesajele scrise,sa mai cititi in timp ce raspundeti.
si cand tu raspunzi,deasupra aimulte butoane,printre care unul cu o foaie de carte si sageata rosie(cand pui pe el mouseul apare "introdu comentariu",si daca dai clic apare asa: [quote ]***[/quote ] si intre aceste paranteze,unde eu am pus ***,tu poti pune cu copy/paste citatul ciuva .
spre exemplu;eu copiez de la tine din mesaj cu copy asta:"fetelor...voi cum faceti de apare sus citat" si vreau sa apara in chenar,pun quote de mai sus asa : [quote ] fetelor...voi cum faceti de apare sus citat [/quote ] , si o sa apara asa:
Citat:
fetelor...voi cum faceti de apare sus citat

si pui tu de mana numele celei care a scris citatul

MEREU sa dai intai pe butonul VIZUALIZEAZA ,inainte sa trimiti mesajul,si vezi daca e bine .

Mai ai deasupra mesajului deja trimis de tine,un butonde Editare,este o coala de hartie cu un creion pe ea.acolo dai clic si adaugi ce vrei in mesajul tau.

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna fetelor!!!!
Din pacate nu am mai avut acces la calc si mi-a fost dor de discutiile voastre.
De joi de la ora 4, am fost internata in spital, cu risc de avort.M-am dus la spital din cauza durerilor de spate, asa ca eu va sfatuiesc pe cele care aveti dureri sa dati macar un telefon ginecologului si sa ii spuneti de dureri...Dupa un tratament cu 4 injectii pe zi ( vai de funduletul meu ), acum sunt mai bine. In seara asta ii voi face si ginecologului meu o vizita. Am fost internata in spital in alt oras, nu in Tg Mures, deci am vb cu dr meu doar la telef.Dar am mai aflat o veste proasta, cum ca placenta mea e fff jos si s-ar putea sa am ceea ce se numeste placenta praevia...suna atat de urat. Sper sa ma lamureasca dr meu mai mult si sa fim bine.
Sa aveti o saptamana placuta

paula, 16+

off imi pare tare rau sper sa te simt mai bine...iar placenta inca se mai poate ridica, asa ca fi optimista
si eu am avut probleme cu placeta care era lipita de col, dar s-a ridicat

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput